Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השדרוג החדש שלי: פאביה 1.2TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נסעתי המון ב1.6 שהייתה לאוראל וגם נהגתי בה.

נסעתי 1.2TSI בזמן שהוא נהג בה וישר הרגשתי הבדל עצום ! האוטו הרגיש הרבה יותר חי וזריז

לא צריך למשוך סל"ד בשביל לצבור תאוצות.

עד עכשיו מנוע מעולה, אחרי ההרצה הוא יוכל לתת חוות דעת יותר מדוייקת.

תתחדש חבריקו.

מסיבה לא ברורה, ואולי כן ? אני יכול לנחש כמה מדהימה תהיה חוות הדעת,

למעשה אני כבר עכשיו יכול לנחש כמה מדהימה תהיה חוות הדעת שתהיה לו על הפאביה 2013 שהוא ירכוש :)

אלא אם הוא יסתכסך עם צ'מפיון שוב

ואז לשבוע זה יהיה רכב מגעיל, ההנחה תתקבל בהתאם ואז הוא יחזור להיות רכב מדהים

למעשה זה לא שהוא לא היה רכב מדהים אלא האקזמפלר הספציפי היה לימוני, הדגם בכלליות הוא תפארת מוטורית שאין שני לה

למעשה השמועות אומרות ש-BMW הולכים לבסס את ה-M3 החדשה על שלדה של פאביה,

ובקרוב פרארי עוברים לעבוד עם 1.2TSI

• תגובות 238
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז אחרי שעשיתי עם אוראל סיבוב קטן באוטו אני יכול להגיד ש:

1. העיצוב מקדימה יפה משמעותית מהקודם.

2. גם בפנים אהבתי את השינויים, הבקרת אקלים נותנת לוק יותר יוקרתי.

3. ברקסים ממש חזקים, ממש הופתעתי.

4. לגבי תאוצה, אני יעשה סיבוב אחרי ההרצה ונראה...

5. אין על שחור + השחמה יפה!

נ.ב.

כשתשים את הג'אנט שאתה רוצה עם הליפ הלבן + הנמכה רצינית, האוטו הזה יכול להראות לא רע.

נ.ב.2

אני עדיין חייב לך 10 ש"ח :wink:.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
dorki, כמות הרפש שאתה שופך על תוצרת הקונצרן היא כבר מוגזמת.

אז הבנו שהיתה לאישתך פולו כמה דורות אחורה ושלא קיבלת שירות טוב... הגיע הזמן להתגבר על זה :)

אני מניח שהוא יעשה זאת דקה אחרי שאתה תתגבר על הניסיון הלא מוצלח שהיתה לך עם פיז'ו 306 (גם כן צרפתיה של כמה דורות אחורה...) ותפסיק לשפוך רפש על כל תוצרת צרפת באשר היא.

מה שנקרא...נאה דורש, נאה מקיים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אני מניח שהוא יעשה זאת דקה אחרי שאתה תתגבר על הניסיון הלא מוצלח שהיתה לך עם פיז'ו 306 (גם כן צרפתיה של כמה דורות אחורה...) ותפסיק לשפוך רפש על כל תוצרת צרפת באשר היא.

מה שנקרא...נאה דורש, נאה מקיים.

זה בסדר,אני לא עובד על סמך מקרה אחד אלא על סמך מקרים רבים ואף אחד מהם לא מתוך שמועות בפורומים.

דווקא בכל מה שקשור לתעשיית הרכב אני מקורב יותר לצד הצרפתי של המשוואה. (וחבל כי זה לא יכול לעזור לי עם הרכב...)

לעומת זאת יש לי הסטוריה נאה של דגמי הקונצרן, אף אחד מהם לא עבר חיים קלים אבל הדגימו אמינות למופת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אוראל תתחדש הרכב נראה מצוין בצבע הזה.

