Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לפני שנתיים עשו מחטף והעלו את מחירי הסיגריות ב2 שקלים בלילה,והיום לא שונה בהרבה שוב אותו הדבר.

נראה שהמס על הדלק גם על הכוונת (שוב!!! כמו בשנה שעברה) וגם המע"מ.

להעלות שכר מינימום? לאאאאאאא

לקצץ מהישיבות הגזלניות? לאאאאאאא

לפגוע באזרח הממוצע ? נו טוב התשובה ידועה!

ואני אומר תנו לנו לעשן בשקט,אל תוסיפו עצבים על עצבים!

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3915485,00.html

אלכס (ששוקל לעבור לנובלס)

פורסם

אולי הם מנסים לגרום לאנשים להפסיק לעשן -- בדרך לא דרך שכזו .

בתור אחד שמתעב סיגריות - פחות מעשנים, יותר טוב לי, אבל זה לא מצדיק פגיעה ע"י העלאת מחירים.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אם היו רוצים שנפסיק לעשן היו מעלים ל50 שקל לקופסא,אבל זה מקום שאתה יכול לעקוץ עוד קצת ועוד קצת ואנשים עדיין יעשנו.

כנ"ל לגבי הדלק,תגיד עכשיו שזה במטרה לגרום לנו לנסוע פחות? נו באמת... המטרה היא לסחוט את הכיס של האזרח עוד קצת ועוד קצת,כי הרי ניסע,בדיוק באותה הכמות,כי אלטרנטיבות ראויות אין הרי.

פורסם

עוד יותר מדהים שבכתבה על ההעלאה הצפויה של 1-1.5 ש"ח לליטר דלק שנה הבאה,כתבו שלמרות כל המיסים וההעלאות הצפויים,הממשלה עדיין תהיה בגרעונות! :|

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

עוד פגיעה באוכלוסיות החלשות בעיקר.

אישית אני מעשן טבק לגלגול כבר שנים, מחיריו נוטים להישאר קבועים משום מה. עולה לי פחות מ-10 ש"ח ליום (קצב של קופסה ביום פחות או יותר).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...