Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא פרארי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום רז,

בגלל זה שאלתי אם יש אפשרות לעקוף את הנושא שאין סוכנות בארץ ולכן לא יתנו לייבא.

אין לך מה לעקוף. לא תוכל לייבא רכב שיוצר בשנת 85, אלא רק ב-2015 ואילך, בלי קשר לסוכנות בארץ או לא. מה אתה מנסה לעקוף ? זה לא קשור לסוכנות, זה קשור לשנתון.

וכמו שכתב ג'ורג' pasparto, והוסיף שמרון 504 - להביא רכב במצב בינוני ולשקם אותו בארץ - יכול להרשות לעצמו רק מישהו עם הרבה מאוד כסף.

להביא רכב במצב מצויין - מספיק הרבה כסף בלבד. לא חייב את המאוד.

הקניה היא רק חלק מהסכום. התחזוקה גבוהה מאוד.

יותר כלכלי להביא רכב במצב מצויין, מאשר להתחיל לשקם רכב בינוני / להשבית אותו על כל בעיה, במיוחד במכוניות אקזוטיות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם תרצה אני יעלה עוד קצת תמונות מהמוסך הזה.

למות איזה מקצוענות, ניקיון ורמה עובדים שם.

יש להם הרבה מאוד מכשירים מיוחדים רק לפרארים שאני מאמין שהיית מרייר עליהם :wink:

והנה טיז קטן זה האולם האכסנה שלהם, כן זה מוסך לא מוזיאון :-P:-D:twisted:

(סליחה על האיכות זה צולם עם האייפון)

יצא לי להיות במוסך באיטליה, בהחלט עבודה יסודית הם עושים שם, להבדיל מכאן שמכוניות שלא עובדים עליהם כרגע, עומדות להן בחוץ וצוברות אבק, שם הכל מכוסה בכיסוי פרארי אדום, והמוסך מבריק, בהחלט נותן תחושה של כניסה למוזיאון ולא למוסך, יצא לי לראות שם F50 שעובדים עליה, מפורקת לגורמים, מעניין מה קרה לה :x

פורסם

המכשיר המצולם הוא בדיוק המכשיר של אלפא רומאו אבל כפול. הוא מתחבר לואקום ומושך כספית בצינור. ע"מ לכוון יש לגרום לכל הצינורות להראות את אותה רמת כספית

alfa.jpg

פורסם
נראה כמו מכוניות צעצוע.

זה מה שאני אמרתי שראיתי את התמונות :lol: אבל זה אמיתי לחלוטין, שוב אם תירצו אפשרי לעלות עוד תמונות.

לגבי המכשיר כיוון לא יודע אם שמת לב אבל יש שם 12 צינוריות ולא 4 ככה שזה פי 3 :wink:

זה למנועים צנועים כאלה (כן אני יודע שזה רק V8 )

24nr7ly.jpg

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

יאללה, מי בא להתחיל לכוון ולאזן 12 וונטורי :lol:

v12carbs.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חלומות נועדו להתגשם.

אם אתה נעול על הדגם הספיציפי.

תמשיך לחסוך עד 2015...כולה עוד 5 שנים.

אם עד אז עדין לא תפתח סוכנות של פרארי, אז תיקח בחשבון שיש כבר 4 אנשים בארץ שייבאו פרארי אספנות.

תוכל לנסות לפנות אליהם בשביל עזרה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בשוק הכרמל... הסגנון זהה לרמת ההתפלספות שלך וההרצאה שלכל אחד יש חלום וזכותו להגשים אותו ומי אתה שתגיד לו שהוא לא יכול להגיע לירח. :roll:

אף אחד לא אמר לו שזה לא הגיוני לחלום אבל כמו שאין לי כסף ללכת ולהזמין כל מה שעולה ברוחי למרות שזה חלום גם לו אין כסף ולכן זה אחלה חלום ושימתין איתו כי כרגע זה לא בר ביצוע בעליל.

1969 Pontiac Firebird

פורסם

ועל זה נאמר על ידי חכמים

ההבדל בין רצוי למצוי הוא כסף. והיפה שבמשפט הזה שהוא נכון גם בגימטריא

הנה החישוב

רצוי = 306

מצוי = 146

ההפרש = 160

כסף = 160

לחלום מותר שאלו את מרטין לותר קינג רק הגשמתו של חלום אינה פשוטה.

