Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא פרארי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הישראלי הנחמד תמיד מחפש לעקוף.

אין לעקוף, תלמד קודם מה הם חוקי מדינת ישראל לגבי יבוא רכב אספנות ששונה מרכב חדש.

דבר שני ב150 אלף שקל אתה לא מביא פרארי לארץ בטח לא בתקציב כזה דחוק שאין מקום לטעויות וטעויות בתחום הזה עולות הרבה כסף בטח אם זה פרארי שתתכונן לעלות חלקים מהגבוהות שראית בחייך.

אתה יכול להביא את הבא בתור פיאט X1/9 דומה... אבל לא :roll::lol:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום לכולם,

הטעות היא בהקלדה וזה לא 928 אלא 328.

לגבי עלות , רק השבוע התחלתי לברר לעומק את הנושא, הסכום שלרשותי הוא 150 אש"ח -+ כשהכיוון הוא לסוע ולראות את האוטו לפני(לא כלול ב150 )לכן פתחתי את השרשור בפורום כדי לראות פחות או יותר איך זה מסתכם.

אשמח אם למישהו אין תשובה רצינית להגיד אלא רק להתלהב מהטעות שישמור את זה לעצמו.

שבת שלום ומונדיאל שמח לכולם,

אם אתה נעול על 328, אז תתחיל לחסוך, בשביל להביא אחת כזאת , כמו שנאמר מלמעלה החל מ2015 בלבד ,

תזדקק לכ 450 אלף ש"ח במצב סביר. אז קח את ה 150 , ותשקיע בחוכמה , תוסיף מעט כסף ונקווה שתצליח

אם אתה רוצה פרארי ולאו דווקא 328 , אפשר לייבא כעת למשל את ה 308 , ו 300 אלף יכולים להספיק להביא אחת משנת 1979

למשל http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1979-FERRARI-308-GTS-SYPDER-LEATHER-RARE-ONLY-32K-MILES-/350363990828?cmd=ViewItem&pt=US_Cars_Trucks&hash=item5193523b2c

בהצלחה

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
אם אתה נעול על 328, אז תתחיל לחסוך, בשביל להביא אחת כזאת , כמו שנאמר מלמעלה החל מ2015 בלבד ,

תזדקק לכ 450 אלף ש"ח במצב סביר. אז קח את ה 150 , ותשקיע בחוכמה , תוסיף מעט כסף ונקווה שתצליח

אם אתה רוצה פרארי ולאו דווקא 328 , אפשר לייבא כעת למשל את ה 308 , ו 300 אלף יכולים להספיק להביא אחת משנת 1979

למשל http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1979-FERRARI-308-GTS-SYPDER-LEATHER-RARE-ONLY-32K-MILES-/350363990828?cmd=ViewItem&pt=US_Cars_Trucks&hash=item5193523b2c

בהצלחה

נעול על ה328 כי יש לה היסטוריה משפחתית ( לא בארץ כמובן ).

ירון תודה על התשובות הרציניות.

שיהיה שבוע טוב לכולם,

זה לא משנה שגדלת בלול תרנגולות כל עוד בקעת מביצה של ברבור...

פורסם

עוד דבר.

הדעה הרווחת (ובמשנה תוקף באקזוטיות) אומרת שעדיף לשלם יותר ולייבא רכב במצב טוב מאשר לשלם פחות ולייבא רכב במצב גרוע שלאחר מכן יעלה יותר כסף/זמן/עצבים כדי(אולי) להביאו למצב שמלכתחילה יכל להיות בו.

כך אני פעלתי כשייבאתי את ה 911 שלי, וזה מוכיח את עצמו כבר שנים.

הצלחה!

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

הבא בחשבון נקודה נוספת; קניה של מכונית אקזוטית היא אירוע חד פעמי. אחזקתה זו כבר סאגה מתמשכת - וכואבת.

פרארי, מאזרטי וכו' הן מכוניות שיתקפו אותך מכל כיוון. בעיות חלודה, חשמל, כיוונים אינסופיים, קלקולים מכניים שונים, התחממות יתר - וטרם הגענו לדובדבן שבקצפת; עלות חלקים אסטרונומית. אה - ובכל פעם שתרצה להחליף קלאץ' או טיימינג, גם המנוע יוצא :cry:.

