Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מסוכנות מרצדס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בתמונה שמופיעה ה- 500 אבארט' יש ארונית אדומה עם דגמים של ה500 נירא לי האם הם מוכרים דגם של 500 אברט'?

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

כן זה דגמים שם ואני מאמין שהם מוכרים אותם כי הם היו בקופסאות וזה, אבל האמת עצב שלי, אם אתה באמת רוצה אחד אל תקנה משם, בכלל אל תקנה מהארץ תזמין מחו"ל, אני את רוב הדגמים האחרונים שלי הבאתי מחו"ל בחצי מהמחירים בארץ

פורסם

ה-SLS הזו, יש לה לוק של "אוטו של גברים". כזה שצריך ביצים גדולות ושעירות בשביל לנהוג בו. הקווים הכלליים מזכירים לי קורבט ישנות. אוטו של גברים עם 27 אינץ' לפחות.

ואני רוצה כזו.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
ה-SLS הזו, יש לה לוק של "אוטו של גברים". כזה שצריך ביצים גדולות ושעירות בשביל לנהוג בו. הקווים הכלליים מזכירים לי קורבט ישנות. אוטו של גברים עם 27 אינץ' לפחות.

ואני רוצה כזו.

לא יפה להיות גס..

פורסם

אני אגיד לך מה הבעיה לדעתי, אחרי הסטרלינג מוס שהייתה באולם התצוגה, ה SLS מרגישה פשוטה והמונית.

קיבינימט, איך מאבדים פרופורציות. זה אוטו של 2.7-2.2 מיליון שקלים...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

נכון, אבל דווקא בגלל זה הייתי מעדיף את ה-SLS.

הסטרלינג מוס נראית מכונית נטו למסלול\חניה-סגורה-עם-10-מצלמות לטעמי.

ה-SLS היא מכונית לעשות פוזות בשכונה ולהפחיד אלמנות ויתומים עם דריפטים מזדמנים.

אלטמן.

פורסם

אולי בגלל הדריפטים המזדמנים יש יותר אלמנות ויתומים ?

ואולי גם יותר הורים שכולים ?

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

סליחה, טעות בניסוח.

להפחיד מורות-בדימוס-שנוהגות-ביונדאי-אקסנט עם מכות גז מזדמנות. בסדר?

אלטמן.

פורסם

ה-SLS בהחלט יפה ומרשימה, אבל רבאק, 2.2 מיליון ש"ח (לפני תוספות כן?) פשוט לא מצדיק את מחירה בעליל (אל תתנפלו עליי בבקשה).

Twincharger Stratified Injection

פורסם
אולי בגלל הדריפטים המזדמנים יש יותר אלמנות ויתומים ?

ואולי גם יותר הורים שכולים ?

אולי - השאלה היא, האם בתמונה הגדולה זה שווה את זה או לא. אין לי דעה בעניין.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...