Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ לראות ערוץ 2 עכשיו גדי סוקניק חוטף קריזה על השטויות שהקודקודים עושים .

למי שצריץ השלמת פערים - גדי סוקניק לוחם שייטת .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

• תגובות 487
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מסכים עם הדעות לגבי "הסתבכות בלב ים".

אנחנו, כרגיל, יורים לעמנו בראש (לא ברגל) במקום לעמוד בגאווה מאחורי הצלחת המבצע למניעת חדירה לשטח של מדינה ריבונית.

ומשהו לסיום- אני שומע את יונית לוי בחדשות ובא לי להקיא.

לא יאומן שהיא עדיין שדרת מרכזית.

בכל משפט שלה "מוחבאת" בבירור דעתה הפוליטית הבזויה.

פורסם

אחרי שאני רואה את הסרטון הזה אני כ"כ מצטער שלא ירדו לשם עם עוזונים,רוס"רים או מה שלא יהיה אש חיה לחלוטין אחרי החייל הראשון שירד לסיפון והותקף.

אני לא חושב שהיה שום דבר פסול בלהפעיל כח סביר (= אש חיה) כלפי כל מי שעומד על הסיפון מכיוון שרואים בבירור שכל מי שעמד באותו איזור היה עם מוט ברזל\סכין\אמל"ח אחר ואיים על חיי אדם בבירור.

בנוגע להסברה הישראלית, זה בכלל נושא כאוב אחר.. אמנם האויב די טיפש בדברים אחרים, אבל כבר במהלך השבוע הוא הצליח ליצור הייפ מטורף סביב הנושא הזה.. ידע לגרום לכל אתרי החדשות בעולם להתחיל את היום בכותרת "צהל תקף ספינת סיוע לעזה" ובכלליות הצילום של הפצועים והתרגום המיידי לאנגלית גורם לתמונה העולמית להראות שונה.

אין הרבה מה לעשות מלבד לקבור את הראש בחול אל מול התקשורת האימפוטנטית שלנו שלא מסוגלת להביא את המענה הנכון בזמן הנכון.

פורסם

בפעם הבאה החיילים צריכים למרוח על עצמם דם של חזיר ולפני שיורדים צריך לצעוק את זה בקשר וברמקול שכולם ישמעו.

תראו איך שום מוסלמי לא עומד להתקרב אליהם אפילו.

האיסלאם אוסר עם מגע עם חזיר.

מה שטוב זה שבפעם הבאה, אם משרד החוץ שלנו יחליט שהוא רוצה לעשות משהו (כי הוא לא עושה כלום), יהיה אפשר להראות את הסרטונים האלו ולהבהיר שבפעם הקודמת תקפו אותנו, אז הספינה הבאה שמפירה את הריבונות של ישראל מקבלת טורפדו.

פורסם
את העולם לא מעניין מה קרה שם באמת.

עברתי על כמה אתרי חדשות וראיתי את הטובקים שם, בואו נגיד ככה ששום הסברה לא היתה עוזרת לנו.

צריך להפסיק להצטדק ולהרגיש כל פעם רגשי אשם.

הבעיה הכי גדולה שלי זה עם ההגדרה של האירוע על ידי תקשורת הישראלית והפולטיקאים (לא מדבר על קקי"ם ערביים), "הסתבכות בלב ים".

כל מי שמתראיין לתקשורת היה צריך להגיד שספינות זרות חדרו למים טריטריוליים של ישראל, התבקשו להתלוות לספינות חיל הים, הן סירבו, בוצע השתלתות שבמהלכה היתה התנגדות אלימה וכל מי שהתנגד נורה.

זהו.

זה התבצע במים מחוץ לשטח שלנו, ולכן הם מחשיבים את זה כסוג של טרור (כי הרי הם לא חדרו לנו לשטח אז מה אנחנו מתשלטים עליהם כמו פיראטים).

נעשו פה כמה טעויות מרמת הביצוע ועד לרמת ההסברה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תראה את הסרטון של הכריזה בקשר.

מרו להם לבוא לאשדוד ולהעביר משם את הסיוע והם הגיבו בשלילה ואמרו שיעד הוא עזה.

זה מספיק, גם אם זה עדיין לא במים טריטוריאלים שלנו.

