Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כל כך הרבה היסטוריה ואיבה בשרשור הזה ובכלל שחבל להתחיל להיכנס לזה!

אחת הבעיות באינטרנט זה שמי שכותב יותר ובפונטים גדולים יותר, תמיד נראה שהוא צודק, ובנושא הזה עמותת הראלי היא באמת במיעוט :wink: . אני יכול לתת תשובה לכל טענה שהועלתה בשרשור על ידי כל אחד אבל אני לא מעוניין להיכנס לזה, בכלל אני ממליץ לכולם (גם אתה אסף :) ) להפסיק להתווכח פה בשרשור. כמו שישה ענה לאלון, זה המצב ואף אחד לא הולך לעשות שום דבר חוץ מלחכות ולקוות לראותנו נופלים או אולי עולים ומצליחים, הרטינה והמריבות רק גורמים נזק בעיקר לכותבים אותם כפי שקרה בעבר.

אלון, לפי הדברים שלך ובעזרת חשבון פשוט, אם אצלנו יש שמונה נהגי ראלי, ואצלכם יש פי שלשה מזה (אתה אמרת) אז סה"כ יש 32 נהגי ראלי בארץ? (הלוואי וזה היה נכון). בראלי, בניגוד לספרינט קודם כל צריך לספור מכוניות! אני בטוח שבעמותת PSI יש 100 נהגי ראלי, אבל הם לא יגיעו לעולם לראלי :lol: (כמובן שאין כוונה לפגוע במי מהם!!!).

בכבוד רב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן צריך לספור רכבים! זה עדיין יחס של 24 ל 8 בערך - עדיין פי 3. אבל איך אמרת - לא משנה.

נשמח אם לא תתחמק ותענה לשאלה של דובי:

מי זה "אנחנו"? מי זה "לראותינו נופלים"?

לא צריך רשימת חברים. רק מי הועד? מי היו"ר?

זה סודי?

כרגיל אתה בוחר לא לענות לשאלות - אלא למה שנוח לך. בויכוח הזה - אף אחד לא ינצח - ואת תרומתכם להרס התחום הזה כבר עשיתם יחד עם החבר יוסי ניסן - פעם חשבתי שמכשילים אותו בתפקיד - היום אני יודע, הוא בחר לנהוג ככה - הוא האחראי לתוצאות העגומות. "מירוצים חוקיים בקיץ" הוא הבטיח - עצרנו עבורו את כל הפעילות - לא עוד, אם זה תלוי בי.

"לא תקום התאחדות נוספת" - התחייבות הבוס שלו - ראינו מה קרה.

אתה, נדב, היום בצד הנהנה מהמשחק המלוכלך הזה של הרשות - אבל מה יהיה מחר? חשבת על זה...

מעולם לא נעשה מהלך "הפרד ומשול" גדול יותר לספורטאים מאשר בהקמת הספורט המוטורי בישראל!

לך, נדב, יש חלק לא מבוטל בזה - בדיוק כמו לגבי סרוגו.

אלון

פורסם

מישל - כל מה שתארתי התרחש לפני ש- IRDA העמותה "תרמה" את שמה להתאחדות.

'המועדון המוטורי הישראלי 2010' לא היה אמור לקיים מרוצי ראלי ו - IRDA ההתאחדות כן צריכה לכלול בתוכה את עמותת הראלי.

כל זה סמנטיקה וממש לא חשוב. מה שכן חשוב זוהי העובדה שאנחנו לא מתקדמים לשום מקום.

בעיקרון אין לי שום בעיה עם זה שעמותת הראלי קבלה התאחדות, רק חבל לי על פיצול הכוחות.

לדעתי המצב האידיאלי יהיה כאשר יהיו 3 התאחדויות: אחת למכוניות, אחת לכידונאים (אופנועים וטרקטורונים) ועוד אחת לקארטינג.

אנשים שכחו שכל העמותות וההתאחדויות הם האמצעי לארגון מרוצים ולא המטרה. אם ישנם אנשים שהעיסוק בפוליטיקה הפך להיות אצלם העיקר, שיבורך להם. רק שלא ישכחו בסופו של יום, לעשות לנו מרוצים.

לסיכום: ברכות לגבי סרוגו ושותפיו על קבלת ההתאחדות, בואו נראה מה תעשו איתה ...

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

פורסם

רציתי להוסיף, כי הדברים שנכתבו חלקיים ומי שאינו מצוי בפרטים עלול לקבל תמונה מוטעית - כפי שמצטיירת אף מדבריו של קוניאצ'ני.

התאחדות נהגי המרוצים (IRDA) יוסדה כדי להוות בסיס להתאחדות רחבה לכלל תחומי הספורט המוטורי. מסיבות שונות, שרובן מתנקזות לאגו של גורמים אינטרסנטים - מחוץ להתאחדות, הדבר לא יצא אל הפועל (למרות הסכמה של הכידונאים והקארטינג ואף אנשי הראלי-רייד) אכן, התאחדות נהגי המרוצים קיבלה הכרה, בשלב זה, לריכוז וייצוג נהיגת הראליספרינט, ראלי קרוס; אוטו קרוס; וג'ימיקנה.

