Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פז'ו 107

kanterkanter
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לאחרונה יש מבצעי שיווק אגרסביים למדי לגבי פז'ו 107 (דרך "חבר", טרייד אין וכיוצ"ב). מבדיקה ראשונית נראה לי הרכב סביר ביחס למחירו, כ- 65000 ש"ח לידני. הבנתי שלרכב מנוע של טויוטה, אומנם נפחו רק 1000 אך מנסיוני גם המנועים הקטנים של טויוטה מתפקדים כראוי.

תהיתי האם יש למישהו ניסיון עם הרכב, האם אכן הוא סוחב גם בעליות של חיפה וירושלים עם 2 מבוגרים ומזגן... ובכלל - אם יש למישהו תובנות ביחס לרכב הזה אשמח לשמוע. שבת שלום

פורסם

הלכתי לראות את האוטו,

תא המטען מאוד קטן.

הפלסטיקים זולים. לפחות למראה, והתחושה.

האוטו מעוצב למשעי, ולמעשה הוא שילוב יחד עם טויוטה אייגו. מאוד קומפקטי.

ממליץ לך לעשות נסיעת מבחן בטרם תחליט סופית.

65K נשמע מחיר סבבה, לי הסוכן הציע אותו ב-73 (אני לא חבר במועדון הזה..) עם מבצעי מימון (30K ב30 תשלומים, על כרטיס האשראי).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

זה לא רק מנוע טויוטה, הכל מיוצר במפעל המשותף שלהם ושל טןיוטה בצ'כיה.

יש כבר נסיון של 5 שנים עם הרכב הזה וזו נקודה חשובה. מבחני האמינות שלהם מאד טובים.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

רכב מאוד פופלרי באירופה - C1/107/Aygo, וע"פ מכון הבדיקה הגרמני TÜV, הוא אחד האמינים ביותר בקטגוריה של רכבים קטנים (כאשר את הרשימה סוגר הדאייהו מאטיס)

• תוכן חדש...