Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משיט 11 - רק אופנוע-ים

משיט 12 - רק סירה עם מנוע עד 110KW. משיט 12 אינו מאפשר השטת אופנוע-ים.

אף אחד מרשיונות המשיט בדרגות הבאות אינו מאפשר השטת אופנוע-ים. מי שרוצה להשיט אופנוע-ים, יעשה גם משיט 11.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני הלכתי על התותחים הכבדים אני עושה עכשיו משיט 30 סיימתי ימאות והשבוע אני מסיים מכונה, נישאר לי ניווט חופי וניווט מכשירים.

אם אפשר שאלה קטנה, כמה עולה לך רק האגרה של הטסט וכול שיעור?

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

משיט 30 - תתוח כבד שלא נותן לך לעזוב את גבולות המדינה, כך שאם אתה לא מתכנן לעבוד בזה כאן בארץ או להוציא משיט 60, לא בטוח שזאת השקעה משתלמת.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר אחרי שאני מסיים את המשיט 30 אני אצטרך שנה ותק והפלגה בינלאומית אחת ואני יכול לעשות משיט 60 שאם אני לא טועה זה רק קורס GMDSS.

לגבי המחיר אני לא צריך לעשות תיאוריה רק כמה שיעורים שצריך וטסט, 1100ש"ח זה המחיר או שזה כלל שיעורים גם לתיאוריה?

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

לגבי המחיר אני לא צריך לעשות תיאוריה רק כמה שיעורים שצריך וטסט, 1100ש"ח זה המחיר או שזה כלל שיעורים גם לתיאוריה?

כולל גם שיעורים לתיאוריה.

מחיר קומפלט.

אופנוען

פורסם
אמיר אחרי שאני מסיים את המשיט 30 אני אצטרך שנה ותק והפלגה בינלאומית אחת ואני יכול לעשות משיט 60 שאם אני לא טועה זה רק קורס GMDSS.

כל מה שכתבת כאן לא משנה כי הוא זה את מה שכתבתי בתגובה קודמת ואני חוזר עליה בשנית בשבילך כי כנראה לא התעמקת בכתוב:

משיט 30 - תותח כבד שלא נותן לך לעזוב את גבולות המדינה, כך שאם אתה לא מתכנן לעבוד בזה כאן בארץ או להוציא משיט 60, לא בטוח שזאת השקעה משתלמת..

.

פורסם
זה רק אופנוע ים או גם "סירה מהירה" ?

מעוניין לעדכן.

1600 ש"ח משולב סירה ואופנוע.

1300 ש"ח רק סירה.

1100 ש"ח רק אופנוע ים.

167 ש"ח אגרת תיאוריה.

281 ש"ח אגרת טסט.

לבחור ששאל קודם על זמנים:

תיאוריה מספיק לה שבועיים, אין הרבה מה ללמוד באופנוע ים כמו בסירות.

במקרה של אופנוע ים (מעדיף לספר מניסיון בלבד לכן לא נכנס לסירה) בתוך שבוע בלבד ניתן לגשת לשני שיעורים כאשר ביום רביעי או חמישי כבר תיגש לטסט.

אם עברת אז החלק המעשי הסתיים למעשה בתוך פחות משבוע.

אופנוען

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אם אפשר שאלה קטנה, כמה עולה לך רק האגרה של הטסט וכול שיעור?

1100 זה גלובלי וכולל הכל פרט ל-167 שח הנוספים עבור התיאוריה.

אני חייב להוסיף פרט ששכתי.

עלות הטסט היא 281 ש"ח.

היום עשיתי את הטסט, החלק המעשי הוא די שטויות, סלאלום איטי, סלאלום מהיר (כיף), והחלק הכי אידיוטי זה "אדם בים".

החלק הקשה הוא שאחר כך נכנסים לכיתה אחד על אחד עם הטסטר, הוא שואל שאלות "מצוקה", זכות קדימה וחבלים.

העיניין הוא שזה פרונטלי וזה מלחיץ.

מרגיש שעברתי, מקווה שעברתי.

נעדכן מחר כשיהיו תשובות.

בכל אופן, אני מרחתי את זה על תקופה ארוכה של כחודש וחצי, בפועל אפשר לסיים את זה בתוך שלושה שבועות.

אופנוען

• תוכן חדש...