Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

און בארצות הברית של אמריקה יש חיבה למכוניות ששכחו מה היעוד שלהן.

בעיקר למכוניות נוצצות ראוותניות בטעם ייחודי של בעליהם בדרך כלל כאלה שעשו

המון כסף בצורה לא חוקית על גבן (תרתי משמע) של נערות ובנות מסכנות.

דגמאות כאן:

http://www.google.co.il/search?hl=iw&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1280&bih=820&q=pinp+car&oq=pinp+car&gs_l=img.3...2791.10868.0.11737.8.6.0.2.2.0.112.610.3j3.6.0....0...1ac.1.19.img.GLHt9MqQLQU

קוראים להם מכוניות סרסורים...

האב טיפוס של הסרסור זה (כפי שצולם בתמונה שפרסמתי) הוא טיפוס חלקלק ראוותני

שמתלבש בהידור מוגזם ונוצץ בשכונות הגטו והסלאמס ונוהג במכונית דומה.

קיים שם טייפ מאד מסוים של אנשים שאוהבים את הנישה הזו, וזה נהדר ובסדר, רק לא בטעם

שלי, אז לא יכולתי להתאפק (כן אני יודע אני אדם רע :lol: ).

השיפוץ מאלף הרכב מרשים בכל קנה מידה, אבל אחרי שכבר למדתי להתרגל לצבע, למזגן,

ושאר הירקות, תפסת אותי לא מוכן...:roll:.

אני יודע שאתה אוהב אותו (בטח שכן) תהינה תנהג, וזה באמת לא משנה מה אני חושב...

אבל הייתי חייב לעקוץ בקטנה ולא יכולתי להתאפק.

בהמון אהבה הערכה ובצחוק! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
און בארצות הברית של אמריקה יש חיבה למכוניות ששכחו מה היעוד שלהן.

בעיקר למכוניות נוצצות ראוותניות בטעם ייחודי של בעליהם בדרך כלל כאלה שעשו

המון כסף בצורה לא חוקית על גבן (תרתי משמע) של נערות ובנות מסכנות.

קוראים להם מכוניות סרסורים...

האב טיפוס של הסרסור זה (כפי שצולם בתמונה שפרסמתי) הוא טיפוס חלקלק ראוותני

שמתלבש בהידור מוגזם ונוצץ בשכונות הגטו והסלאמס ונוהג במכונית דומה.

קיים שם טייפ מאד מסוים של אנשים שאוהבים את הנישה הזו, וזה נהדר ובסדר, רק לא בטעם

שלי, אז לא יכולתי להתאפק (כן אני יודע אני אדם רע :lol: ).

השיפוץ מאלף הרכב מרשים בכל קנה מידה, אבל אחרי שכבר למדתי להתרגל לצבע, למזגן,

ושאר הירקות, תפסת אותי לא מוכן...:roll:.

אני יודע שאתה אוהב אותו (בטח שכן) תהינה תנהג, וזה באמת לא משנה מה אני חושב...

אבל הייתי חייב לעקוץ בקטנה ולא יכולתי להתאפק.

בהמון אהבה הערכה ובצחוק! - רן

רן, אני מקבל כל ביקורת ואי-הסכמה, בתנאי שהדברים נאמרים לגופו של עניין ולא לגופו של אדם. אמרו עלי הרבה דברים, אבל סרסור... זה חדש. (-:

אני וכל מי שראה (במציאות...) את הטנדר, לא חושב שהוא שייך לקטגוריה של ״פימפ מיי רייד״. נהפוך-הוא. החישוקים הולמים את הטנדר. מאוד.

הפער בינינו (וגם ישראל ועוד כמה אחרים נמצאים בצד השני של המתרס) טמון בתפישה. מבחינתם, התפקיד הוא לשחזר את הקיים ותו-לא. מה שמעבר לזה - חוטא לאמת. אכתוב לך שוב מה שכבר כתבתי לך לפני שנתיים בדיוק: ״מעולם לא אמרתי שאצעד במשעולי הזמן כצופה בלבד״. לא עניין אותי לעשות שיפוץ שכזה לאוטו שכזה. ההבדל הוא שאני מבין ומקבל גישות שונות משלי ולא מקטלג את האמת הפנימית שלי כאמת המוחלטת ושלפי אמת זו ישק דבר: ״בארצות הברית של אמריקה יש חיבה למכוניות ששכחו מה היעוד שלהן״. כנראה שהעדפות הטלויזיות שלנו שונות, כי מעודי לא ראיתי ״פימפ מיי רייד״ ואילו את הסדרה ״אוברולינג״ לא פיספסתי והיא-היא הייתה ההשארה שלי לשיפוץ הזה. ואף אחד לא יכול להגיד שקהל היעד של צ׳יפ פוס הם סרסורים ואנשי פשע, כפי שתיארת.