כפי שמעטים יכולים להרשות לעצמם לרכוש פרארי חדשה קל וחומר כרכב אספנות. פותח השרשור קיבל תשובות בחינם אבל ששוות הרבה, והשאר לשיקולו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אפשר סיבוב על הפרארי ה"אדומה" ?

:-D

אתה תיקח את הפרארי האדומה, אני אסתפק בטיוטה סופרה האדומה שחונה ליד הקיר, (אני מקווה שזיהיתי נכון...).

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
בשוק הכרמל... הסגנון זהה לרמת ההתפלספות שלך וההרצאה שלכל אחד יש חלום וזכותו להגשים אותו ומי אתה שתגיד לו שהוא לא יכול להגיע לירח. :roll:

אף אחד לא אמר לו שזה לא הגיוני לחלום אבל כמו שאין לי כסף ללכת ולהזמין כל מה שעולה ברוחי למרות שזה חלום גם לו אין כסף ולכן זה אחלה חלום ושימתין איתו כי כרגע זה לא בר ביצוע בעליל.

התגובה שלי היתה כפי שאתה רואה ל-L504 שהוא אדם אינטליגנטי ומבין עניין,

אבל כניראה שהתגובה שלי באמת אינה ראויה לכל אחד אז סליחה שבילבלתי לך את המוח והתפלספתי

(אבל אם תיקרא שוב תבין שבדיוק לכך התכוונתי)

להבא אל תיקרא הודעות שלי, אם הם גורמות לך לחוסר נחת...-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

כן... תתמקד בדברים הפעוטים של את מי ציטטת ולא בתמונה הגדולה כולל תגובות של אחרים אליך.

אתה כותב בפורום ציבורי? זכותי להציג את דעתי אם נאה לך או לא.

1969 Pontiac Firebird

פורסם

15,000$??

האמת שיכול להיות שכן יקנה, להלן:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150454826179&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130399437959&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=290444422638&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT

אני מודע לעובדה שאלו הן לא פרארי אמיתיות אלא ראפליקות, אבל הגיעה שמועה לאוזניי שאפשר לייבא ראפליקות.

אם זו אכן אפשרות, אני הייתי חופר טיפה עמוק יותר ובודק האם אכן ניתן לייבא לארץ ראפליקות כגון אלו, ומה מחירי השוק בארה"ב.

בינתיים אין לי עוד מה להגיד חוץ מהרבה בהצלחה ואמן נזכה לראות עוד אגדה איטלקית מתהלכת לה בכבישי ישראל בקרוב

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

אני מודע לעובדה שאלו הן לא פרארי אמיתיות אלא ראפליקות, אבל הגיעה שמועה לאוזניי שאפשר לייבא ראפליקות.

השמועה כשמה כן היא, שמועה.

היא לא נכונה.

אסור לייבא רפליקות לארץ

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

כנראה שאפילו השם פראררי אומר משהו.

אחרת אין דרך להסביר את כל הציפיות והתגבות האלה בזמן קצר יחסית.

לגופו של עניין, מכל הכותבים אני לא מכיר אף אחד אישית ( ואת אלה שאני מכיר דיברו איתי לא על גבי הפורום) וגם אף אחד מהכותבים לא מכיר אותי אישית מה אני עושה מה עשיתי , ומה עוד אעשה.

הרי זה ברור לכולם שזה לא כלכלי להביא פראררי כמו שזה לא כלכלי להביא קורבט או פיירברד.

חבר שבבעלותו קורבט סטינגריי אמר לי " זה הכל להרגיע את הדלקת" אז כל אחד מחליט מה מתאים לו למה ומתי.

וודאי שחשבתי על העלויות ועל הבעיות שייווצרו , כבעל חברה אני יודע לעשות חישובים כלכליים ותמחירים.

אמת - אין לי הרבה מושג לגבי ייבוא של רכב כזה כי כמו שגם הבנתי אין יותר מידי אנשים שייבוא את זה ולכן פרסמתי שאלה בפורום כדי לשמוע דעות של מנוסים.

אז תודה לכל העונים , גם למזלזלים שבהם.

כנראה שהכסף שאני יכול להעמיד לנושא לא מספיק "להגשים חלום" כמו שאמרו פה כמה מהחבר'ה (ואני מסכים איתם) אבל גם זה יגיע בע"ה.

המשך שבוע טוב לכולם,

עדי.

זה לא משנה שגדלת בלול תרנגולות כל עוד בקעת מביצה של ברבור...

• תוכן חדש...