אם מצבך הכלכלי מאפשר בעלות על מכונית כזו, אשרייך. אם לא, הייתי מציע לך את האופציות הבאות, שחלקן עולה על הפרארי בביצועיהן:

-פורשה 911 או 928

-לוטוס אספרי טורבו(החל מ-2011)

-אלפין רנו A310

-ב.מ.וו 635CSI

ואפילו, לא לזלזל, דאטסון(ניסאן) 280ZX טורבו או קורבט משנתונים מסוימים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
הבא בחשבון נקודה נוספת; קניה של מכונית אקזוטית היא אירוע חד פעמי. אחזקתה זו כבר סאגה מתמשכת - וכואבת.

פרארי, מאזרטי וכו' הן מכוניות שיתקפו אותך מכל כיוון. בעיות חלודה, חשמל, כיוונים אינסופיים, קלקולים מכניים שונים, התחממות יתר - וטרם הגענו לדובדבן שבקצפת; עלות חלקים אסטרונומית. אה - ובכל פעם שתרצה להחליף קלאץ' או טיימינג, גם המנוע יוצא :cry:.

אם מצבך הכלכלי מאפשר בעלות על מכונית כזו, אשרייך. אם לא, הייתי מציע לך את האופציות הבאות, שחלקן עולה על הפרארי בביצועיהן:

-פורשה 911 או 928

-אלפין רנו A310

-ב.מ.וו 635CSI

כל המכוניות שהזכרת אכן , מכוניות מדהימות אבל.....

אין כמו הסוס הצוהל , על הרקע הצהוב.....

בתחום הזה כידוע שום דבר לא הגיוני.

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

כמו שכתבו קודמיי, לדעתי הכיוון שלך לא הכי נכון אבל אנסה לומר איך אתה יכול להתקרב לחלום.

בדרך כלל ברכבי אספנות מצב השלדה והמרכב הרבה יותר חשוב מהמצב המכאני משתי סיבות פשוטות: מה שמקולקל מכאנית אפשר לתקן לעומת הקושי לתקן חלודות וכו', והסיבה השניה, לתקן מכאניקה עולה פחות ואפשר לפזר את זה על פני טווח זמן.

בדרך שאתה רוצה ללכת עדיף לעבוד הפוך.

תמצא פרארי המצב קוסמטי רע, אך אחת שעשו בה את כל העבודה המכאנית. תחפש ותמצא פרויקט שיפוץ שנתקע באמצע. בפרארי החלקים עולים הון עתק, ויש מעט מאוד אנשים שיכולים לטפל בהן בארץ (וזו לשון המעטה) כך שפרוייקט השיפוץ הקוסמטי יהיה יחסית (עם דגש גדול על יחסית) פחות מסובך ופחות יקר.

דבר נוסף הוא שרכב מוערך על פי מצבו הקוסמטי בעיקר. קניית רכב זול תהיה גם זולה במכס (שוב יחסית...) אך תיזהר ותישמר מלקנות גרוטאה, סיכוי טוב שתקבור בה הרבה יותר מהתקציב שדיברת עליו פי שניים, ועדיין הרכב לא יהיה מציאה גדולה.

בהרבה חכמה ונסיון כתבו לך כאן שרכב טוב מלחתכילה גם במחיר גבוה, יוצא משתלם בהרבה כלכלית מאשר רכב לשיפוץ. כך גם מנסיון אישי שלי. בנוסף, לרכב ישן יש תופעה מסתורית שנקראת "אופי" ומנסיון, גם אם תשקיע הון עתק הרכב לא יסע כמו רכב הדוק עם מעט קילומטרים שבתוצאה הסופית יהיה זול בהרבה.

בהצלחה

פורסם

the minimum you can get the 308 in israel will be around 230k

so save some $$$ if u want the car

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

-פורשה 911 או 928

-אלפין רנו A310

-ב.מ.וו 635CSI

מתפספס לך דבר אחד, וזהו החלום.

להחזיק רכב אספנות זה לא פרקטי נקודה, שום תירוץ הסבר או נסיון שיכנוע לא יעזור,

מי שמחזיק רכב אספנות (מחיפושית עד פרארי, אסקורט עד פורשה) לא עושה זאת

מטעמים מעשיים, אלה מסיבות אחרות לגמרי, אותי למשל לא היית מוצא בשיפוץ בפוריקט

כפי שלקח על עצמו הבחור שמשפץ את הסאאב 96, אבל הוא מאושר לאללה, למה? ככה!!!

