Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה קצת מוזר הרכב בכזה שנתון עבר מספר ק"מ לא הגיוני.

המלצתי תבקש לראות ספר טיפולים או פלט מהמחשב במוסך שטופל. וחפש אם הורידו את הקמ".

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

המד אלקטרוני ככה שלהוריד זו משימה כמעט בלתי אפשרית, דרוש ספר טיפולים ואם אתה באמת מעוניין ברכב גש למכון בדיקה והם יגידו לך אם המצב של הרכב תואם לקילומטרז שלו.

פורסם

יד שנייה

72 קמ

שנה 2005 מתחייב בבדיקה שלא עשה שום החלפה של חלק (גיר מנוע שסי נקי )

אומר שעשה טיפול טיימינג כבר יש לו קבלות...

עכשיו מה עוד עליי לבדוק לפני הקנייה ?

והאם יש דברים שאני צריך לדעת על השנתון הזה ?

פורסם

אתה הולך סחור סחור ובקצב הזה רכב משומש נורמלי לא תקנה.

פנה לעצמך איזה חצי שעה מהחיים. שב וקרא את המדריכים לרכישת רכב משומש שהעלאנו לאתר. אחר כך תצא לבדוק את הרכבים בפועל ואז תדע מה דעתנו על הרכב.

כל אחד יכול לספר מה שהוא רוצה בטלפון או במודעות ביד2.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
נראה קצת מוזר הרכב בכזה שנתון עבר מספר ק"מ לא הגיוני.

המלצתי תבקש לראות ספר טיפולים או פלט מהמחשב במוסך שטופל. וחפש אם הורידו את הקמ".

נראה לי לא הגיוני שחברה כטריידמוביל (שהיא הטרייד אין הרשמי של פיאט) תשחק עם מד הק"מ. בכלל, כל המגרשים הגדולים/הרשמיים לא יסכנו את המוניטין שלהם בשביל עוד כמה גרושים. מה עוד, שמי שכבר משחק לא מוריד למספר כה נמוך וחריג שמיד מעורר חשד כבד.

בלי קשר לכך, אני מסכים שיש לראות ספר טיפולים.

פורסם

טרייד מוביל לא מורידים ק"מ, לא מעט פעמים אפשר למצוא אצלם רכבים עם ק"מ אסטרונומי.

מה שכן טרייד מוביל לא מכירים את הרכב, הם כולה סוחרים.

הם לא יהרסו שם וחשוב מכך ייסתכנו בתביעה על ק"מ.

אם הורידו ק"מ זה לפני שהרכב הגיע לטרייד מוביל.

אגב גם במידה והם יודעים שלרכב יש קצה שילדה זה מופיע להם במערכת והם מיידעים את הלקוח לפני הבדיקה.

הבעיה היא במקרה שלרכב יש קצה שילדה וטרייד מוביל לא מודעים לכך.

• תוכן חדש...