Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובד בחברה מסויימת על רכב מסוג סוואנה .

אתמול חניתי במקום שבתמונה והלכתי לעסק מסויים .

לאחר שחזרתי מהעסק , הכנסתי משהוא לדלת אחורית של הסוונה , ראיתי חניה יותר נוחה בצד השני של הרחוב.

עליתי על האוטו ועברתי לאותו מקום .

לאחר כמה רגעים ניגש אליי אדם ואמר שאני מחצתי לו קרטון עם סחורה .

ניגשתי למקום וראיתי שהוא שם שני קרטונים בכדי לשמור את החניה .

קרטון אחד אני ראיתי , אבל השני היה צמוד לרכב ולא היה לי סיכוי לראות אותו.

כמובן האדון "הנחמד" רצה שאני אשלם לו על הנזק ,אבל סירבתי ...

מה דעתכם? מי אשם?מה אתם אומרים על התופעה ?

15072010070.jpg

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שלימדת את בעל המכולת לקח, לא לחסום את הכביש כי הכביש שייך לכולנו.

כל הכבוד לך, קבל ציון לשבח ממני!

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

תופעה מטומטמת. מי בכלל נתן לו את הזכות לשמור חנייה בצורה כזו. אם השטח הוא ציבורי (וכך נראה) היית יכול להזמין פקח עירוני שיקנוס אותו. מעבר לכך, הוא יצא אדיוט שבחר לחסום את החנייה עם קרטונים מלאים סחורה.

טוב שלא בחר לחסום אותה עם קרטונים מלאים מסכי פלסמה חדשים.... אחרת היית אמור לפצות אותו בכמה אלפי שקלים.

פורסם

זהו נוהל מקובל באזורי מסחר

אתה אשם והוא לא חכם כאשר שם ארגז מלא סחורה ולא עם כמה אבנים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אסור לשמור מקום חניה בכביש ציבורי, ללא רשות מפורשת של העירייה (למשל, חניית דייר נכה ליד בית מגורים).

עם זאת, מכיוון שאתה לא אוכף החוק והקנס הוא לא דריסת הרכוש ששומר על מקום החניה, ברור שאשמתך ושאתה

חייב לפצות אותו. ותגיד תודה שזה לא היה כלב או ילד שישבו שם.

פורסם

מה הכוונה אתה אשם?

אם הולכים לבית משפט מי יוצא אשם אני?הרי זה טמטום.

ואם אני רוצה לחדש את הגי פי אס שלי , אני שם אותו לך מתחת לגלגל , אתה עולה עליו ומשלם לי נזק?

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

מצטער ישראל. זה שזה "נוהל" לא הופך את זה לנכון.

פה בשכונה שלי ישנה בתקופה האחרונה מצוקת חניה עצומה בגלל שהפכו כאן כמה רחובות.

סיפור שהיה לפני שבועיים.

היה אחד שהביא מהבית שלו ספה ושם אותה בחניה שאני רגיל להחנות בה. כדי לשמור לעצמו כמובן.

באותו הרגע שהגעתי לשם, לקחתי את הספה ושמתי ליד הצפרדע וחניתי.

אחרי שעה וחצי, צרחות וצעקות למטה. הבן אדם מאיים בפינצ'ור צמיגים.

ירדתי כאילו אני צופה מהצד ושאלתי אותו מה הבעיה ומה קרה, כמובן שהקלטתי את הכל בסלולרי.

הוא איים בכל כך הרבה דברים ולא הבין למה אני צוחק. רק אחרי ששאלתי אותו איפה הוא גר בדיוק ואיך קוראים לו, כמובן מהתעניינות תמימה, הוצאתי את הסלולרי והפסקתי את ההקלטה. ואז אמרתי לו ככה: "אני בעל הרכב, החניות פה לא פרטיות, אמרת את השם שלך ואת הכתובת ואם תהיה לי שריטה על הפחון, חבל לך על הזמן"

הוא הסתכל עליי בשוק, נכנס לאוטו והלך לחנות על הרחוב הראשי. רחוק רחוק.

מאז, כל פעם שאני רואה אותו אני מברך אותו לשלום יפה.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
עם זאת, מכיוון שאתה לא אוכף החוק והקנס הוא לא דריסת הרכוש ששומר על מקום החניה, ברור שאשמתך ושאתה

חייב לפצות אותו. ותגיד תודה שזה לא היה כלב או ילד שישבו שם.

שמדבר לא ברור.

