Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה נוספת.

במידה והוא מחליט לגשת למשטרה ולהתלונן עליי.

האם מדובר בעבירת תנועה או שמדובר במעשה פלילי, או יותר נכון האם הנזק אמורה לשלם חברת ביטוח למשל.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ואם היה שם אבנים שהיו עושים לך נזק לרכב? תהיה בטוח שהיה מהר מאוד מתנער מאחריות.

אל תקח ללב, ואל תתייחס לאידיוט. מקסימום יש לך תמונה שהקרטונים היו מונחים על כביש ציבורי.

נ.ב. תהיה בטוח שגם במשטרה וגם בחברת הביטוח יצחקו עליו.

נ.נ.ב. אם כבר, לדעתי מדובר בעבירת תנועה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

האם בדקת את התוקף של החטיף.

לדעתי הוא נתקע במלאי עם חטיפים ישנים , החליט להניח אותם על הכביש ולחפש מישהו שישלם לו עלהם.

פורסם
יש לי שאלה נוספת.

במידה והוא מחליט לגשת למשטרה ולהתלונן עליי.

האם מדובר בעבירת תנועה או שמדובר במעשה פלילי, או יותר נכון האם הנזק אמורה לשלם חברת ביטוח למשל.

לדעתי?

אתה צודק - הוא טעה.

למען ההרגשה הטובה, אני הייתי מנסה לגשת אליו ולפתור את בעיית החטיפים שנדרסו.

גם אם הצדק לצדך, השקט הנפשי שלך ופתרון הבעייה, שוים יותר מ-50 ש"ח.

-

פורסם

נכון יכולתי - אם הייתי חושב שאני טעיתי .

אבל המצב הוא שזה עצבן אותי נורא , כל חסימת החניות גם ככה מכה , ועוד הוא שם סחורה הבן יונה .

ועוד אני ישלם לו ? למה ? אני יושן בשקט .

חוץ מזה העברתי את כל המקרה לקצין בטיחות של החברה והוא היה בדעתי .

אם זה היה רכב שלך ואתה היית עולה על משהו שמישהו אחר שם בשיא החוצפה , בניגוד לכל חוק אפשרי , היית מוציא ישר 50 ש"ח ?

אני מוכן לשלם לו כל שקל על הנזק רק בתנאי שהוא ישלם את כל הדוחות וכנסות שהוא אמור לקבל על מה שהוא עשה .

למה להתקפל כל הזמן ? מה עשו אותנו באצבע ?

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• תוכן חדש...