Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין קשר בין רכב חדש 'מודרני' וצורת הפעלת המאווררים הכול תלוי כיצד ייצרן הרכב תיכנן את המערכת.

אתה כתבת שאצלך ברכב לא קיים טרמוסווי'ץ. אם נשווה את הרכב שלך לעומת גולף דור 5 או הונדה סיוויק שנת 2003 שהם רכבים הרבה יותר מתקדמים מאשר הרכב שבבעלותך וברכבים אלא כן קיים תרמוסווי'ץ להפעלת המאוורר.

הסקת המסקנות שלך נובעת מידע מצומצם מאוד שמסתכם בטיפול במזדה שלך ולכן אתה טועה במתן תשובות בפורום למכביר.

ידע מצומצם? תהיה בטוח שהידע שלי הרבה יותר גדול מהידע והניסיון שלך ביחד(סליחה שכחתי שאין לך ניסיון ואתה רק קורא בדפי האינטרנט איך הרכב פועל).

אני מכיר את הרכב הזה יותר טוב מכף ידי, ואם אני אומר שהמאוורר מקבל פיקוד מהמחשב ניהול אני בטוח ב100% אם לא במיליון.

תעבור על הסכמה של הפינים במחשב ניהול ותגלה שאני צודק ואתה טועה.

אין שום קשר בין רכב בשנת 2005 ו 2003 אני אומר לך שבלאנטיס 94-98 בוודאות המחשב שולט על המאווררים.

גם בלאנטיסים המתקדמים יותר המאווררים נשלטים מחשב, אגב יש למאוורר רק מהירות אחת קבועה ON/OFF

עוד דבר, אם מגשרים 2 פינים בשקע הדיאגנוזטיקה להכניס את המחשב למוד "תכנות" וקריאת קודי תקלות, ובזמן הזה הסוויץ פתוח, אז איך שלוחצים על דוושת הגז המאוורר נכנס לפעולה, משמע המחשב ניהול שולט על המאווררים.

דבר שני עברתי על הסכמה של הפינים במחשב ניהול ויש פין שמעביר פיקוד מינוס למאוורר.

דבר נוסף, שאם תנתק בלאנטיס את חיישן טמפ' נוזל קירור המאוורר יכנס לפעולה קבוע ולא יתכבה עד לסגירת הסוויץ.

רואים שאין לך טיפת ידע במאזדה לאנטיס, וברכבים בכללי.

ואם אתה רוצה הוכחה אז תסתכל פה:

http://img248.imageshack.us/img248/6236/41668596.jpg

דבר שני, באיזה זכות אתה אומר לZEHARIA שהוא טועה ומטעה? הוא בעל מוסך והוא מכיר הרבה יותר טוב ממך רכבים, הוא צודק ואני מחזק את הטענה שלו.

רוב הרכבים החדשים משוכללים יותר גם מבחינה אלקטרונית, טרמוסוויץ שיך למכוניות הישנות, כיום פחות נפוץ למצוא רכבים שעדיין עם החלקים האלו.

פורסם

אני מכיר את הרכב הזה יותר טוב מכף ידי, ואם אני אומר שהמאוורר מקבל פיקוד מהמחשב ניהול אני בטוח ב100% אם לא במיליון. - התגובה שלי מתייחסת לרכב של פותח האשכול ולא לרכב שברשותך.

דבר שני, באיזה זכות אתה אומר לZEHARIA שהוא טועה ומטעה? הוא בעל מוסך והוא מכיר הרבה יותר טוב ממך רכבים, הוא צודק ואני מחזק את הטענה שלו.- אם זכריה הינו בעל מוסך זה לא הופך את דבריו באופן אוטמטי לנכונים וכנראה שיש לו עוד הרבה מה ללמוד מכיוון שנראה על פניו שהוא בחיים לא טיפל במסחריות של VAG או בגולף/אודי מהעשור האחרון שהם יחסית רכבים מתקדמים.

.

הבנת את זה מר ברוך.

איזה כייף לי :)

פורסם
הבנת את זה מר ברוך.

תתפלא לדעת שעבדתי על רכבי גולף במודלים מתקדמים, אך עם רכבי VAG מסחריים אני לא מתעסק.

לא מזמן יצא לי להתעסק עם VW גולף 2003 שם המאוורר היה מקבל פיקוד מהמחשב ולא היה קיים טרמוסוויץ. וכמובן שיש הרבה דגמים של גולף ששם יכול להיות שהמערכת שונה.

כמו כן מזדה מיצובישי ויונדאי היו בין הראשונות שהחלה שימוש בפיקוד על המאווררים דרך המחשב.

פורסם

את גולף דור 4 אני מכיר כמו את כף היד הימנית שלי מכיוון שהייתה לי אחת כזו וגם טיפלתי בעשרה רכבים שונים לפחות בתקופה מסויימת בחיים שלי לכן אתה יכול להיות בטוח במה שאני רושם בהמשך.

בגולף דור 4 מנוע AKL 1.6L שהייתה ברשותיי וגם מנוע AEH קיים טרמוסוו'יץ.

במנוע APF 1.6L ששווק יותר מאוחר קיים חיישן טמפ' בעל 2 פינים ולא טרמוסווי'ץ (והמידע הזה לא ממש קיים בספרות) רק אם תתחבר עם VAG COM תגלה זאת.

מנוע 2.0L קוד APK שמאוד פופלארי קיים טרמוסווי'ץ כמעט ברוב הדגמים למיטב זיכרוני.

טויוטה אוונסיס שנת 2007 קיים בוודאות טרמוסווי'ץ.

לפי דעתי ההצהרה שלך וגם המשפטים שלך לגבי לא היו במקומם מכיוון שהוכחתי שחור על גבי לבן שבהרבה דגמים שיוצרו לאחר שנת 2000 וגם אחרי שנת 2004 קיים טרמוסווי'ץ.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...