Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראלי פינלנד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת לצאת משעמום לואב לואב לואב, אז יש לנו דמות הסטורית שחוזרת להתחרות, אלוף העולם לשעבר יוהא קאנקונן עם הנווט המיתולוגי שלו "רפו" חוזרים לזירה ומזנקים מעמדה 12 "שאפו" ליוהא.

נאסר אל עטייה ינסה את מזלו בפיאסטה 2000 ובכלל 97 מתחרים יפתחו בסוף השבוע את ראלי העפר המהיר בעולם.

אגב יוהא יחד עם גיי פרנקלין ומרקו מרטין היו בין המוזמנים לסמינר המקצועי של "אירדא" שאותו ניסיתי לקיים.

מירוצי מכוניות

פורסם

בוקר טוב

אין לנו "ראלי עולמי" אז בינתיים ה-PREVIEW של הראלי בקצרה -

http://www.youtube.com/watch?v=xM_BAsW6EvM&feature=digest דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אגב, קאנקונן הודיע שהוא משתתףבראלי כי זו ההזדמנות האחרונה שלו להתחרות בראלי הביתי עם מכונית WRC . בשנה הבאה כזכור עוברים למכוניות 1600 מוגדשות.

ואם כבר מזכירים נהגי עבר , מרקוס גרונהולם הודיע כי הוא שוקל ברצינות לחזור להתחרות בעונה הבאה במדי קבוצת פורד, עם הפיאסטה החדשה ונמצא במו"מ עם ווילסון לגבי קבוצת סטובארט-פורד.

שינוי בסיטרואן בפינלנד - אוג'ייר מחליף כסאות עם סורדו ועובר לקבוצה הבכירה, סורדו עושה את דרכו לסיטרואן-ג'וניור .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

שבת שלום לכולם

דובי זה שפטר סולברג מוביל בפינלנד ואלוף העולם 18 שניות אחריו אחרי היומיים הראשונים לא אומר שאתה לא צריך לדווח לנו מה שקורא :-) ממתינים לך דובי

המשיכו לנהוג בזהירות המטיף

פורסם

זלמן זלמן מה יהיה איתך

תביט על מי שהתרסק,הצרפתי הצעיר יקבל הוראות מהבוס

מה יש ללואב ללחוץ? הוא יגדיל את הפער בצמרת, תסתכל על הטבלה

ארץ יפה נורבגיה:-)

מירוצי מכוניות

פורסם

אחר צהריים טובים.

מצטער שתא עדכנתי עד עכשיו, הייתי עסוק בזוטות כמו לנסות ולעסוק בספורט שאני אוהב שמשום מה, מישהו כנראה כל כך אוהב את הספורט הזה, כנראה יותר ממני (זה אפשרי בכלל...? ) והחליט שלי בשבת בבוקר אסור לעשות את זה...

ובמקומות שספורט מוטורי מתנהל בצורה מסודרת ואין טרולים שמפריעים להתנהלות ההיסטוריה הגיעה ובגדול.

יארי-מאטי לאטלבה עשה בדיוק את מה שציפו ממנו לאחר ההתרסקות של הירבונן אתמול והפך לנהג הצעיר ביותר שמנצח את ראלי פינלנד מאז 1973. הישג מדהים לנהג הנהדר הזה אבל גם הנהג הכי לא יציב שיש היום בראלי העולמי.

לאטבלה ביום טוב יכול לנצח כל אחד, גם עם פורד פוקוס שנחותה מוך הסיטרואן C4 ומצד שני ביום הפוך הוא מסוגל לעשות שטויות כמו ראלי פולין בשנה שעברה וכן, אני לא אסלח לו על זה אף פעם.

שוב הוכח שראלי פינלנד, הראלי המהיר בסבב, שייך לנהגים המקומיים, הסקנדינביים.

לאחר ההתרסקות של מיקו הירבונן אתמול, התרסקות בה הוכיח שוב מדוע הוא לא יכול להיות יותר מנהג נחמד וחביב, אבל לא אלוף עולם, היה זה לאטבלה הצעיר שהבין שעכשיו זה הוא. הניצחון של לאטבלה משמעותי עוד יותר ולו רק בגלל שיואה קאנקונן, 4 פעמים אלוף עולם בראלי והיחיד שעשה את זה גם בקבוצה-B וגם ב-קבוצה-A "החדשה" התחרה גם הוא, מיוחד.

היחיד שהצליח לקרוא תיגר על לאטבלה היה סבסטיאן אוג'ייר מאותת לנו שאולי בשנה הבאה נזכה לראות את הדור החדש מוליך את האליפות הזו לכיוון חדש.

סבסטיאן לואב שמר על קשר עין אבל לא יותר מזה, סיים במקום השלישי בהפרש של פחות מ-5 שניות מפטר סולברג, שלעתים נראה כאילו הוא יצליח לטפס לפודיום, אבל לא...וחבל.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

שוב הוכח שהטקטיקן הגדול ובעל הנסיון הרב ביותר הוא לואב.

התוצאה ברורה הפער בצמרת בינו לבין הירבונן גדל, אוג'ייר מקבל בטחון, ראלי גרמניה באוגוסט הוא אספלט,כל זה אם לא יקרה אסון

יביא את לואב לשיא "גינס"

וכמו שאמר דובי לדעתי אנחנו בהחלט רואים יורש חדש ללואב ואפילו צרפתי.

מישהו הופתע מכך שיוהא קנקונן סיים 8 לאחר פרישה של כמה שנים? OLD SOLDIER NEVER DIE""

בחור בן 52 מוכיח שספורט מוטורי אינו שמור לצעירים בלבד:lol::lol::lol:

מישל, יש לך עוד כמה שנים עד לגיל הזה לא?:roll:

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...