Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין על מה אתם מתפלאים.

אני לא נתקלתי באף חברת ליסינג שהחליפה צמיגים בזמן או ששמה רפידות בלם איכותיות שלא לדבר על חלפים איכותיים לשמירת הרכב (שמנים, פילטרים וכו'). הספקתי לעבור 5 חברות ליסינג בתקופת הליסינג של חיי.

תמיד היתה מלחמה על החלפת הצמיגים כשברוב המקרים הפסדתי והחלפתי לבד.

לטעמי את השרשור הזה צריך להפנות לכל מי שמתלבט אם לקנות רכב מחברת ליסינג או לא.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מאיזה סוג הצמיגים על הרכב?

פדרל/מטאדור/מקסטרק?

אני עובד בחברה שמספקת את הצמיגים לניו קופל ותאמין לי שאם החבר שלך היה טורח להגיע לפנצ'ריה היו מחליפים לא בלי שום בעיות..

אני מאשר החלפת צמיגים לרכבים של רוב חברות הליסינג בארץ ואין שום בעיה באישור החלפת צמיגים..

נכון שאנחנו מעבירים צמיגים בין הסרנים אבל בדר"כ זה מאחורה לקדימה בכדי שהחדשים יהיו קדימה כפי שהחוק מבקש ולא מקדימה לאחורה..

רכבים במצב הרבה הרבה יותר טוב זוכים להחלפת 4 צמיגים,תגיד לו שיכנס לפנצ'ריה ואם תגיד לי מה האזור שלו בארץ אשמח גם להפנות אותך לפנצ'ריה טובה באזור.

*הדעה שלי היא בכלל לא משוחדת אלה רק מתוך ניסיון והכרה של המציאות

פורסם

מזמן לא היה לנו את הויכוח באיזה סרן צריכים להיות הצמיגים החדשים.

אני אומר שבסרן האחורי צריכים להיות החדשים מכיוון שאין עליו שליטה בניגוד לקדמי וזו המדיניות שלי.

אגב, צריך לפרום את הרכב ליסינג ברמות מטורפות כדי להגיע לצמיגים במצב כזה אלא אם כן זה צמיג זבל שהותקן בעבר ונשחק מנסועה רגילה.

נ.ב. ברכב הזה יש מסמר / בורג תקוע בצמיג האחורי הימני.... רואים בתמונות

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש פה הרבה גיבורים שהופכים שולחנות על קציני הרכב שלהם.

או שהם מאוד בכירים בחברה ויש להם את המנדט לעשות זאת או שממש לא אכפת להם ממקום העבודה שלהם.

הוצאות שוטפות על רכב מחברת ליסינג הן נושא רגיש ובמיוחד בצמיגים צריך להתנהל בתבונה עם קצין הרכב.

לכל ארגון יש הסכם אחר עם חברת הליסינג ולא תמיד זה כולל צמיגים, למשל ברכב של אישתי (גם מניו קופל) היה פנצ'ר שכלל בריחת אויר מהירה והספיקה נסיעה של כמה עשרות מטרים כדי לעצור במקום בטוח כדי לגמור את הצמיג. קצין הרכב במקום עבודה של אישתי עשה הרבה פרצופים נוכח הצורך בהחלפת הצמיג. אולי זה היה בגלל שזה היה שהרכב היה בן 8 חודשים ועדיין לא היה זכאי להחלפה ואולי זה היה בגלל שבהסכם שלהם הם משלמים על החלפת הצמיגים.

בכל אופן, צמיג כמו שיש פה בתמונות הוא רשלנות פושעת של חברת הליסינג שאמונה על הבטיחות של רכביה, בדיוק כמו שהיא אחראית להחליף רפידות בלמים בהתאם לצורך.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לי יצא לעבוד עם הרץ ואוויס בעיקר ועוד כמה הרפתקאות עם חבורת קטנות.

בצי של החברה שבה אני עובד מוחזקות ניידות שירות לכל איזור בארץ, רוב הרכבים הם מסוג יונדאי אקסנט ויש גם מספר מצומצם של שברולט אוויאו, הרכבים האלה נוסעים כל היום וחורשים את כל הארץ פשוט ללא הפסקה. בלי קשר לעניין הצמיגים (או דווקא כן...) כל עובד נקנס על הנזק הכי שולי ומתבצעת בדיקה אחרי כל משמרת ככה שאם מישהו גרם נזק לרכב הוא לא יתחמק מתשלום.

