Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמצע השבוע הזה עשיתי העברת בעלות לקליאו B שנת 2000 ידנית 1.4 .

מאז נעשו תיקונים פה ושם , אבל הרכב עוד לא עבר טיפול 10K בגלל שאני מחכה שהבעלים של הרכב יחזור מחו'ל וימסור לי את הספר טיפולים שאני אמשיך את הטיפול .

הרכב תקין טפו טפו טפו ולא עושה שום בעיה חוץ מבעיה אחת נורא מעצבנת , ולפני שאני מכניס את הרכב למוסך אשמח ליעוץ והכוונה ממכם .

לרכב יש בעיה שבהתחלה חשבתי שקשורה לאימובילייזר אבל מסתבר בסוף שלא .

כשהמנוע קר הרכב מניע בנגיעה , ולאחר נסיעה של מספר דקות כשהמנוע מתחמם קצת אם אני מכבה את המנוע ואז מדליק נדרשת נגיעה ארוכה שהרכב יניע , או שבכלל לא מניע .

אחרי שאני מביא למנוע קצת להתקרר הוא מניע שוב כאילו שום דבר לא קרה .

*יש לציין שבמצב נסיעה לא מורגשת שום בעיה .

*ישר שלאחר הקניה הורדתי את הצינור שמוביל מחזית הרכב לבית הפילטר אוויר עצמו כי הוא היה עם קרעים ויבש , ככה שעכשיו האוויר נכנס מהחור שממוקם במרכז המנוע שמחבר בין הצינור (שלא קיים) לבין בית הפילטר אוויר עצמו , מוסכניק שבדק את הרכב אמר שזה בסדר גמור ולא צריך להתקין צינור חדש .

אז אולי הבעיה המדוברת קשורה לזה שבגלל היעדרות הצינור , האוויר שנכנס חם, ולא נותן התנעה ?

אם לא , אז מה כאן הבעיה ?

לא מדובר במצבר כי כשאני שם סוויץ' כל החשמל ברכב עובד .

מקווה שהבנתם את התיאור שלי , תודה ושבת שלום .

אלכס .

פורסם

שהאוטו לא נדלק שהוא חם יש סטרטר או אין ? שאתה מסובב את הסוויץ' המנורה האדומה של האמובילייזר ממשיכה להבהב בלוח שעונים ?

פורסם

אני מסובב את המפתח עד לסוויץ' וכל הנורות נדלקות ואחרי 2 שניות נכבות , כולל הנורה של האימובילייזר , הכל רגיל

ואז כשאני מנסה להתניע אני מחזיק את המפתח 2 שניות ולאחר שהאוטו לא הניע , אני עוזב את המפתח .

ולפעמים כשניסיתי להחזיק את ההתנעה יותר זמן זה פתאום נדלק (3-4 שניות) - זה אומר שיש סטרטר ?

בקיצור לפעמים הוא מניע אחרי התנעה ממושכת ולפעמים בכלל לא ואני צריך לחכות שהמנוע יתקרר .

פורסם

ערב טוב, תריץ חיפוש בפורום על דגם הרכב שלך + חיישן הצתה.

לגבי הצינור שפירקת - זה אכן לא קשור לבעיות התנעה, ואפשר להמשיך לנסוע ככה.

אבל היצרן הרכיב את הצינור הזה למטרה מסויימת ולא בתור קישוט.

תפקיד הצינור הוא לאפשר למנוע לינוק אוויר קר יותר מבחוץ, ולא אוויר חם מתוך תא המנוע.

זה נותן תוספת כוח קלה וכמעט לא מורגשת, אבל בהזדמנות תקנה בחנות חלפים צינור שרשורי בקוטר מתאים, ותרכיב שם. זה יעלה רק כמה שקלים.

נ.ב. הדגם הזה עובר טיפולים כל 15 אלף קילומטר, לא כל 10.

פורסם
ערב טוב, תריץ חיפוש בפורום על דגם הרכב שלך + חיישן הצתה.

לגבי הצינור שפירקת - זה אכן לא קשור לבעיות התנעה, ואפשר להמשיך לנסוע ככה.

אבל היצרן הרכיב את הצינור הזה למטרה מסויימת ולא בתור קישוט.

תפקיד הצינור הוא לאפשר למנוע לינוק אוויר קר יותר מבחוץ, ולא אוויר חם מתוך תא המנוע.

זה נותן תוספת כוח קלה וכמעט לא מורגשת, אבל בהזדמנות תקנה בחנות חלפים צינור שרשורי בקוטר מתאים, ותרכיב שם. זה יעלה רק כמה שקלים.

נ.ב. הדגם הזה עובר טיפולים כל 15 אלף קילומטר, לא כל 10.

איזה דגם עובר כול 15 אלף טיפול איזה רמת גימור?

פורסם

Buci חיפשתי תחת המילים קליאו B חיישן הצתה וזה מסרב לחפש עם האות B , ניסיתי בלי ולא הגעתי לשום תוצאות

אשמח להפנייה / הסבר ממך

תודה רבה על התגובות אתם כל הזמן עוזרים לי מחדש זה פשוט מדהים שכל פעם שיש בעיה אני בא ישר לפורום ואני מקבל עזרה מקצועית (:

פורסם

תרשום בחיפוש פשוט "קליאו חיישן הצתה", ללא ה B.

כמובן לא בטוח בכלל שזו הבעיה אצלך.

למי ששאל על טיפולים - אין קשר לרמת גימור.

משנת 2002 כל דגמי רנו עם מנוע בנזין אמורים לעבור טיפול כל 30 אלף קילומטר או שנתיים.

בדגמים ישנים יותר זה היה 15 או 20 אלף קילומטר/שנה.

• תוכן חדש...