Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי בעיה במזדה לנטיס 2001.

החלון החשמלי של הנוסע הקדמי נפתח/נסגר רק בלחיצת הכפתור של הנוסע, הכפתור של הנהג שאמור לפתוח/לסגור אותו לא עובד, בנעילת הרכב החלון נסגר תקין (מנגנון סגירת חלונות עם הנעילה המרכזית).

במוסך אמרו שצריך להחליף מנגנון ונתנו הצעת מחיר מטורפת.

אם החלון כן נפתח/נסגר ורק הכפתור השולט מהצד של הנהג לא מתפקד אז האם יכול להיות עוד בעיה חוץ מהכפתור עצמו?

איך בודקים את זה חוץ מהחלפה של המנגנון כפתורים?

כדי שלא ישחטו אותי בפרוקייה, כמה אמור לעלות מנגנון כפתורים משומש לרכב הנ"ל?

תודה

פורסם

בדקתי את חיבורי החשמל שנכנסים אל המתגים, הכל נראה תקין-כמו חדש.

מדובר במזדה לאנטיס LX 2001.

יש לך אולי הערכה למחיר החלק כמשומש?

אני מניח שניתן לקנות רק את בית המתגים ואין צורך להוסיף את הלוח המתחבר לדלת וכפתור כיוון המראות (שתי היחידות נפרדות בעזרת מספר ברגים).

תודה!

פורסם

אושריי כל הכבוד לך על ההצעה.

אך אני מציע בנוסף שאם החלק החילופי כן עובד ופותר אז לא ישר ללכת ולקנות חלק חדש אלא פשוט לנסות לתקן

את הקיים, ייתכן שמשהו שם במגעים לא טוב וצריך לשחק קצת שמה.

בכל מקרה יש לנסות לתקן את הקיים, אין מה להפסיד .

פורסם

מציע לבדוק חשמלית את פעולת המיתוג של המתג הבעיתי. אם תפקיד המגעים במתג הבעיתי לא ברור אפשר בקלות להשוות למתג תקין ולראות אם הבעיה במתג או בחיווט. לצורך ההשואה בין המתגים אפשר להשתמש בנורת בקורת או מד מתח כל שהוא.

פורסם

תנסה לפתוח את בית המתגים ולראות אם יש חיבור בן המגעים בעת לחיצה.

זה כנראה בעיה במגעים,משומש עולה כ 200-250 שקל בפירוקייה לפי מיטב ידעתי כי החלפתי גם למאזדה הקודמת שלי

ואת הישן סידרתי ומכרתי באותו מחיר

פורסם

אני מאזור אשקלון, ירושלים רחוק קצת ובעיקרון ככל הנראה מהדברים שאתם העלתם ומהבדיקה שלי, הבעיה היא ודאית במתג עצמו אז נראה לי שאין כל כך צורך לחבר מתג אחר. אז לפני שאני קונה את החלק הנ"ל מפירוק אני מניח שזה יהיה רעיון טוב באמת לנסות לפרק ולבדוק האם יש מגע תקין בפנים.

אני ניסיתי כבר קודם לפרק אבל לא הצלחתי כי משהו תפוס שם ולא משתחרר, אני אנסה שוב ואם לא יילך אז אני העלה פה תמונה של העסק ואולי יהיה לכם רעיון...

שוב תודה!

פורסם

ברוב המיקרים זה בעיה במתגים .אתה יכול לפרק את המתג ולהשפריץ לתוך המגעים

הפנמיים ספרי מגעים .במקרים רבים זה עוזר מניסיון...ניניו

פורסם
ברוב המיקרים זה בעיה במתגים .אתה יכול לפרק את המתג ולהשפריץ לתוך המגעים

הפנמיים ספרי מגעים .במקרים רבים זה עוזר מניסיון...ניניו

לא כזה עוזר ספריי מגעים יש לי בערך את אותה הבעיה במתג של המראות חשמליות ריססתי ספריי ולא עזר

• תוכן חדש...