זה ששיפוצים כאלו הם לא הסגנון שלך, לא אומר שאין להם מקום. סוג של פלורליזם...

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

און,

כמי שצפה מאחורי המקלדת בשיפוץ של הרום ונגוע בנטייה לאהבה למקור, אוכל לומר בביטחון מלא שלקחת את הטנדר המקורי וקידמת אותו מעט קדימה, כאילו שהיצרן המשיך ליצרו. צבעים מיוחדים, מזגן וחישוקי מגנזיום נעולים בצמיגים מתאימים היו מקובלים כתוספות למפרט המקורי, כבר בשנות השישים וכך בדיוק היה נראה טנדר שכזה לו רק היה מיוצר עוד כמה שנים קדימה...

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

Pimp לא pimp

הרכב יפה ועשוי לטעמך וזה מה שמשנה!

אישית אני מת לאלדוראדו בצבע ורדרד או אדום עם מושבים לבנים ומתלים הידרופנאומטים בעלי בקר שליטה כדי להרקיד את הרכב!

אני מוכן באותה מידה ״להשחית״ אל קמינו או פיאט אונו.

בעז״ה נמצא את התקציב!

ראו הוזהרתם

פורסם
און,

כמי שצפה מאחורי המקלדת בשיפוץ של הרום ונגוע בנטייה לאהבה למקור, אוכל לומר בביטחון מלא שלקחת את הטנדר המקורי וקידמת אותו מעט קדימה, כאילו שהיצרן המשיך ליצרו. צבעים מיוחדים, מזגן וחישוקי מגנזיום נעולים בצמיגים מתאימים היו מקובלים כתוספות למפרט המקורי, כבר בשנות השישים וכך בדיוק היה נראה טנדר שכזה לו רק היה מיוצר עוד כמה שנים קדימה...

תודה על התמיכה, ידידי.

לא לחינם החברים טוענים שהטנדר שלי הוא בעצם רום 1302...

אני בטוח שאצליח לתקן אותך, בסך הכל ביסוד אתה אדם מוסרי...

שעורי בית קח 3/4 שעה הפסקה ועיין בתוכנית הבאה (סוג התוכניות שאני אוהב):

http://www.youtube.com/watch?v=9sUD7TAX_08

בהצלחה-רן

מכיר ומוקיר. וגם הם לקחו פעם אחת פורד אנגליה והפכו אותה לחורכת אספלט קטנה. ללמדך שאפשר גם אחרת.

אבל רן, איך נפלת פה בהבנה הבסיסית של בני האדם... יודע למה לעולם גברים ונשים יהיו מאוכזבים האחד מהשניה. כי גבר מצפה שהאישה לא תשנה עם השנים - והיא משתנה; ואישה מצפה שהגבר כן ישנתהעם השנים - והוא לא משתנה... (-:

Pimp לא pimp

הרכב יפה ועשוי לטעמך וזה מה שמשנה!

אישית אני מת לאלדוראדו בצבע ורדרד או אדום עם מושבים לבנים ומתלים הידרופנאומטים בעלי בקר שליטה כדי להרקיד את הרכב!

אני מוכן באותה מידה ״להשחית״ אל קמינו או פיאט אונו.

בעז״ה נמצא את התקציב!

ראו הוזהרתם

שוב תודה. אני בעד. יש מקום למכוניות מכל הסגנונות. וכן, מכונית היא כלי להבעת והפגנת האישיות של בעליה. שהרי אם לא, כולנו היינו נוסעים במכונית מיני קטנה ולבנה, כי זה היה הדבר הנכון לעשות...

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם
״מעולם לא אמרתי שאצעד במשעולי הזמן כצופה בלבד״.

אהבתי. מאמץ.

וכן, מכונית היא כלי להבעת והפגנת האישיות של בעליה.

שהרי אם לא, כולנו היינו נוסעים במכונית מיני קטנה ולבנה, כי זה היה הדבר הנכון לעשות...

חותם על זה עכשיו! אפשר רק באדום ולא לבן...?

article-1183674-04F95C8F000005DC-267_634x363.jpg

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
גם אצלי בקורטינה יש חישוקים עם צמיגים במידה 205/45/16

שבמקור מידת הגלגלים והצמיגים הייתה 185/70/13

כמובן שהכל מאושר ברשיון הרכב וכרגע אני לא ממהר להחזיר את הגלגלים המקוריים ששוכבים כרגע אצלי במחסן למרות

שעברה במוחי המחשבה על החזרת המקוריות כולל צמיגים עם ליף לבן אבל כרגע אני אוהב את איך שהרכב שלי נראה

למרות שיש כאלו שאוהבים וכאלו שפחות.

און רציתי לשאול האם ידוע לך מהו מרחק הברגים ברום כרמל שלך?