אני רואה שיש לך פה כמה מעריצים "שחולים" עליך ועל סקודה:agrue:

אין לי בעיה עם סקודה, מי שלוקח אותה כרכב עם תמורה גבוה יחסית לשקל אז בכיף

לעשות ממנו רכב סופר איכותי ? ממש לא

ובקשר לאוראל - הצורה שבה הוא העביר את הדברים לדעתי היא לוקה בחסר ואפילו אפורה ומושחתת יש היו אומרים

אם הוא היה בא כמו גבר ואומר

"חבר'ה, קניתי פאביה מאוד התאכזבתי מהאמינות, חודשים רדפתי אחרי צ'מפיון וקיבלתי כינים במקום פתרונות. אחרי שהעלתי את הדברים על הכתובים, הפעלתי קצת קשרים לעשות רעש ב-YNET, זאת עוד מבלי להכניס את החשש הטיבעים של היבואן להתעמת עם כתב "אוטו".

היבואן החליט לקחת ממני את הרכב שנת 2008 שלי ולתת לי בתמורה רכב שנת 2010 ללא חיוב.

היות שהיבואן בחר לפנק אותי בכמה עשרות אלפי שקלים היום חזרתי להאמין באמת ובתמים(?!?) שפאביה שוב הרכב הטוב בעולם"

אם אוראל היה מעלה הודעה בזו הנוסח, הייתי יותר מראשון להגיד לו "שאפו" !

ומוריד בפניו את הכובע, אבל כל הניסיונות שלו להסתיר את מס השתיקה הזאת הופך מושחת מרגע לרגע

והוא לא יכול לבוא פה על במה ציבורית ולהגיד "זה לא עיניינכם, ומי אתם, ובלה בלה בלה"

בזמן שהוא מריץ פה קמפיין מכירות מטורף לפאביה.

ברגע שהוא הופך שגריר פאביה בפורום, ומעלה הודעות לכאורה אובייקטיביות.

זכות הציבור לדעת מה היה מאחורי הקלעים ומה יתכן והמניעים של אותו אדם

אם אחרי הצגת המניעים הוא עדיין יטען לטוהר ירצו יקבלו לא ירצו לא יקבלו אבל זה יהיה לאחר שכל המידע חשוף בפני הקוראים!

ושוב כל הנאמר פה זה בגדר דעתי האישית בלבד, לא מבוסס על מידע פנימי או כל דבר אחר בעולם

פורסם
והוא לא יכול לבוא פה על במה ציבורית ולהגיד "זה לא עיניינכם, ומי אתם, ובלה בלה בלה"

בזמן שהוא מריץ פה קמפיין מכירות מטורף לפאביה.

ברגע שהוא הופך שגריר פאביה בפורום, ומעלה הודעות לכאורה אובייקטיביות.

זכות הציבור לדעת מה היה מאחורי הקלעים ומה יתכן והמניעים של אותו אדם

ושוב כל הנאמר פה זה בגדר דעתי האישית בלבד, לא מבוסס על מידע פנימי או כל דבר אחר בעולם

הצגת יפה את הדברים.

תוספת קטנה: לא יכול לבוא חבר פורום לפתוח שירשור על צ'מפיון שלפי דבריו ז**נו אותו ופתאום "לחזור בתשובה" (למרות שחודש הסליחות לפנינו) ולכתוב שהכל בסדר.

עד כאן הסיפור עקום אבל עדיין נסבל, כשבאים חברי הפורום מברכים אותו על כך שהעניינים נפתרו ומתעניינים לגבי אופן הפתרון - הם נתקלים בתגובה אגרסיבית ומכוערת.

כאן זה כבר חוצה קו אדום (או לפחות אדמדם), שכן אותה קהילה ששימשה אותו כלי לניגוח צ'מפיון, הפכה בעבורו לכלי ריק החל מאותו הרגע שהסיפור נסגר.

זה בעיני הקטע הלא נסבל שבסיפור.

אה ועוד עניין קטן, כשהבנתי שמדובר בילד שמשאיל את הרכב מאימא שלו, גם הפסקתי להתייחס לסופרלטיבים שהוא ממטיר על הרכב מכל עבר.

פורסם

ואם יש הסכם סודיות, אתה עדיין מצפה שיגיד את כל מה שאתה חושב שהוא היה צריך להגיד?

הרכב אומנם לא סופר איכותי זה נכון (גם תלוי למי אתה משווה אותו), אבל בקטגוריה שלו הוא אחד הטובים יותר.