אנחנו סופר מרוצים מאוויס, עברנו תקופה קצרה להרץ ולמרות שאין שם מה שנקרא "תחזוקת שבר" הרכבים בהחלט מתוחזיקם ברמה נמוכה יותר מאצל אוויס. בהרץ הרכב פשוט נלקח לטיפול וחוזר אחרי שהחליפו מה שהכרחי ולא מעבר לכך. עברנו חברה עקב העלאת תעריפים של אוויס אבל בסוף חזרנו אליהם למרות שגבו מאיתנו יותר.

באוויס ההסכם הוא שאנחנו לוקחים את הרכבים לטיפולים, לי אישית יצא לקחת לא מעט פעמים רכבים לטיפול, לא רק את הרכב שלי, וזה היה תמיד למוסך של היבואן, החלקים כמעט תמיד מקוריים ולא תחליפיים ואפילו תיקוני פחחות בוצעו במוסך של יונדאי.

בעניין הצמיגים, אני הבנתי שאין מותג קבוע, היונדאי הקודמת שלי עברה מהנקוק שהגיעו איתה במקור לקונטיננטל, כן בחברת ליסינג והצמיגים היו בני 3 חודשים.

הטענה היחידה שלי היא כנראה שהרכבים לא חוזרים שטופים 8)

שבת שלום.

פורסם

מקרה דומה היה לי עם "אוויס", בזמנו הייתה לי יונדאי גטס ליסינג בת שנתיים+, הצמיגים היו מקוריים עד שהחלטתי שנמאס מהם כי הם כבר גמורים, החריצים כמעט ונעלמו, (מ"מ בקושי) ואז ]ניתי לקצין רכב שמכר לי סיפורים שהצמיגים חדשים וכו', אז החלטתי לנדנד לו כל יומיים ב8 בבוקר עד שנמאס לו.

אבל אז נחשפתי לקומבינה אחרת, שלח אותי לפנצ'ריה להחלפת צמיגים, שמח וטוב לב נסעתי למקום המדובר, אמרתי "שלח אותי..." ואז זה הכה בי, "מי זה ...?" הרמתי טלפון לקצין רכב ונתתי להם לדבר, כמו בשוק, "אתה תדאג לי , אני אדאג לך..."

החזיר לי את הטחפון, צעק לעטבד שלו שישים לי "גודייר", פששש, חשבתי לעצמי, שיחקתי אותה.

אז זהו שלא, אכן גודייר אבל דגם שהפסיקו לייצר כבר לפני 4-5 שנים " GT3" כלומר, הצמיג לפחות בן 5!

החלטתי לקחת את הצמיגים הללו ולצאת למערכה שניה מול הקצין רכב..

באותה עת, החל משרד התחבורה בקמפיין לבדיקת צמיגים ברכבים פרטיים, ומאחר ואני יודע שאף בוחן של משרד התחבורה לא ישחרר אותי חזרה לכביש, אז התקשרתי לקצין רכב ואמרתי לו שרוצים להוריד אותי מהכביש כי יש לי צמיגים בני 6 ברכב!

ואף ציינתי את התאריך על הצמיג (3404)!

התוצאה - החליפו לי את הרכב...:?

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
לא קצת סתרת את עצמך כאן?

איך סתרתי אם עצמי אם הצמיג היה אצל הלקוח ? אין לי מצלמות על הצמיגים של כל הלקוחות .

נ.ב

מין הסתם החלפנו את הצמיגים.

ובקשר לחברה שמתבכינים שבאוויס לא שוטפים את הרכבים , באזור רמת-גן / בני ברק / תל אביב יש כ-90 קריאות ביום ל- 15 נציגים שזה כולל נהג נסיעות .

וזה כולל טסטים שלוקחים לפחות 45 דקות , אין לנו זמן לשטוף רכבים באמצע יום עבודה וכשיש אנחנו שוטפים.

הרכבים היחידים שבאמת עוברים שטיפה אחרי טיפול או טסט או כל דבר אחר הם רכבים מפוארים ביותר בלבד עקב זה שהם שיכים למנכ"לים ומין הסתם באוויס לא רוצים לקבל תגובות רעות ממנכלים על המצב שהרכבים חוזרים .

לפי חוזה אוויס החברה מתחייבת לשטיפה רק אחרי תיקוני תאונה , וגם כשהרכב תקוע יותר מיומיים אצלנו.

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

אכן זו רשלנות פושעת של מי שאישר לרכב עם צמיגים כאלה לחזור לכביש.