יחד עם זאת חשוב לצייין, כי ההתאחדות ביקשה להרחיב את ההכרה בה, בין היתר,

גם לתחומי הנהיגה הספורטיבית ראלי; אוטוגראס; וכן, "הילקליימב.

ולמי שאינו בקיא בפרטים, בארץ מדובר באותם הרכבים; באותם הספורטאים; ולרוב, באותם המסלולים..

באופן תמוה ביותר, בחר ראש הרשות לנהיגה ספורטיבית להמליץ לשרה על הקמת התאחדות נוספת - חמישית, נושא שרשור זה. בשים בצד את המחלוקות השונות בין הספורטאים והעסקנים שמנסים לטמון ידם בצלחת, ומבלי להיכנס לגופם של דברים - מדובר בשערוריה. המשמעויות ברורות - הן מבחינת המנהל התקין והן מבחינת בזבוז כספי הציבור. למותר לציין, כי הדברים הובאו בפני הרשות במסגרת התנגדות להקמת התאחדות נוספת (חמישית במספר), שהגישו לרשות הן התאחדות הכידונאים והן התאחדות נהגי המרוצים.

נשאלת השאלה, מה ימנע מחר את פיצול התאחדות הכידונאים להתאחדות אופנועיםוהתאחדות טרקטורונים התאחדות אינדורו והתאחדות מוטורקרוס. כך, מה ימנע הקמת התאחדות נוספת לעניין הדריפטים או דראג.... העניין ברור

אלון.

נ.ב.

כרגיל - ניר בן ארי - מילים בסלע, כל מילה בול!

אלון

פורסם

אלה הם חלק מהתנאים הנדרשים לצורך הכרה בתאגיד כהתאחדות

(4) לתאגיד יכולת ארגונית למלא את תפקידיו כהתאחדות, לרבות – כתובת קבועה, הנהלה ומזכירות, ושעות קבלה קבועות, שיאפשרו לו למלא את תפקידיו כהתאחדות, ולתת שירות הולם לחברי ההתאחדות;

(5) התאגיד הוא בעל יכולת כספית לממן את השירותים שהוא אמור לתת לפי החוק.

המסמכים הנדרשים

2. תאגיד המבקש הכרה כהתאחדות יגיש את בקשתו לפי הטופס שבתוספת ויצרף אליו מסמכים אלה:

(1) אישור מרשויות המס כי התאגיד מוכר כמוסד ללא כוונת רווח;

(2) מסמכי התאגדות;

(3) פירוט מבנה ארגוני ורשימת בעלי התפקידים שבו ונותני השירותים לו, לרבות אלו הנדרשים לצורך מילוי תפקידיו כהתאחדות, לרבות ועדת תקנונים, ועדה טכנית, ועדת בטיחות, מהנדסי רכב וכיוצא בזה;

(4) הערכה כספית, שהכין רואה חשבון, של הוצאות הקמתו ושל ניהולו השוטף ופירוט מקורות כספיים שלו, לרבות הכנסות מדמי חבר ותרומות;

ואני סתם שאלה?

איך עם 8 חברים או 30 חברים מעמידים אופרציה שכזו.

יש ספונסרים ? איך יש ספונסרים אם אין פעילות ? דמי חבר 10000-5000 ש"ח בשנה? או אולי הכל בהתנדבות ? קראתי את דברי אלון בהודעה לפני, האם הבנתי נכון . המדינה- קרי אני ואתה מממנים כל התאחדות בכספי ציבור? ואם כן בכמה לשנה ? מה אמות המידה לחלוקה?

גלו לי את הסוד, בבקשה!!! עכשיו יש לי אפילו לגיטימציה , אני מממן!!

ושאלה נוספת

אני מבין כי יש הרבה דם רע, אגו- מי יוביל מי ינווט - (ולא בניווט המקצועי עסקינן,), האם באמת יש הבדלים תהומיים בין שתי העמותות ?

האם רישום כהתאחדות הוא בשלב כלשהו בהווה / בעתיד רשיון לעשות כסף? להתאחדות כמובן !! ואז למשל המנכ"ל /יו"ר יקח משכורת נכבדה!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אלון,

אני לא מתכוון לריב איתך, למרות שאתה צועק ורוטן!

הוועד של העמותה זה גבי סרוגו, דוד גמליאל ואני.

תספור מכוניות ראלי אלון, אין 20 בארץ. אני מתכוון למכוניות שיכולות לסיים סטייג' של 10 ק"מ 4 פעמים וזה המינימום שבמינימום! עוד מעט תתחיל לספור לי את האלפא של דובי כרכב ראלי (אל תעלב דובי :) ).