יניב, אני לא זוכר את מרווח הברגים, אבל יודע בוודאות שהוא לא תואם לזה של הפורד. בזמנו חשבתי לקחת את סט החישוקים שירד מהלוטוס 7 (מרווח ברגים כמו בפורד) והם לא התאימו.

און, אני באמת חושב ש 5 spokes יושב מאד יפה על האוטו, אבל הנמכה ואולי קפיצה ל 17" עם אופסט נמוך יכל לתת תוצאה מרהיבה

קובי, אני מניח שהצדק איתך. חישוקים גדולים יותר (גם אם לא 17', אלא 16' או 15') עשוים להיראות טוב יותר. אלא שעליה וקוץ בה:

1. אין ולא הייתה סוסיתא/רום עם חישוקים גדולים כל כך (ולא, ה-15' בקוביה לא נחשבים...).

2. לאשר חישוקים שכאלו באופן חוקי...

3. קוטר הדיסק והתוף במכונית הזו מאוד קטנים, בהתאם ליכולות המכונית. הגדלה של החישוק תחשוף את המערכת במלוא קטנותה - וזה לא יהיה מחזה יפה...

4. הנמכה מאחור - זו לא בעיה. הייתה לי "הנמכה" מלפנים ומאוד לא אהבתי איך שהאוטו התנהג. נראה, אולי בעתיד, אם ישעמם לי איזה יום, אלך לכיוון הזה. אחרי הכל, אני צריך להצדיק את התואר החדש שלי: סרסור... :lol:

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

חותם על זה עכשיו! אפשר רק באדום ולא לבן...?

קונדסון, לא למיני הזו התכוונתי... משהו יותר בסגנון של סוזוקי אלטו. עדיין מתאים לך? אפשר באדום...

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם
און,

+1

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

פורסם

חברי היקר (שים לב כבר לא "ידידי") :-D

עכשיו כשאני יודע מה העיסוק האמיתי שלך ואחרי כל הבלה בלה בקיצור

"תביא סיבוב על טינה" גם שם אחר הולך :lol:

(וואי וואי מה מחכה לי עם הטנדר שלי )

רענן

חבר צוות פיברקלאב

"אני מעריץ אותך," אמר הנסיך הקטן ומשך קלות בכתפיו "אבל מה יוצא לך מזה?"

פורסם
חברי היקר (שים לב כבר לא "ידידי") :-D

עכשיו כשאני יודע מה העיסוק האמיתי שלך ואחרי כל הבלה בלה בקיצור

"תביא סיבוב על טינה" גם שם אחר הולך :lol:

(וואי וואי מה מחכה לי עם הטנדר שלי )

רענן

כמו שאומרים אצלנו במקצוע: מקום ושעה?

אהה, ותביא איתך את סבטלנה. אם כבר סרסרות, אז עד הסוף.

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

דרך סט החישוקים המקורי, לא ניתן לראות את מערכת הבלימה ולפיכך לא השקעתי יותר מדי, בשעתו, "ליפות" את המערכת. אולם סט החישוקים החדש, חושף את המערכת במלוא מערומיה. זאת ועוד: האום המחזק את נבת הגלגל האחורי למקומה בולטת באופן המונע את השימוש במכסה המקורי של החישוק. אז עד שנמצא פיתרון קבוע, טיפלנו גם בזה.

הנה:

1. דרך החישוק החדש, נראה התוף האפור קצת לא שייך.

2. גם האום הגדול הזה שבולט מתוך החישוק קצת מפריע לעין.

3. אז מאחר שלא רציתי "לסרסר" :wink: את המכונית יותר מדי, החלטתי לצבוע את התופים בשחור סולידי.

4. ואת האום וקצה הנאבה, בצבע אפור, הדומה לצבע החישוקים. זאת עד אשר אמצע כיסויים מתאימים.

5. עכשיו צריך לתת לצבע קצת להתייבש...

6. גם מהצד האחד...

7. וגם מהצד השני...

8. ובתום שלב הצבע והיבוש, להרכיב את הגלגל בחזרה למקומו. כעת המראה המתגלה לעין, פחות "מציק".

בתיאוריה, אני יכול לעשות את אותה פעולה גם על הקליפרים מלפנים, אבל עוד נראה לגבי הסוגיה הזו.

יולי 2 008.jpg

יולי 2 007.jpg

יולי 2 010.jpg

יולי 2 011.jpg

יולי 2 012.jpg

יולי 2 009.jpg

יולי 2 013.jpg

יולי 2 015.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

טוב שצבעת בצבע סולידי כי אני פשוט לא אוהב את אלו שצובעים בצבע אדום (כאילו שיש להם בלמים משופרים).

בכל אופן החישוקים יפיפיים ואם הם היו ״15״ אינץ׳ הם היו עוד יותר יפים אבל גם כך הם מאוד יפים.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

• תוכן חדש...