מי שקנה פרארי היה יכול להביא הרבה דברים אחרים שעושים לי צמרמורת ופריחה בעת ובעונה אחת,

אבל השיגעון והכסף הם שלו ושלו בלבד, ואם מישהו רוצה ליבא דלתא רומניה עם מנוע גמור, כי זה עושה

לו את זה, לא אני ולא אתה ובטח לא עוד אלף טיעונים הגיוניים מגובים במסמכים ועו"ד אוהב אוודי

לא יעזרו כאן, זה החלום שלו ואף אחד לא ישכנע אותו אחרת!

שאלתי פעם את מדריך המרוצים שלי מהו הרכב הכי טוב בעולם לדעתו,

(להגנתי אומר שהייתי צעיר מלא הורמונים, ובתחילת הדרך, בניגוד להיום שאני רק באמצע!)

התשובה שלו היתה: המאק צחוק בצד! למראה הרמת הגבה שלי אמר שהוא גר בחווה בהולנד

ולצורך פינוי זבל הפרות אין משאית טובה יותר מה"מאק" ועם הפרארי הוא לא מצליח לעשות זאת...

בקיצור הכל עניין של השקפה, צרכיים ויכולת, מה שמתאים לך, וניראה לך הגיוני

לא בהכרך מתאים למישהו אחר!

כל אחד והחלום שלו-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תגיד לי מה אתה מקשקש? מה זה קשור לחלום?

בן אדם ביקש ייעוץ לגבי יבוא פרארי, הוא לא מכיר את כל האספקטים של יבוא רכב כזה לארץ ושזה בטח לא נגמר במכיר המכונית פלוס מיסים.

בנוסף מנסים להסביר לו בנימוס שתחזוקה של רכב כזה היא לא משחק ילדים ומעטים בעלי המקצוע שיודעים או מבינים ברכבים כאלה, מנסים להסביר לו שכל חלק של פרארי עולה בין פי 2 לפי 3 מרכב רגיל.

אז כן לחלום זה טוב אבל לראות את החלום מתנפץ באמצע אחרי ששפכת עשרות ואולי מאות אלפי שקלים זה רע, רע מאוד.

אז עם כל הכבוד לחלומות אנשים צריכים להבין לאיזה עסק הם נכנסים, פרארי זה לא טויוטה ואולי בכל מדינת ישראל יש 2 אנשים שיודעים לכוון קרבורטור של פרארי.

הנה זה מכשיר שאני אישית צילמתי במוסך פרארי בארה"ב שחבר מטפל שם בפרארי שלו, פעם ראית מכשיר כזה לכיוון קרבורטור של פרארי בעזרת ואקומים בארץ הקודש? או שאתה רוצה כרגע שיעשו את זה כרגיל על פי העין והאוזן כמו שנהוג אצל החאפרים המובחרים.

6sco0k.jpg

1969 Pontiac Firebird

פורסם

איך אפשר להשאיל את המכשיר הזה??? :wink:

האמת שמי שיודע להתעסק עם הקרבורטורים של האלפא יצליח להסתדר גם עם של הפרארי (אותו דבר רק כפול...).

אצלי למזלי, טפו טפו...

אגב, הקרבורטורים קיימים עד שנת 80 לאחר מכן עברו להזרקה, דבר שסרס את המנוע עד להופעת דגם 16 שסתומים שעדיין לא הצליח להגיע להספק של בעלות הקרבורטורים.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

אם תרצה אני יעלה עוד קצת תמונות מהמוסך הזה.

למות איזה מקצוענות, ניקיון ורמה עובדים שם.

יש להם הרבה מאוד מכשירים מיוחדים רק לפרארים שאני מאמין שהיית מרייר עליהם :wink:

והנה טיז קטן זה האולם האכסנה שלהם, כן זה מוסך לא מוזיאון :-P:-D:twisted:

(סליחה על האיכות זה צולם עם האייפון)

zog668.jpg

2ah5seb.jpg

1969 Pontiac Firebird

• תוכן חדש...