Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם!

עד לפני בערך חצי שעה הייתי בטוח שאני הולך לרכוש בתחילת שבוע הבא בעזרת השם הונדה אקורד שנת 97 יפייפה ושמורה דגם עם מנוע 2.0.

בדקתי גם אפשרויות שהוצעו ביד 2 עם דגמים אמריקאים עם מנוע 2.2.

אך לפני שעה קלה עבר לידי במקרה מישהו עם הונדה אקורד שנת 98 בעלת מנוע מאוד מפתה בנפח של 3.0,והוא דורש על החיה 25 אלף כאשר המחירון עומד על 31.

ממבט כוללני האוטו נראה שמור על פניו,ללא פגיעות פח או שריטות והפנים היה מטופח ושמור,אך כמובן שאם אשקול לקנות,האוטו כמובן יעבור בדיקה.

השאלה היחידה שמציקה לי היא מה תהיה צריכת הדלק של דגם עם מנוע 3.0 כאשר הצריכה של 2.0 כבר לכשעצמה מטורפת ועומדת על בערך 1:10-1:9 (לא בטוח אפילו יכול להיות יותר).

אם למישהו יש מפרט של הרכב מאותם שנים אשמח מאוד לקבל קישור או לפחות נתונים בסיסיים:

כ''ס? 0-100? בעיות ומחלות נפוצות ששווה לבדוק? צריכת דלק נסיעה בתוך העיר בעיקר?

תודה רבה ושבת שלום!

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

לי יש הונדה אקורד אי אקס מנוע 2200 סמק מייבוא אישי. אני לא יודע לגבי גרסת ה 3 ליטר אבל אצלי האוטו מספיק מהיר ואני מדגיש ,מהיר. יש מומנט זמין בכל מהירות.

את העליות של צור הדסה עם מזגן דולק 5 אנשים באוטו פשוט לא האמנתי,והאוטו רק מאיץ כמו טיל.

אבל כן, אם תאתגר אותו הרבה מבחינת מהירות הוא גם ישתה הרבה, אולם בנסיעה רגוע ורגילה הצריכה היא מאד סבירה למנוע כזה ולשנים כאלו.

דגשים מיוחדים שאני חושב שצריך לשים לב אליהם:

- מחזירי שמן מנוע וגיר- תבדוק שלא בוצעו בצורה חאפרית כי יכולות להיות נזילות

-תבדוק שכל האלקטרוניקה עובדת- כיסא חשמלי, עלונות, חלון גג, ABS.

אם אתה מחפש נוחות פינוק וקלאסה (במחיר לא כ"כ גבוה)אז זה האוטו בשבילך.

וחוץ מזה שום דבר מיוחד, אל תיבהל מקילומטרז' גבוה אלו מנועים חזקים עמידים ואמינים מאד.

שיהיה בהצלחה.

MX-5 :arrow: THANK YOU

ALFA 159 :twisted:

פורסם

אקורד 3.0 הובא לארץ בשנים 98-2000 והוא שונה מהאקורד 2.2ES לא רק במנוע: 204 כ"ס לעומת 150,

כל מערכת המיתלים לקוחה מהלג'נד.

נקודת התורפה של הרכב היא הגיר שלא מאריך ימים.

מעבר לכך רכב מדהים,אבל תיקח בחשבון עלות חלקי חילוף גבוהה..

פורסם

במידה ואתה מתלבט בין 2.0 לבין 2.2 לך על ה2.2

אין הבדל בצריכת הדלק והרכב נוסע יותר טוב ומאובזר יותר.

רכב מעולה ואמין מאד.

בהצלחה

• תוכן חדש...