אם היה שם ילד או כלב, גם אז האשמה היא לא על הנהג לבדו, אלא על הרשלנות התורמת של מי שיושב על הכביש.

רוצה בעל החנות פיצוי על "השילוט" הלא תקני, ששם לפי שום-דין?!

אני הייתי משאיר לו פרטי, ושייתבע.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני בטוח שאם ננבור מספיק בחוקים ותקנות נמצא שאסור להניח בכביש שום עצם אם אתה לא מע"צ והעצם הוא לא קונוס.

באותה מידה אני יכול להניח קרטון ציפס באמצע איילון, ולתבוע את מי שידרוס את זה?

לא רק שלא היית משלם לו שקל גם הייתי בודק שאין לי נזק לרכב ומסביר לו שאם הוא הנחי עצן על הכביש יש לו אשמה תורמת על הפגיעה בצבע הרכב שלי.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אין שום אשמה בדריסת קרטון שעמד על הכביש בצורה שלא יכולת לראות. גם דריסת ילד או כלב לא תמיד תהיה אשמת הנהג - תלוי ביכולתו למנוע את התאונה ולראות את הנפגע (אני מקווה שעצרת להגיש עזרה ראשונה לקרטון שלא יתלוננו על פגע וברח :-)).

אתה מוזמן לומר לבעל המכולת שהרשלנות היא שלא וא הייתה לך יכולת לראות את הקרטון מכיוון שהוא איינו נצפה במראות, והאחריות לעובדה שהוא על הכביש היא שלו בלבד.

קח כמה תפוציפסים לארוחת צהריים וסע לשלום.

פורסם

המחוקק לא בדעת רבים מכם (הדגשה שלי) מחד

סעיף 21 לתקנות התעבורה

(ג) לא ינהג אדם רכב בקלות ראש או בלא זהירות, או ללא תשומת לב מספקת בהתחשב בכל הנסיבות ובין השאר בסוג הרכב, במטענו, בשיטת בלמיו ומצבם, באפשרות של עצירה נוחה ובטוחה והבחנה בתמרורים, באותות שוטרים, בתנועת עוברי דרך ובכל עצם הנמצא על פני הדרך או סמוך לה ובמצב הדרך.

הוא גם לא בעד התנהלות המכולניק מאידך

הנחת דבר בדרך,

סילוקו וסימונו

152. (א) לא יניח אדם על פני הדרך, ולא יגרום לכך שיניחו עליה, כל דבר העלול לסכן, להפריע או להטריד את עוברי הדרך או את כלי רכבם, או לפגוע בהם באופן אחר; ואם עשה כן, או אם דבר כאמור שבהחזקתו או שהונח בשבילו על פני הדרך נמצא על פני הדרך, יסלק אותו מיד מעל פני הדרך.

ומסקנתי כאשר כפות המאזניים מאוזנות יחלוקו בנזק ביחס של 60/40 דהיינו אדון נהגוס ישלם 60% מהנזק

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישראל, לא הדגשת את החלק ש"לא יסע אדם ברכב וידרוס תפוצ'יפס שהיה על הכביש בכוונה גמורה להכשיל אותו שלא יחנה שם"

אה נכון. כי אין את זה בתקנות. ולא בחוקים.

זה לא מקרה קצה. מבחינתי בעל המכולת הוא כמו בדואי מהדרום ששם מכונת כביסה על הכביש כדי לראות תאונת דרכים קשה.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

יש גם עבירה של קיפוח זכות.

ככה שאם אתה רוצה אחוזים אז דווקא יותר הגיוני 66% אשמת בעל המכולת (הנחת דבר בדרך+קיפוח זכות) ולא 40%.

בכל מקרה כל הסיפור הזה מגוחך ואני מצדד ב-falou, להשאיר פרטים (ולקחת את הפרטים שלו) ולהזמין אותו להגיש תביעה אם הוא רוצה.

אפשר גם לצלם את המקום.

לדעתי כל שופט סביר יזרוק תביעה כזו מכל המדרגות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כיוון שהנזק הוא גרוש וחצי אז כל הדיון הוא היפוטתי או פתטי

אבל אם בטעות הנזק היה באלפי ש"ח תביעה הייתה מוגשת ותוצאותיה תלויות בשופט הסביר

זה השופט מזמן פרש וכעת נשארו רק השופטים הבלתי צפויים

אימי ז"ל שיננה באוזני משפט אנגלי עתיק יומין

"לעולם אל תהמר על רגליים של סוס ולא על ראש של שופט"

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל