Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

איפה אפשר לעשות ביטוח מקיף+חובה לגולף 1600 שנת 2010? אין טביעות ביטוח משנים קודמות, נהגת בת 50, עם ביטוח לנהג צעיר, ואפשרות שכל נהג יוכל ליסוע ברכב.

בינתיים הציעו לנו ב9500ש"ח.

איפה אפשר עוד לנסות לבטח? או שזה סדר הגודל של המחירים?

פורסם

לא יודע בדיוק מה טווח המחירים של ביטוח גולף חדשה, אני רק יכול להגיד שאני בן 20 ואני משלם ביטוח של פחות מ4,000 על פוקוס GHIA 2.0. לדעתי, יש אפשרויות טובות יותר, אני מבוטח בביטוח ישיר. החברה הקודמת שביטחתי בה 626 לאורך שנה וחצי גם הייתה לא יקרה מאוד, בהראל, וזה עוד שהייתי נהג חדש.

תבדוק בכמה מקומות, תתעקש, לדעתי אפשר להשיג עסקה טובה יותר. אבל שוב, הביטוחים האלו לנהג צעיר הם מאוד יקרים וקשה להשיג עסקה טובה.

פורסם

העובדה שאתם רוצים להוסיף לפוליסה ביטוח "כל נהג" מייקרת מאוד את העסק.

בכל מקרה, באתר b2bit יש הצעה ב8200 וקצת שקלים חדשים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה נוכל לעשות?

אנחנו ארבעה נהגים בבית.

אז זה כבר "כל נהג".

בB2BIT בדקתי.

בשורה שאומרת:

"כמה שנים יש לך ביטוח לרכב"

אני צריך לסמן ללא ביטוח, נכון?

והמחירים שם הם רק למקיף, ללא חובה.

פורסם

תתקשרו לביטוח של היבואן (צ'מפיון). הם נקראים "אלייד". יש להם לפי ניסיוני את ההצעות הכי טובות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בר, אם הביטוח שאתה מדבר עליו זה אותה סוכנות כמו שיש בסקודה אז מה שרשמת ממש לא נכון.

לפני כשנתיים נתנו לנו הצעות הזויות של 10K ש"ח וצפונה לביטוח של סקודה פאביה חדשה, לבסוף ביטחתי אצל הסוכנת שלי (שאף פעם לא מאכזבת לא משנה איזה רכב אני מפיל עליה) בחצי מהסכום הזה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...