Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבע GLASURIT

danny_koro
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום ,

אני עומד לקראת סיום עבודות הפחחות על הרכב שלי , וכבר בודק לגבי איכות וטיב של צבעים לצבע.

הומלץ לי ע"י כמה בעלי מקצוע על צבע "ברק ישיר " של "גלאסוריט" (GLASURITׂ ) .

האם מישהו מכיר את החברה ?

האם טיב ואיכות החומרים שלהם מספקת ? ( אמרו לי שזה הכי טוב שאפשר למצוא בארץ , האם זה נכון ? )

אם מישהו מכיר וממליץ על חברה אחרת שטובה יותר ?

תודה לכולם ,

BMW 1602 '77

BMW E30 335

BMW E36 318IS

BMW ///M5 E28

פורסם

לדעתי עלייך למרוח פוליאסטר על הפח ולבצע החלקה לכל הרכב לדעתי בעל מיקצוע טוב ידע להוציא תוצאות יפות בצבע ברק ישיר .

חברים שלום ,

אני עומד לקראת סיום עבודות הפחחות על הרכב שלי , וכבר בודק לגבי איכות וטיב של צבעים לצבע.

האם טיב ואיכות החומרים שלהם מספקת ? ( אמרו לי שזה הכי טוב שאפשר למצוא בארץ , האם זה נכון ? )

תודה לכולם ,

הרכב נמכר ועכשיו יש חלקים למכירה

פורסם

אני דווקא קראתי על דו פונט רק דברים טובים, ויש אותם בארץ למייטב ידעתי.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
חברים שלום ,

תודה לכולם ,

היום בדיון אחר פורסם לינק לתוכנית car is reborn שבה משחזרים יגואר E-TYPE

ושם משתמשים ב glasurit , עבודת צבע מדהימה על ידי אומן אמיתי , שלפי מה שנאמר בסדרה השתלם בצביעה של רכבים זוטרים במפעל כלשהוא במודנה .....

אז כנראה שהצבע בסדר , השאלה היא לגבי המשתמש....

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
היום בדיון אחר פורסם לינק לתוכנית car is reborn שבה משחזרים יגואר E-TYPE

ושם משתמשים ב glasurit , עבודת צבע מדהימה על ידי אומן אמיתי , שלפי מה שנאמר בסדרה השתלם בצביעה של רכבים זוטרים במפעל כלשהוא במודנה .....

אז כנראה שהצבע בסדר , השאלה היא לגבי המשתמש....

ירון

כמו שכבר ציינתי , לגבי עבודת הצביעה אני לא דואג .

לגבי טיב החומרים אני קצת יותר מודאג למרות שמבירורים באינטרנט אני רואה שזה חומרים איכותיים מאוד , אפילו יצרני רכב גדולים ואיכותיים משתמשים בחומרים של החברה כך שכעת אני רגוע .

מקווה לפרסום תמונות איך יצא בהקדם .

שבוע טוב ,

BMW 1602 '77

BMW E30 335

BMW E36 318IS

BMW ///M5 E28

• תוכן חדש...