Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רדיו דיסק: Pioneer DEH2050

מגבר: MAC AUDIO Z4200

קומפוננט: Morel Dotech Ovation 6

סאב וופר: Hifonics HFI12D4

יש לי תקציב של 3000 שח כולל התקנה

פורסם

קומפוננט: Morel Dotech Ovation 6

סאב וופר: Hifonics HFI12D4

יש לי תקציב של 3000 שח כולל התקנה

ראשית הסאב הנ"ל בא עם שנ י סלילים של 4 אום ובנוי לעבוד בהתנגדות סופית של 2 אום

הוא לא מתאים להגברה ע"י המגבר הנ"ל שיכול לעבור רק ב-4 אום בגישור.

דבר שני התקנה טובה עולה באזור ה-800 שח.

הרכיבים שהבאתה עולים ביחד 3000 שח ולא נישאר תקציב להתקנה.

פורסם

מערכת ב -3000 שח כולל התקנה היא מערכת דיי בסיסית

הייתי ממליץ על:

מגבר JBL CS60.4

קומפוננט מורל טמפו

סאב קיקר C12+תיבה

רדיודיסק פיוניר 4050

---------------------

משאיר לך 600-700 שח להתקנה

פורסם

ואיך המערכת הזאת ?

קומפוננט: Morel דגם DotechMKII 6 6.5 אינץ'

סאב וופר: Kicker COMP C12

פורסם

הMAC נותן לך גישור ב4אוהם,לכן שתי סלילים של 2אוהם יוכלו לעבוד בהתנגדות של 4אוהם מה שמתאים לMAC.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

אודיו קינג אני חייב לתת הערה בנושא הוא בא עם מפרט ברמה יותר גבוה מבחינת קומפוננט מגבר וכו'..

ואתם תמיד ממליצים על אותם דברים טמפו CS60.4 C12 וכו'..

אני חייב להגיד שבין הטמפו לדוטק אובישן יש הבדל משמעותי בביצועים ובמחיר לא כזה קריטי.

המגבר לפני שאתם לא מפסיקים להמליץ עליו כי הוא במחיר טוב בזאפ, הוא במחיר כזה כיוון שלא ניתן לרכוש אותו בשום מקום בדקתי את העניין לעומק. תתקשר לחנות חנות שמפרסמת ותראה בעצמך מיד יגידו לך- " בדיוק היום אזל, אבל אם אתה רוצה בעוד 250 ש"ח אני יכול לספק לך את החדש". גם הרדיו דיסק בדיוק אותו סיפור זה הסיבה למחיר המצחיק. יש את הדגם המקביל 4000 של פיוניר במחיר יותר גבוה והוא באמת במלאי בחלק מהחנויות.

בקיצור מה שאני מנסה לומר זה תצאו קצת מהדרכי קבע האלה להמליץ תמיד על אותם המוצרים, ולא להיות מעודכנים במה קיים ומה סתם מפורסם!

ההודעה לא באה לפגוע באף אחד רק לשפר ולעזור שבת שלום :-o

פורסם

רועי אתה צודק לגבי ההמלצות שנותנים כאן להרבה אנשים כמעט את אותם סטים,העיקר זה לא לשים דברים כמה שיותר טובים במחירים שלהם,צריך "להתאים" דברים לפעמים ואז זה טיפה בעיה.

לגבי רב האנשים כל ההמלצות האלו הם בגלל שרב האנשים לא מוכנים להשקיע סכומים גבוהים ומתחילים מקטן והסכום שהבחור הציע כאן זה רב הסכומים שאנחנו שומעים עלייהם כאן,לכן יש את אותם המלצות.

Scan Speak

פורסם

אני יודע אבל תסכימו איתי שניתן להרכיב מפרט קצת יותר טוב ב 3000 ש"ח ולהיות יותר מדויקים במה ממליצים כמו עניין המגבר או הרדיו דיסק. לדוגמה הנה הצעה שאני חושב שיותר תענה על הדרישות ותעומד בתוך התקציב:

Pioneer DEH-P4000UB

Infinity REF6030

Kicker C12

Clarion APX4241

תיבה רגילה עולה בסביבות ה-100, 150 ש"ח

התקנה בסיסית וחיווט בסביבות ה-400, 500 ש"ח

סך הכל לא עובר את התקציב בהגזמה עם התקנה-3300 עם התיבה ב 150 וההתקנה ב 500

אני חושב שמי שמרכיב מערכת יספוג עוד 200, 300 ש"ח ביביל להגיע לתוצאה טובה באמת ולא תוצאה של התפשרות!

פורסם

הייתי ממליץ לך בתקציב כזה על רכיבים יד שניה אתה יכול לעשות פה משהו די רציני וטוב (אלה אם אתה אחד שרוצה רק חדש זה כבר משהו אחר)

למשל ה-Morel dotech ovation 6 אחלה רמקולים למי שאוהב לשמוע איכות ולא רמקולים רועשים ניתן למצוא בטווח של 500-700 ש"ח לסט שלם פה בפורום וגם מיד שניה

לגבי המגבר JBL 1004 גם במחירים ראיתי 650-800 משומש כמו חדש

רדיו דיסק פיוניר הייתי הולך על דולפינים תצוגות כל הדגמים אם התצוגות הם מכשירים מעולים אם שליטה על סאב וכל מה שצריך לכיוונים ניתן למצוא -350 ועד 1000 ש"ח דגמים מצויינים

• תוכן חדש...