לפני שבוע היתי אצל מזדה, פורד, VW וסקודה, בפרוש הפביה הנוכחית מרגישה איכותית יותר ממזדה 2 וגם מהפיאסטה, אפילו יותר מהסוויפט. לא יודע להגיד בדיוק לגבי הפולו אבל ההפרש לדעתי זניח מבחינת איכות כוללת ככה שמבחינת תמורה לשקל כן כדאי את הפביה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הסכם סודיות עדיין לא מחייב אותו להגיב באגרסיביות כלפי כל מי שרק העז להתעניין בפרטי ההסדר, שאם נודה על האמת - בהתחשב בנסיבות זו התעניינות לגיטימית לחלוטין.

פורסם

אם הוא חתום על הסכם סודיות

וקיבל פיצוי יותר מנאה\מס שתיקה\שוחד (תחליט אתה כמה בוטא אתה רוצה להיות)

המינימום ההגיוני לעשות, זה לחדול את הרעפת השבחים שלימים הפכה למסע צלב שלימים הפך למסע המטרת פרחים חוזרת

שב על הגדר תהיה מבסוט בחלקך ואל תנקוט צעד לא לטוב ולא לרע

פורסם

חברים, אני מאמין שאמינותו של הכותב, מוותיקי הכותבים בפורום, נפגעה די חזק מהסיפור.

יהיה מספיק קשה להתאושש מהמכה הזאת, וזה יקח לא מעט זמן. אינני רואה צורך להמשיך עם הלינץ'.

אל תשכחו שמדובר בבחור צעיר, ולדברים שאתם אומרים יכולה להיות השפעה יותר חזקה ממה שתכננתם.

הצנזורה בנושא נתונה לשיקול דעתם של המנהלים, לא שלנו.

פורסם

אה ועוד עניין קטן, כשהבנתי שמדובר בילד שמשאיל את הרכב מאימא שלו, גם הפסקתי להתייחס לסופרלטיבים שהוא ממטיר על הרכב מכל עבר.

+1

לפי דעתי האישית, העיצוב של הפאביה מבחוץ מגעיל.

פורסם

התגובה האחרונה שלי לנושא (ובכלל):

עתיד, בניגוד לדבריך - לא השתמשתי בפורום בכדי לנגח את היבואן. זה רק מעיד על זכרונך הלקוי בהחלט.

לא נמנעתי מלכתוב על בעיות שהיו עם הרכב, עם השירות הלקוי והמספר הרב של הכניסות למוסך. אל תבוא אלי בטענות ובשפת דיבור זולה, מזלזלת ותת רמתית.

דורקי, אתה האחרון שתשפוט אותי ותגיד מה אני "כן" ומה אני "לא". אתה לא מכיר אותי בכלל.

ה"ילד" שמשאיל מאמא את הרכב - לטענתך - הוא גם הנהג העיקרי בו, למרות הכל. לא משנה איך תהפוך או תסובב את זה.

ואדים, הפורום הזה הפך בן רגע לאשפתות. ביזיון אחד גדול. יש כאן אנשים שחושבים שחייבים להם דין ודיין על כל פיפס, וזו הטעות שלהם.

אבל עזוב, לא אמשיך מעבר לזה. מיותר ועקר.

תומר, אתה צודק. נכתב הסכם סודיות - ולגביכם לא רלוונטים הפרטים. חד וחלק.

חברי הפורום "היקרים" מסרבים להבין זאת, יוצאים בהצהרות ביזיוניות ומכוערות ובשיא חוצפתם חושבים שהם ראויים לתגובתי הרצינית.

לצערי הרב, גם המנהלים כאן לא מציבים גבולות ואטומים לראות עד כמה חברי פורום (מסויימים) מורידים מרמת הפורום ומזלזלים בזולת.

נו טוב. בסופו של דבר הישראלי המכוער ישאר הישראלי המכוער.

ומבחינתי,

תחסמו אותי. תמחקו אותי. מה שנראה לכם לנכון.

אני לא אספוג את ההשפלות, הביזיון, התת רמה והאשפה שמתגלגלת כאן לאחרונה.

מבוצע כאן לינץ' בכתב. רק תחשבו על המילה הזאת והמשמעות שמאחוריה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...