Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביואיק לה סייבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחבטתי בשאלה האם לרכוש ביואיק ב250K ואז נזכרתי שבכמעט אותו הסכום ניתן לרכוש 520 03' כמעט דנדשה...(בקטגוריית היוקרה חופשי ניתן להוריד את המוכר חופשי באיזה 10K-20K).

הממממ, במה נבחר... :D

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצמץ כתב:

התחבטתי בשאלה האם לרכוש ביואיק ב250K ואז נזכרתי שבכמעט אותו הסכום ניתן לרכוש 520 03' כמעט דנדשה...(בקטגוריית היוקרה חופשי ניתן להוריד את המוכר חופשי באיזה 10K-20K).

כל אחד והעדפותיו האישיות. אישית, במחיר הזה אני מעדיף רכב קצת פחות טוב, אבל חדש מהחברה. במחיר של 100 אלף פחות, זה כבר משהו אחר.

פורסם
מצמץ כתב:

כל אחד והעדפותיו האישיות. אישית, במחיר הזה אני מעדיף רכב קצת פחות טוב, אבל חדש מהחברה. במחיר של 100 אלף פחות, זה כבר משהו אחר.

1. דיברתי על אותו המחיר כאשר בעצם מן הסתם אתה תרכוש את הביואיק עם מושבים מרופדי עור כך שהמחיר פחות או יותר יעלה כמו מה שהצעתי לפני הורדה במחיר.

2. בגלל שאתה נעול על הביואיק אמליץ לך רק זאת:

הביואיק ללא כל קשר לטיבה מפסידה את ערכה באופן מדאיג. הייתי ממליץ לך לרכוש אחת משומשת שנת 00' (אולי נמתח לכיוון ה01') ורק לאחר שתתרשם ממנה אזי תמכור אותה ותקנה לך חדשה/ תעשה טרייד אין. כך גם אם תפסיד עליה כסף בעת המכירה (והסיכוי לזה שהיא לא תימכר במחיר מחירון הוא גדול) לפחות תצמצם הפסדים ותצא בנזק יחסית קטן (במקום ישר לקנות דנדשה ולהכוות באופן קשה).

מצמץ, ששונא לדבר על ירידת ערך אך מרגיש צורך להדגיש את העניין כאשר אנו מדברים על הרכב הספציפי הזה.

פורסם

קודם כל, אני לא נעול על הביואיק. למעשה, לפי רב התגובות שקיבלתי כאן, ואני די משוכנע בכך בעצמי, החלטתי לוותר עליה. כך שהאפשרויות שנותרו הם כך: הונדה אקורד, פורד מונדיאו(חדשות) או שברולט אימפלה. על הפורד מונדיאו וההונדה לקחתי נסיעת מבחן כבר(וכתבתי התרשמות), על האימפלה אני אקח בקרוב. בכל מקרה, הרכב שאקנה יהיה משנת הדגם 2005, אז יש עוד מעט זמן.

פורסם
קודם כל, אני לא נעול על הביואיק. למעשה, לפי רב התגובות שקיבלתי כאן, ואני די משוכנע בכך בעצמי, החלטתי לוותר עליה. כך שהאפשרויות שנותרו הם כך: הונדה אקורד, פורד מונדיאו(חדשות) או שברולט אימפלה. על הפורד מונדיאו וההונדה לקחתי נסיעת מבחן כבר(וכתבתי התרשמות), על האימפלה אני אקח בקרוב. בכל מקרה, הרכב שאקנה יהיה משנת הדגם 2005, אז יש עוד מעט זמן.

שברולט אימפלה?

היא לא מגיעה לאיכות של ההונדה והמונדיאו!

וגם לא בנוחות נסיעה ובהתנהגות ובטח שלא ביופי!

אבל כמו שאומרים...על טעם וריח...

קח נסיעת מבחן ותחליט לבד

לדעתי תוסיף לרשימה מאזדה 6 2.3 אבל היא לא נוחה כ"כ...

ולמה אתה לא מוסיף עוד יפניות?

דווקא את האקורד?

האקורד גרסה בסיסית?

פורסם

זה כבר לאחר נסיעת מבחן וניפויים של רב חברות הקטגוריה.

דווקא את האקורד?

דווקא האקורד היא אחת מהשתיים שהכי אהבתי.

האקורד גרסה בסיסית?

כן, +תוספת של מגנזיום ואולי ספויילר{אין מקורי-לא בטוח}

פורסם

זה כבר לאחר נסיעת מבחן וניפויים של רב חברות הקטגוריה.

דווקא את האקורד?

דווקא האקורד היא אחת מהשתיים שהכי אהבתי.

האקורד גרסה בסיסית?

כן, +תוספת של מגנזיום ואולי ספויילר{אין מקורי-לא בטוח}

אההה טוב

מה אהבת באקורד?אם אפשר לדעת...

ובגרסה הבסיסית האבזור דל מאוד לעומת המתחרות...עדיף ניראה לי באבזור משפחתית עם מנוע 2.0...

• תוכן חדש...