Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט מצברי זבל.

מחזיקים במקרה הטוב שנתיים,שנה וחצי.

לפני כמה שנים טובות,מצבר היה מחזיק לי כמעט 4 שנים.

דיברתי עם חברים ומשפחה,וגם הם אמרו שהמצבר פעם היה מחזיק

3.5-4 שנים.

היום פשוט מוכרים לנו זבל.

פעם שלישית שאני מחליף מצבר ב 6 שנים האחרונות.

ובנוסף המחיר שלהם עלה בשנים האחרונות ב 40%.

פשוט בזיון.

פורסם

אצלי שנפ החזיק מעמד עד שבועים לפני שנגמר לו האחריות. למזלי בשנפ החליפו לי לאחד חדש אחר.:wink:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

שנפ זה זבל רציני שגורם נזקים בגלל פליטת חומצה מוגברת.

הפתרון מצבר אטום מתקדם-במקרה הזה ורטה כחול -שמעתי רק דברים טובים עד היום וגם לי יש ניסיון טוב והמחיר שווה את התמורה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
פשוט מצברי זבל.

מחזיקים במקרה הטוב שנתיים,שנה וחצי.

לפני כמה שנים טובות,מצבר היה מחזיק לי כמעט 4 שנים.

דיברתי עם חברים ומשפחה,וגם הם אמרו שהמצבר פעם היה מחזיק

3.5-4 שנים.

היום פשוט מוכרים לנו זבל.

פעם שלישית שאני מחליף מצבר ב 6 שנים האחרונות.

ובנוסף המחיר שלהם עלה בשנים האחרונות ב 40%.

פשוט בזיון.

יש מצב שהיה לך שנפ?

כי אם כן הם מדוייקים כמו שעון שויצרי, שבוע אחרי סוף האחריות - יאללה ביי.

אצלי שנפ החזיק מעמד עד שבועים לפני שנגמר לו האחריות. למזלי בשנפ החליפו לי לאחד חדש אחר.:wink:

בטח הייתה שנה מעוברת או משהו כזה והוא התבלבל :wink:

פורסם

איכות המצברים תוצרת שנפ/וולתא לא משתווה למצברים תוצרת בוש או VARTA.

באותו מחיר ואפילו פחות ניתן לרכוש מצבר איכותי תוצרת בוש.

איזה כייף לי :)

פורסם

לרעייתי פורד פוקוס 2005 120,000 ק"מ, שבוע שעבר החלפתי מצבר נדמה לי שזה 54 א"ש.

המצבר המקורי הישן היה של חברת "מווטורקראפט".

כך שיש צדק לגבי איכות המצברים המקומיים.

פורסם

מוטורקראפט הוא הOEM של מאזדה ופורד - ואכן המוצרים שלו מאוד איכותיים לרוב.

עד היום - הורטה שהיו לי (BLUE לרוב או OEM במקרה של האיביזה) החזיקו לי כולם כ4 שנים בכל הרכבים (הגדיל לעשות ורטה לדעתי מקורי באופל קורסה הקודמת שלנו שהחזיק 7 שנים , וזה שהחליף אותו עוד 4 עד שמכרנו את הרכב.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מצברים של וורטה מחזיקים המון, גם מצברים של יצרנים טורקיים/איטלקיים וכל מני מוזרים כאלה מחזיקים לא רע, רק הישראליים שווים ל*** ועובדים בדיוק שנתיים, לפעמים הם נגמרים בטעות טיפה לפני שנתיים ואז אפשר לנצל את האחריות...

ולפי דעתי אסור לקנות את המצברים הישראליים האלה שהם לא אטומים, זה גורם לחלודה באיזור המצבר ובכלל זה נראה ממש לא מקצועי לעומת מצברים סגורים.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

מה שמצחיק זה שתמיד החשמלאי רכב מנסים לשכנע אותך שאם אתה לא קונה שנפ אתה עושה טעות, כי כל השאר זה זבל.

ככה זה שיש לך שולי רווח מטורפים ושירות טוב (לחשמלאים לא ללקוח).

פורסם

זה בגלל תוצרת הארץ. כתבתי על זה פה לפני כמה שנים, אחרי שקלטתי שבסיטרואן קרה לי פעמיים שעם מצבר מקורי קטן החזקתי חמש שנים, וכשבאתי להחליף קרה תמיד אותו הדבר. כולם המליצו על שנפ "משופר" וטענו שבגלל המיזוג בארץ חייבים יותר גדול מהמקורי. ובסוף הוא החזיק בדיוק חודש פחות (למזלי) או יותר (לרוע מזלי) מהאחריות של היצרן. ובכל פעם המצבר התייקר והאחריות התקצרה.

ואז התחיל ייבוא של וורטה, שמראש עולה באירופה בערך חצי משנפ הישראלי. אז קניתי מצבר קטן יותר של וורטה ונגמר הסיפור המרגיז של ההחלפות התכופות.

יום אחד הסיפור הזה עוד יתפוצץ, כלומר ייצא הסיפור של איך ולמה כל המוסכים האכילו אותנו בזבל הישראלי הזה במחיר מופקע. אני בטוח שהם יודעים מצוין שהמצברים האלו לא מחזיקים.

• תוכן חדש...