Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול, יום שישי בלילה סביבות השעה 2 עוצרת אותי ניידת בת"א.

אחד השוטרים ניגש לחלון ביקש רשיונות ולפתוח מכסה מנוע. שאלתי אותו אם הוא בוחן והוא אמר שלא ושהשוטר השני כן, גם את השני שאלתי אם הוא בוחן ואמר שכן אבל התעודה לא עליו.

הרכב שלי הוא ZX 16V שהוסבה למנוע של 605 והכל מאושר ברשיונות.

בקיצור אחרי ששני השוטרים חופרים ברכב ובתא המנוע אחד מהם שאמר שהוא בוחן אך אין לו תעודה עליו אומר לי אני מוריד לך את האוטו מהכביש על התוספות שיש לו, שזה אינטר חזית, שעונים בקורה, פורק לחץ, פילטר פתוח ושאין ממיר קטליטי.

לשניהם לא היה מוסג בכלל על מה הם מסתכלים וכל דבר הם שאלו מה זה ומה זה..

אני רושם מילה במילה איך הוא רשם את הדברים עם טעויות בדוח פסילה: 1. השעונים בצד הדופן השמאלי של הנהג 3 שעונים

2. אין פילטר (ויש, אבל פתוח) 3. הוספה אנטי קולר רדיטור נוסף 4. תוספות של פורקי לחץ 5. חסר ממיר דקטלטי במקומו יש דוד נוסף באגזוז.

השוטר הקיף בעיגול סעיף בטופס שרשום בו : רשיון הרכב בוטל ועליך להביאו למשרד הרישוי לשם החזרתו לכביש. ובצד הוא רשם בכתב יד -עמדה מס' 1-

בנוסף הוא גם רשם דוח של 1000 שקל.

צריך לקחת את האוטו לחולון או שאני יכול ללכת לכל מכון רישוי?? הרכב עבר עד עכשיו טסטים בלי שום בעיה עם כל מה שיש עליו.

בקיצור חברים אני צריך עזרה וייעוץ כי עד מחר בעצם מותר לי ליסוע עם האוטו. אם אפשר בה"פ או להתקשר אליי 0508526904

אני מאוד אודה לכם.

פורסם

פילטר פתוח והורדת ממיר קליטי אסורים, לכן ההורדה מוצדקת אם כי מעצבנת ומבאסת, תחזיר את הממיק ואת הפילטר המקורי, גש למכון טסטים או למכון רישוי ותקבל אישור על תקינות הרכב.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

כשאתה אומר שהוחלף מנוע של 605 אתה מתכוון למנוע טורבו?

כי גם אם אישרת את זה, מהות האישור היא השימוש במנוע ליעודו כפי שתוכנן ברכב היעודי ולא ברכב המקור, ככה שאתה לא יכול להגיד "אישרו לי את המנוע והמנוע בא עם טורבו , אז הטורבו מאושר" כי הוא לא.

הרכב היה אטמוספרי ותמיד ישאר (מבחינת החוק) אטמוספרי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הורדה מהכביש יכול לעשות רק בוחן תנועה. שוטר רגיל לא מוסמך להוריד רכב מהכביש.

כמו כן, רק בוחן יכול לרשום את הדו"ח על ליקויים ברכב שגובהו 1000 ש"ח.

שוטר רגיל יכול לרשום דו"ח על ליקויים ברכב ודו"ח זה הוא בגובה 250 ש"ח.

לעניין התעודה, השוטר לא צריך להראות לך תעודת בוחן, מספיקה תעודת שוטר.

אם אתה חושב שהוא לא בוחן תנועה, אתה יכול לבקש להישפט על העבירה ושם לדרוש לראות את ההסמכה שיש לשוטר.

פורסם

על זה אני מדבר וכותב כל הזמן - אישורים לכל השינויים אמורים להמצא ברכב, במידה ויש אישור לשינויים .

היכן ביצעתה את ההתקנות - האם מוסך ומשרד הרישוי חתמו ואישרו את החלפת המנוע .

במידה ולרכב יש/אין צורך בממיר - למה לא צרפתה אישור מתקנות התחבורה .

( האם הרכב עבר טסט תקין - ורשומים השינויים ברישיון הרכב , אישור שיש ממיר וכו', או כי לא צריך ממיר )

יש לך רכב מיוחד , תמיד תכין אישורים צמודים ברכב , כי הוא מיוחד זה הכייף, אבל זה המחיר , גם המשטרה רואה כי הוא שונה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

איך בדיוק שוטר (שאפילו אינו בוחן מוסמך) קובע בשעה 2 בלילה שאין לך ברכב ממיר קטליטי? אלא אם כן נידבת יותר מדי אניפורמציה...

• תוכן חדש...