Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים במכונית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לא מזמן גיליתי את האתר, מאוד נחמד ועוזר הרבה על רכבים..

כמה שאלות

החלפתי צמיגים אחוריים, הבעיה היא שכל צמיג אחורי שונה מהשני מבחינת היצרן (לא במידה)

האם זה משנה בנסיעה, האם זה תקין?

בנוסף רציתי לשאול איזה צמיגים נחשבים ואיזה לא כדאי לגעת בהם?

אשמח לקבל סקירה קצרה וגם מחירים

תודה

פורסם

הכותרת שלך שוב לא תקינה, לכן יש סיכוי טוב, שגם ההודעה הזאת תימחק (כמו הקודמת שניסיתי לענות עליה).

תרשום את דגם הרכב, את המידה המדוייקת של הצמיגים.

אחרי זה תקבל תשובות לגבי המחירים.

את הצמיגים מחליפים בזוגות, רצוי מאוד מאותו היצרן, ברכב עם הנעה כפולה צריך להחליף את כל ה- 4 ביחד.

צמיגים לא זהים על אותו הסרן לא מומלצים, למרות שהרכב עובר איתם טסט.

החברות המומלצות - קלבר, מישלין, קונטיננטל, גודייר, יוקוהאמה, פיראלי (חלק מהדגמים ), דנלופ (חלק מהדגמים).

יש לבדוק תאריכי ייצור המודפסים על הצמיגים, כדאי שהצמיגים יהיו בני פחות משנה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הרכב מסוג טיוטה קרולה שנת 2004

אם היה צריך להחליף אותו צמיג בשני הצדדים ..

מה קורה עכשיו? מה אני צריך לעשות כרגע??? כי לא מזמן החלפתי צמיג אחד

פורסם

רשמת רק רוחב הצמיג, תרשום את החתך וקוטר החישוק (ג'אנט)

מה זה "לא מזמן"? אם מדובר בכמה שבועות, תוכל לקנות את אותו הצמיג ולהרכיב אותו ביחד עם זה שהחלפת לא מזמן. איזה דגם של הצמיג קנית לא מזמן?

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

utoguard מכיר???

האם אפשר להשאיר כך כלומר אם שני צמיגים שונים אחד מהשני????

אולי אני יחליף את הספייר???

איך אפשר לזהות צמיג בלאי???

פורסם

אוי, איפה הצלחת לקנות את הדבר הזה?

חשבתי, שמוכרים אותם רק בבולגריה :lol:.

לאתר היצרן בסין:

http://en.capitaltyre.com/

הצמיג הזה (AUTOGUARD) זה זבל שהייתי זורק אותו לפח.

אתה תחליט, מה להשאיר ומה להחליף.

אמרתי לך, הרכב עובר טסט גם עם הצמיגים לא זהים.

הגעת לפורום הרכבים, כל אחד כאן יגיד לך, שצריך להחליף זוג, ואת מה שקנית לא מזמן רצוי מאוד להעיף מהרכב, למען הבטיחות שלך.

פורסם

תודה על כל האינפורמציה, כנראה שאני יישאר עם הצמיג הזה כי גם בטח השני מסוג חרה , נשאיר ובפעם הבא אני יחליף אותם

רק עכשיו אחרי שהגעתי לפורום הזה, אתה יכול להגיד לי איזה צמיגים באיכות טובה , סבירה וכמה הם עולים ?

הצמיגים באוטו שלי הוא 195/65R15

אני רוצה לדעת כמה עולה צמיג איכותי ושלא ייתנו לי צמיג סוג זבל במחיר של טוב???

פורסם

http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&ar=1&r=15&a=65&s=195&sc=&mm=18&mm=27&mm=5&mm=15&mm=113&mm=50&mm=6&mm=26

המחירים הם לקבלת מושג ראשוני בלבד.

בפנצ'ריות שונות אולי תוכל למצוא את הצמיגים במחירים קצת יותר זולים.

ברחוב יפת 88 יש פנצ'ריה של אנטון:

http://pancher.dpages.co.il/

בדרך כלל יש לו מחירים טובים ומבחר צמיגים לא רע.

לא לוותר על בדיקת התאריכים המודפסים על הצמיגים!

פורסם

תודה רבה אני לא מאמין צמיג טוב לא עולה הרבה ממה שקניתי.

קניתי צמיג חרה בפחות מ-100 ש,ח מצמיג מאיכות טובה...

בדקתי את הצמיג השני גם הוא לא אחד מהחברות שמפרסמת ..

איזה שייט...אכלתי אותה...

פורסם

זה ההבדל במידה שלך בין צמיגים מחברה ידועה לבין צמיגים באיכות ירודה - 100 ש"ח על צמיג.

אנשים קונים את הזבל בגלל כמה סיבות:

רוצים את הכי זול

חוסר מודעות לחשיבות של איכות הצמיגים

חוסר ידע בנושא.

מה הצמיג השני , אם מותר לשאול?

פורסם

sailun מכיר? חרא גם לא?

מה אתה מציא לי לעשות כרגע? להשאיר אותם ובפעם הבאה להחליף אותם? להחליף אותם כרגע? (שוב הוצאה לא קטנה)

בנוגע לאנשים אחרים וכמוני, אני חושב שלא הרבה אנשים מודעים שיש הבדל בין צמיגים, לא תמיד מה שיקר הוא הכי טוב.

למשל אישתי קנתה תיק זול , המקור עלה יותר והתיק החיקוי דווקא החזיק יותר זמן...

המסקנה לא מה שיקר יותר איכותי..ואותו דבר לגבי בגדים..

לכן אני חושב שאתה טועה ,אנשים לא מחפשים את הזול יותר כי הם לא מודעים שיש הבדל בין הצמיגים..

אם היה להם יותר מודעות אני בטוח שהיו קונים את האיכותי יותר כי באמת שכמעט אין הבדל במחיר , בין האיכותי יותר לחרא של צמיג...

• תוכן חדש...