Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לפני מספר ימים רכשתי סיטרואן C5 שנת 2005 במצב ממש חדש עם 120 אלף על השעון.

עכשיו אחרי תקופה נכבדת שלא נהגתי ברכב אוטומטי, יש לי מספר שאלות:

ברמזורים ארוכים יחסית יש אפשרות לשלב ניוטרל בלי לדפוק את התיבה? (לפי מה שהבנתי עדינה מאוד)

2- המערכת משום מה מסרבת לקרוא דיסקים (מקוריים או לא) או שמשמיעה אותם כשהם "קופצים", למי אני אמור לגשת על מנת לסדר את זה? או שמספיק דיסק ניקוי?

3- המלצה על מוסך בצפון (מורשה או לא העיקר שיהיה מקצועי) וכמובן המלצות לשמן מנוע נוזל קירור ודברים מיוחדים שאני אמור לשים אליהם לב באוטו הנל

תודה לכולם, מקווה לעזרה!

פורסם

אהלן!

אגע רק בחלק של הניוטרל או לא.

בעבר נהגתי בידניות רבות (היום בעיקר אוטומטיות כולל הרכב שלי) ותמיד ברמזורים שאני יודע שמתישים, או בפקקי ענק, הייתי מעביר לניוטרל ומושך בלם יד.

לכל מקרה שלא יהיה (לא יודע ולא משנה איזה) הייתי בהיכון עם כריות אצבעות הרגליים, על הברקס.

אם ההילוך ניוטרל, באוטומט, היה הורס את תיבת ההילוכים, ההילוך הזה לא היה קיים ברכב.

בוודאי שיש להילוך הזה, שימושים נוספים והוא לא נועד לרמזורים ופקקים, אבל בכל זאת.......

סע לשלום.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

אם אתה ממש רוצה לעזוב את הברקס. השאר על D ותמשוך את ההנד-ברייק.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

לק על השירשור:

האם מעבר לניוטרל ברמזורים, ברכב ידני יכול להיות בעייתי?

האם מעבר מהילוך שני/שלישי לניוטרל בעייתי?

קובי

פורסם
אם אתה ממש רוצה לעזוב את הברקס. השאר על D ותמשוך את ההנד-ברייק.

המלצה מאוד לא בריאה!

לק על השירשור:

האם מעבר לניוטרל ברמזורים, ברכב ידני יכול להיות בעייתי?

האם מעבר מהילוך שני/שלישי לניוטרל בעייתי?

לא ולא. אין בעיה ידני להעביר ולעמוד בניוטרל ברמזור.

לפותח השרשור:

לעצירות של פחות מ 3-4 דקות אל תעביר את מצב התיבה לניוטרל.

פורסם
שלום לכולם!

לפני מספר ימים רכשתי סיטרואן C5 שנת 2005 במצב ממש חדש עם 120 אלף על השעון.

עכשיו אחרי תקופה נכבדת שלא נהגתי ברכב אוטומטי, יש לי מספר שאלות:

ברמזורים ארוכים יחסית יש אפשרות לשלב ניוטרל בלי לדפוק את התיבה? (לפי מה שהבנתי עדינה מאוד)

2- המערכת משום מה מסרבת לקרוא דיסקים (מקוריים או לא) או שמשמיעה אותם כשהם "קופצים", למי אני אמור לגשת על מנת לסדר את זה? או שמספיק דיסק ניקוי?

3- המלצה על מוסך בצפון (מורשה או לא העיקר שיהיה מקצועי) וכמובן המלצות לשמן מנוע נוזל קירור ודברים מיוחדים שאני אמור לשים אליהם לב באוטו הנל

תודה לכולם, מקווה לעזרה!

קודם כל לא ציינת איזה דור של C5 יש לך. אך אגיב על 2 סעיפים ראשונים:

1. לא מומלץ בסיטרואנים לשחק עם גיר... פשוט תעזוב אותו בשקט. יקר התיקון. מאוד. בעיקר בדור 1 של C5 הגיר שלו לא כל כך אמין.

2. לגבי רדיו-דיסק... שוב. עם יש לך רכב דור 1 - באמת היו לי בעיות עם מדיות שונות ולא היה קורא את כולן בצורה תקינה. בדור 2 מדובר על יצרן אחר של רדיודיסק וקורא מצוין כל סוגם של מדיה.

אין שלמות, לך על בחירת (ליבך) כיסך! עכשיו CitroenC4_Picasso&Peugeot308

Fiat Brava / Volvo850 / CitroenC5 mk1 & mk2_HDI & mk3 / Skoda OctaviaTD / Peugeot407 & 207

פורסם
אם ההילוך ניוטרל' date=' באוטומט, היה הורס את תיבת ההילוכים, ההילוך הזה לא היה קיים ברכב.[/quote']

הילוך N בגיר אוטומט מיועד לגרירה / דחיפה. לא מומלץ לשחק בהילוכים - שמים D וזהו.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תוכן חדש...