Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שעשיתי טיפול לרכב במוסך מורשה יצא לי להציץ על ההיסטוריה שלו (מה שלא עשיתי לפני הקניה) וראיתי שם-

"בדיקה לאחר איבוד מים בלחץ" - הרכב לא מתחמם.

"החלפת מים וניקוז מערכת קירור"

מה זה אומר לדעתכם? האם יש משהו כרוני ברכב?

מדובר על פיאט גרנדה 2008

פורסם

לי זה נשמע כאילו עשו לרכב בדיקה נזילות בלחץ וגילו נזילות, בדר''כ לא ממליצים על בדיקה כזאת ממה שהבנתי מהמוסך שאני מטפל בו ברכב, הבדיקה מבוצעת בלחץ גבוה ויכולה לפרוץ אזורים שהיו אטומים אבל לא אטומים מספיק כדי לעמוד בלחץ הזרימה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

זה נכון שאת הבדיקה מבצעים בלחץ. מה שלא אמרו לך זה שעושים אותה עם שעון לחץ שמראה באמצעות סקאלה צבעונית כמה לחץ קיים במערכת. המכונאי צריך לבצע בדיקה בלחץ גבוה שנמצא בתחום הירוק של הסקאלה ולא מעבר לכך.

אם הבדיקה תבוצע בלחץ גבוה מהמותר, אכן קיים סיכון של גרימת נזק

פורסם

לפני כמה ימים הגעתי למוסך לצורך בדיקה כזאת כי היתה לי ירידה של מפלס מי קירור

זה ממש לא היה עניין רציני

חיברו משאבה ידנית (דומה מאוד למשאבה של אופניים) עם מד לחץ, לפתח מילוי מי קירור וניפחו בתחום הקו הירוק.

ראו שאכן יש נזילה, הרימו את האוטו על ליפט, תיקנו סגרו סוף סיפור.

לגבי הלחץ, בבדיקה שעשו לי ראיתי שהלחץ לא יצא מהתחום הירוק בסקאלה ובאופן כללי לפי מה שראיתי לא מעלים את הלחץ מעל מה שהוא יעלה גם ככה כשהאוטו בנסיעה והמים מתחממים... קיצור לא נשמע סיפור רציני.

שמעתי כבר על סיפור הרבה הרבה יותר רציני שבעל רכב גילה כשהגיע למוסך מורשה שהיתה בו היסטוריה של תחילת חייו של הרכב.

פורסם
לפני כמה ימים הגעתי למוסך לצורך בדיקה כזאת כי היתה לי ירידה של מפלס מי קירור

זה ממש לא היה עניין רציני

חיברו משאבה ידנית (דומה מאוד למשאבה של אופניים) עם מד לחץ, לפתח מילוי מי קירור וניפחו בתחום הקו הירוק.

ראו שאכן יש נזילה, הרימו את האוטו על ליפט, תיקנו סגרו סוף סיפור.

לגבי הלחץ, בבדיקה שעשו לי ראיתי שהלחץ לא יצא מהתחום הירוק בסקאלה ובאופן כללי לפי מה שראיתי לא מעלים את הלחץ מעל מה שהוא יעלה גם ככה כשהאוטו בנסיעה והמים מתחממים... קיצור לא נשמע סיפור רציני.

שמעתי כבר על סיפור הרבה הרבה יותר רציני שבעל רכב גילה כשהגיע למוסך מורשה שהיתה בו היסטוריה של תחילת חייו של הרכב.

היום אתה יכול לקחת רכב שנת 2010 והתחיל מהטיפול הראשון במוסך לא מורשה יבואן.

• תוכן חדש...