כשהיה לי רכב ליסינג(מאוויס), לא הייתה שום בעיה להחליף צמיגים, גם אם זה

היה אחרי חודש, ומסיבה כלשהי נדפק הצמיג.

אני מניח שבחברות גדולות העניין פחות מהותי, כיוון שלפי החוזים לכל רכב מגיע

פעם או פעמיים החלפת צמיגים ע"ח הליסינג, וזה מתקזז בין הרכבים, שלחלקם

לא מחליפים בכלל, ולחלקם מחליפים פעמיים או שלוש.

אצלי החליפו אחרי שנתיים וחצי, ולא חשבו אפילו על למשוך עוד קצת, כי ממילא

בקרוב נגמר החוזה, למרות שבשקט יכלו לעשות את זה.

הבעיה העיקרית היא איכות הצמיגים המוחלפים, שלעיתים זה באמת צמיגים סוג ז',

שלדעתי לא ראויים להיות מורכבים על רכבים כאלה.

זה גם תלוי מאוד בקצין הרכב של החברה. לנו היה קצין רכב "קרציה", ולא היה עושה

הנחות בכלום, בכל מה שקשור לבטיחות, והיה מוציא לחברת הליסינג את המיץ,

אם משהו לא היה מתוקן או מוחלף כראוי.

פורסם

אני ממש מצטער ולא ממש מסכים עם הטלת האחריות על חברת הליסינג.

צמיג כזה אמור להדליק נורה אדומה אצל הנהג! . אם הוא היה דורש החלפת צמיגים ולא היה מקבל אישור זה כבר סיפור אחר .

חברת ליסינג שיש ברשותה צי רכב אדיר לא יכולה לעקוב אחרי מצב כל מכלול של כל רכב בכל ימות השנה .

אני נוסע ברכב ליסינג מהעבודה 3 שנים כבשיקשתי להחליף צמיגים { C4 עם צמיגים קצת יותר רחבים ויקרים מהמקובל היום בליסינג} שלחו אותי לפנצריה {שאני בחרתי!}לבדוק את מצב הצמיגים אלו היו מישלין שהגיעו עם הרכב , עוד היה להם "בשר " אך אני התעקשתי להחליף בטיעון "שהרכב מאבד אחיזה מוקדם מדי" זה היה אחרי 70K כאשר לפי נתוני היצרן הצמיגים יכולים למשוך עד 100K בלי בעיה כך נאמר לי...

בלי מלחמות מיותרות הורכבה לי על הרכב רביעית טויו חדשה וזאת לאחר שסרבתי להרכיב רביעית GT .

בן אדם שלא איכפת לו מכלום או מאיך שהרכב שלו נראה או נוסע שלא יבוא בטענות לאף אחד על צמיגים שחוקים מדי או כל בלאי כזה או אחר. לא משנה הבעלות על הרכב האחריות הראשונית היא של הנהג שנוהג בו באופן קבוע .

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

לא כל חברות הליסינג מתנהגות כך.

יש לנו פוקוס 2009 ליסינג מאלדן, ובטיפול האחרון הוחלפו רביעיית צמיגים למישלן חדשים, ובנוסף הרכב מטופל ומתוחזק פיקס, הייתה בעיה של דליפת נוזל קירור וזה תוקן תוך יום.

Auto Emoción

פורסם

אני עובד עם הליסינג של לובינסקי , לC4 שברשותנו הוחלפו צמיגים למישלין ופעם אחת לדנלופ כי מישלין לא היה במלאי , ולאוקטביה הוחלפו צמיגים לפאלקן . וכל זאת בלי לבקש או להתווכח . מדובר על צי של 30 אוקטביות ו50 C4.

הרכבים מטופלים במוסך היבואן. בחלפים מקוריים.

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

אני לא מבין על מה אתם מלינים פה בדיוק?

האחריות לנסוע עם צמיגים תקינים היא של הנהג בלבד ולא קצין הרכב!!

אני לא מאמין שהיום יש אנשים שסומכים על אחרים שיבדקו להם את השמן,מים, צמיגים וכו' גם אם הרכב הוא ליסינג.

לי יש רכב חברה (אוויס) ומעולם לא עשו לי בעיות על החלפת צמיגים,

אבל אני לא סומך על אף אחד לכן תמיד לוקח את הרכב לטיפול לבד,

וכאשר יש צורך בהחלפת צמיגים, נמצא שם ומוודא שלא ירכיבו חלילה סיניים.

• תוכן חדש...