אני לא מתכוון לריב איתך על למי יש יותר גדול, אני מציע שכל אחד יתמקד במה שהוא קיבל לידיו וינסה להרים את הספורט המוטורי גם תוך שיתוף פעולה.

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

הסכמנו שיהיה שקט תעשייתי...

אם אתם לא ממש מצליחים לעמוד בזה תדברו על קפה או בטלפון - עזבו את האינטרנט בשקט, הוא התעייף...

ולגבי וחבריו - שיהיה מזל טוב ובהצלחה

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם

התאחדות נהגי המרוצים קיבלה הכרה, בשלב זה, לריכוז וייצוג נהיגת הראליספרינט, ראלי קרוס; אוטו קרוס; וג'ימיקנה.

יחד עם זאת חשוב לצייין, כי ההתאחדות ביקשה להרחיב את ההכרה בה, בין היתר,

גם לתחומי הנהיגה הספורטיבית ראלי; אוטוגראס; וכן, "הילקליימב.

ולמי שאינו בקיא בפרטים, בארץ מדובר באותם הרכבים; באותם הספורטאים; ולרוב, באותם המסלולים..

אלון

כמו שציינת, יש לכם כל כך הרבה תחומי פעילות, שיספקו לכם מספיק עבודה למספר שנים טובות עד שכל התחומים יהיו פעילים. מה אתם צריכים גם את הראלי על הראש ?

תנו לנו לקחת את זה על עצמנו ולזמן לעשות את שלו.

מה גם שמבין כל התחומים האלה - הראלי יהייה האחרון שייצא לפועל (אם בכלל, במדינתנו המתפתחת), מכיוון שזה התחום המסובך ביותר מבחינה לוגיסטית והסיבות ברורות.

תתחילו להריץ אירועים, ואני בטוח שכולנו נתייצב להשתתף במירוצי IRDA כשיצאו לפועל.

אני ושאר חברי העמותה מאמינים שלגבי סרוגו יש את הכישורים והמוטיבציה ע"מ להביא את תחום הראלי בארץ למצב פעיל חי ונושם, ובדגש על כך שיהיה נגיש לכמה שיותר ספורטאים (ולא לאלפיון העליון בלבד, כמו שמספר קטן של נהגים רוצה).

אחרת אף אחד מאיתנו לא היה מסתבך בפלונטר הזה מההתחלה.

(ותאמין לי שזה פלונטר - נסה אתה לעמוד מול התקפות חוזרות ונשנות למשך שנתיים, מצד עמיתיך לספורט)

לכל אחד כאן יש את האמת שלו, ולדעתי ממש אין טעם להמשיך להתווכח על העבר.

וזה בגלל שהדבר היחיד שמעניין אותי בכל הסיפור הזה - זה שיהיו מירוצים.

מי שמעניינת אותו העסקנות, רווח כספי או משקעי העבר מוזמן להמשיך להתכתש כרצונו.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
תגידו איפו מיתקימים התחרויות אני מהצפון ואני רוצה גם ליתחרות

הגעת למקום הנכון,

התחרויות מתקיימות בכל הארץ.

לפחות בכל מקום בארץ שיש חיבור לאינטרנט ולקארס פורום....:cry:

נתי

פורסם

חברים יקרים,

להלן עדכון על ההתקדמות בתחום הראלי -

1. התאחדות הראלי הינה בין הגופים הראשונים שסיימו את תהליך אישור כללי ההתאחדות מול הרשות לנהיגה תחרותית. התהליך בוצע במהירות וביעילות על מנת לקצר ככל הניתן את הזמן עד ליריית הפתיחה של המירוץ החוקי הראשון.

2. בעקבות סיום הגשת הכללים, בחודש הקרוב ייצא אל הפועל קורס להנפקת רשיונות נהיגה תחרותית. זהו שלב הכרחי בדרך למירוצים חוקיים, והתאחדות הראלי גאה להיות הגוף הראשון אשר מוציא הכשרה כזו אל הפועל.

חשוב לציין שנכון לעוד חודש, לאחר סיום הנפקת הרשיונות לנהיגה תחרותית, מירוצי הראלי יהיו בעצם היחידים שניתנים לביצוע באופן חוקי בישראל. זאת מאחר ושאר הגופים (ביניהם הגופים שהעבירו מכתבים זועמים אל שרת הספורט לאחר ההכרה בהתאחדות הראלי) עדיין לא סיימו להגיש ולתקן את הכללים מול הרשות והנפיק רשיונות נהיגה תחרותית.

כולנו תקווה לראות מירוץ ראלי חוקי בחודשים הקרובים, וחותרים בכיוון זה בכל הכוח.

בברכה,

רון דר

בשם התאחדות הראלי הישראלית

פורסם

בשעה טובה.

אולי תפרסמו את הכללים בכדי שנדע אלו רכבים יוכלו להתחרות.

שחף

E.s.o הנדסת חשמל.

יעוץ, תכנון והקמת מערכות חשמל, תאורה ואוטומציה

• תוכן חדש...