Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמת רמזור אדום, שאלה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, היום עמדתי ברמזור אדום עם האופנוע, לפני הקו עצירה, בנתיב לפניה שמאלה, שהרמזור נהפך ל אדום + כתום התחלתי ליסוע,שעברתי את הקו עצירה קיבלתי פלש, אבל שניכנסתי לצומת הרמזור כבר היה ירוק, יש לי ממה לפחד? אני יקבל דוח?

ד''א ראיתי רק פלש אחד, הגיוני?

תודה מראש, עידו.

פורסם

אולי זו עצה שכבר שמעת מליון פעם, אבל אולי לא יזיק לשמוע אותה גם מליון ואחת;

אל תיכנס לצומת כ"כ מהר.

כמו שאתה נכנסת לצומת ממש מוקדם, מישהו יכול להיכנס ממש מאוחר (ואני בטוח שגם אתה וכולנו כבר נכנסו לצומת בצהוב).

אל תשכח שאתה על אופנוע, אז על אחת פי כמה וכמה כדאי להיזהר. :/

לפי מה שאני יודע (וזה לא הרבה בכלל), אמורים להיות 2 פלאשים.

לילה טוב.

פורסם

כל עוד זה בסביבות החצי מטר אחרי הקו עצירה לא נראה לי שזה תפס אותך...

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם
אז ככה, היום עמדתי ברמזור אדום עם האופנוע, לפני הקו עצירה, בנתיב לפניה שמאלה, שהרמזור נהפך ל אדום + כתום התחלתי ליסוע,שעברתי את הקו עצירה קיבלתי פלש, אבל שניכנסתי לצומת הרמזור כבר היה ירוק, יש לי ממה לפחד? אני יקבל דוח?

ד''א ראיתי רק פלש אחד, הגיוני?

תודה מראש, עידו.

רק אני שמתי לב שיש משהו מוזר או שהכותב לא דייק?

לפי מה שאני מבין (אתה כתבת) עמדת ברמזור אדום (כחוק). אח"כ - התחלת ליסוע (לאחר שכבר היה ירוק, והרמזור התחלף לכתום ואדום שוב).

שני דברים - או שאתה לא מדייק בכתיבה, או שאתה ממש לא עירני בעומדך ברמזור (אני מקווה שהאפשרות הראשונה הוא הנכונה, שאם לא כן - אתה נהג מסוכן ש"חולם" ברמזורים הירוקים, ונזכר ליסוע כשיש שוב אור אדום ברמזור).

alfa 156 2.5.

פורסם

הוא כתב די בבירור שהוא התחיל כמו רוב האופנוענים לתת גז ולהיתקדם כאשר הרמזור היה אדום כתום (עוד מעט מתחלף לירוק) וכאשר היה ממש בצומת הרמזור כבר היה ירוק מלא.

ולכותב אני גם ליפעמים נוסע בעיר עם אופנוע, אני בימקומך הייתי לוקח את הפלאש הזה כהארה לגבי זה שהשניה שאתה מרוויח כשאתה משתמש בתאוצה הטובה של האופנוע יכולה לעלות לך בדוח ויותר גרוע בחיים שלך.

קח תזמן בכול מיקרה תעבור את הצומת ליפני הרכב שמאחוריך:wink:.

פורסם

אור אדום ואור צהוב יחד

ה

2-

עצור כאמור ב

-ה 1- ( רמזור אדום )עד

להופעת אור ירוק

. אסור

לעבור את קו העצירה או

את מעבר החצייה או

להיכנס לצומת כל עוד

האור האדום והאור

הצהוב דולקים יחד

.

היכון לנסיעה עם

התחלף האור

זו הוראת החוק , וכפי שאמרו לפני , מה הרווחת בשניה הזו , מול הסיכון להיתקל ברכב חוצה שלא שם לב כי אצלו התחלף הרמזור כבר לאדום או ניסה לגנוב את הרמזור. תוצאות מפגש בין רכב לאופנוע בוודאי ידועות לך.

סביר יותר כי הפלש שראית כוון לרכב שלגביו היה אדום ברמזור ולא לך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתם צודקים, אני בד''כ ממתין קצת.

ניראה מה היה, במקרה הכי גרוע ניגש למשפט, אני לא מיתכוון לשלם על משהוא שלא עשיתי, ויותר גרוע, 10 נקודות.

ד''א, המצלמה מצלמת גם את הרמזור?

פורסם
רק אני שמתי לב שיש משהו מוזר או שהכותב לא דייק?

לפי מה שאני מבין (אתה כתבת) עמדת ברמזור אדום (כחוק). אח"כ - התחלת ליסוע (לאחר שכבר היה ירוק, והרמזור התחלף לכתום ואדום שוב).

שני דברים - או שאתה לא מדייק בכתיבה, או שאתה ממש לא עירני בעומדך ברמזור (אני מקווה שהאפשרות הראשונה הוא הנכונה, שאם לא כן - אתה נהג מסוכן ש"חולם" ברמזורים הירוקים, ונזכר ליסוע כשיש שוב אור אדום ברמזור).

לא. אתה טועה.

פורסם

המצלמה מצלמת גם את הרמזור.

אם רואים שהתקדמת באדום-צהוב - דינו כאדום.

אם תעזר ב"חיפוש" הקיים בפורום או בגוגל או ב"נושאים דומים" בתחתית עמוד זה, תוכל למצוא הסברים על איך עובדת מצלמת רמזור ומה נחשב כראיה.

יכולת לעשות את זה בשעה 02:15 בלילה ולדעת מראש אם אתה יכול לישון בשקט או להיות מודאג.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

ד''א, המצלמה מצלמת גם את הרמזור?

המצלמה מצלמת את הרמזור, ואת כל הצומת לאותו כיוון נסיעה שאליו היא מכוונת.

בנוסף, תאריך שעה ומיקום.

אם זו טעות הדוח לא יגיע אליך, התמונות נבדקות בטרם משחזרים להן דוח תנועה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אולי זו עצה שכבר שמעת מליון פעם, אבל אולי לא יזיק לשמוע אותה גם מליון ואחת;

אל תיכנס לצומת כ"כ מהר.

כמו שאתה נכנסת לצומת ממש מוקדם, מישהו יכול להיכנס ממש מאוחר (ואני בטוח שגם אתה וכולנו כבר נכנסו לצומת בצהוב).

אל תשכח שאתה על אופנוע, אז על אחת פי כמה וכמה כדאי להיזהר. :/

לפי מה שאני יודע (וזה לא הרבה בכלל), אמורים להיות 2 פלאשים.

לילה טוב.

לאלה שחוצים אותך אף פעם לא יהיה צהוב מתי שלך יש צהוב, ככה שאם תצא שלך יש צהוב, לאלה שחוצים אותך יש כבר אדום דיי הרבה זמן, ואם הם עוברים אותו אז כבר אין מה לעשות הם גם יכלו לחצות אותו אפילו שלך יש ירוק שעה...

לא עניין של לחכות יותר מדי, פשוט אני תמיד לפני כניסה לצומת אפילו אם יש לי ירוק מסתכל לשני הצדדים לראות שאף רכב לא בא במהירות לתוך הצומת...

פורסם
רגע, יכול להיות שהיה רק צילום אחד ביגלל שאחרי הפלש הרמזור מיד היתחלף לירוק?

לפי מה שכתוב בשירשורים אחרים אפשר להבין שכך הדבר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
עדיפה טעות כזו על טעות ומעבר באור אדום, (או כמעט אדום) אני חושב...:wink:

למה להיתחכם? לא נימאס?

ואמיר שליט. תודה!

• תוכן חדש...