פורסם

נכון אבל היו יכולים לתת להם להיכנס למים שלהו רק כדי להיות יותר צודקים מצודקים

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תומר נו באמת, אתה באמת ובתמים מאמין שזה היה משנה משהו ?

אנחנו בבחינת העולם כבר מזמן "שרופים".

אני הייתי אומר שהיה צריך לייבש אותם בים, בכך שחוסמים להם את המעבר. היינו צריכים להעמיד 2-3 ספינות עד שיתייבשו ויחזרו בעצמם.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

זה לא קשור לדעתי כי אף אחד לא חשב לעשות את המבצע בצורת התגנבות בלילה.

הלוחמים גם לא היו מצויידים באמר"ל.

לגבי הגיס החמישי- אני כבר מזמן אמרתי שצריך לעשות בדק בית ולפעול בהתאם וזה כולל את המהומות אצל ערביי ישראל, הסטודנטים הערבים, ח"כ הבוגדים, מאה שערים ואנשי השמאל ששכחו שבעזרת צה"ל ניתנת להם ההזדמנות להביע את קולם הבוגד.

פורסם
אלעד, על מה אתה גאה עוד לא הבנתי...

רק עכשיו הזדמן לי להגיב, אחרי קריאה ארוכה ארוכה של כל השרשור הזה.

על מה אני גאה? על כך שלמדינה שבמקרה אני גם אזרח שלה יש צבא נאור.

למרות שהצבא הזה יכל לחסל את האוניות הללו על יושביהן מבלי שתיפול שערה אחת משערות ראשו של אחרון החיילים, הוא העדיף לפנות לאנשים שבספינות הללו, שכוונותיהם היו ברורות לכל, בדרך של הידברות, והיה מוכן לספוג את האפשרות שהדבר עלול להוביל לפגיעה בו.

אני גאה בצבא, שגם כאשר התחוור שהעניינים מסתבכים, עדיין הצליח לסגור את הסיטואציה הזאת עם מינימום אבידות בנפש.

תחשוב מה היה קורה אם רוסיה, סין, צפון קוריאה או ארה"ב היו מוצאות את עצמן באותה סיטואציה שבה אנחנו מצאנו את עצמנו. בשיא הכנות, האם אתה סבור שהתגובה שלהן היתה כל כך רגישה ומתחשבת?

תרצו או לא תרצו, לשרת בצבא בימינו, בין אם בסדיר ובין אם במילואים, זאת כבר לא חובה - זוהי זכות!

אני גאה בצבא ששירתתי בו וגאה במדינה שזה הוא צבאה!

כל הכבוד לצה"ל!!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מחזק את דברי אלעד.

גאה להיות חלק מהמדינה ומהצבא.

לא מזמן שרוסיה נלחמה נגד גרוזיה, היא מחקה 2000 אנשים חפים מפשע ביום אחד (!)

כמו כן כשהייתי בצבא ראיתי סרטונים שלא פורסמו לכלי התקשורת בהם טייסים שלחו טילים על רכבי מחבלים/משגרי רקטות וכשהיו חפים מפשע באיזור היטו את הטיל לשטח ריק (תבינו כמה כסף התבזבז למדינה ואיזו אכזבה זו שהמחבל עדיין מסתובב חפשי וכל זה על מנת שחפים מפשע לא ייפגעו).

פורסם

מסכים לחלוטין עם דברי אלעד, יפה אמרת.

אגב, לא יושבים בשקט מול ההפגנות בטורקיה. כל הכבוד למשתתפים.

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1171440.html

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

חזרתי לפני כשעתיים מההפגנה מול שגרירות טורקיה.

קודם כל אני גאה , גאה בזה שעם ישראל באופן ספונטני נאסף שם, ואני אומר עם ישראל כי היו שם אנשי מרץ ( לפחות 3 שאני יודע), והיו שם אנשי ליכוד, והיו ימינה יותר .

לצערי היו גם אלה שהתעקשו לצעוק ססמאות שלא מוסיפות כבוד לאף אחד, אבל לשמחתי היו לאומתם לא מעט שלטים מקוריים, והתנהגות מתחשבת והאחראית של רוב המפגינים וגם של המשטרה שחסמה נתיב בכביש למען המפגינים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...