Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שבמקרה של רכישת C5 יש משמעות רבה לבדיקה במוסך מתמחה, שיכול לעלות על בלאי ובעיות ספציפיות לרכב - מצב בולמים ומשאבות שמן, צנרת גומי לסוגיה, חיישנים ויוניטים, מוטות איתות וכדומה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בדיוק...

:-P

אני מתכוון למוטות Comm 2000 שנתקעים או מאבדים מגע לפעמים, ותיקון שלהם יכול להשאיר אותך קל באלפיים ש"ח.

images.jpg

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

המכון בדיקה הזה ספציפית מתמחה במחשבים של סיטרואן ופגו ככה התברר לי מהפורום פה ולכן הלכתי לשם וגם בגלל שהוא מורשה של משרד העבודה, הוא לא דופק חשבון לא לסוחרים ולא לאנשים פרטיים קוטל מה שצריך , בנוגע לחיישנים הוא הראה לי שם שהכל תקין ועובד רק שהגעתי הבית גילתי שהכל בוטל משום מה ואחרי זה למדתי איך להפעיל כל דבר לשמחתי הכל חוץ מהמראה הימנית שלא מתקלפת ולא מכוננת ברוורס קצת מבאס אבל שזה יהיו הצרות שלי, מוזר שהיא מתכווננת לכל כיוון רק לרוורס לא , עוד שאלה קטנה למי שמכיר יש אופציה של כיוון האורות של הרכב ? נראה לי שהם קצת למטה מדיי אני ידוע שברכבים מתקדמים יחסית יש אפשרות של גלגלת שמעלה מורידה את האור .

פורסם

אם המראה הימנית לא מתקפלת אז נראה שהיא חלופית, כלומר ללא המנוע שמזיז את בית המראה עצמו, זה גם יסביר מדוע היא לא מתכווננת למדרכה בעת רוורס (יש נוהל איך לכייל את הפונקציה הזו).

לגבי כיוון אורות הרכב, אין אפשרות כמו שאתה מתאר, אבל יש אפשרות לכוון את הפנסים באמצעות ברגי כיוון בבית הפנסים, מהומחים יוכלו להסביר לך כיצד לעשות זאת.

לא הבנתי מה בחיישנים בוטל?

Winston S. Churchill -

פורסם
אם המראה הימנית לא מתקפלת אז נראה שהיא חלופית, כלומר ללא המנוע שמזיז את בית המראה עצמו, זה גם יסביר מדוע היא לא מתכווננת למדרכה בעת רוורס (יש נוהל איך לכייל את הפונקציה הזו).

לגבי כיוון אורות הרכב, אין אפשרות כמו שאתה מתאר, אבל יש אפשרות לכוון את הפנסים באמצעות ברגי כיוון בבית הפנסים, מהומחים יוכלו להסביר לך כיצד לעשות זאת.

לא הבנתי מה בחיישנים בוטל?

שום דבר לא עבד לא המראות המתקפלות לא החיישן אור ולא החיישן גשם, עד שלמדתי איך להפעיל את זה, בנוגע למראה הימנית יש מצב שהיא חילופית לא ידוע לי משהו על זה אני ידע יותר טוב יום ראשון שאני ילך להוציא את היסטורית טיפולים של הרכב יש מצב שאתה מסביר לי איך לכיל את זה אולי זה יעבוד כי לכוון אותה לצדדים עובד, רק הקיפול שלה לא עובד , תודה נהג מתחיל על כל העזרה פה עוד מלפני שקניתי על ההמלצה ללכת על שנה כמה שיותר מקדמת כמעט קניתי 2001 :)

פורסם

כן אני יודע קראתי על זה בספר רכב זה לא עובד לי כנראה באמת שאולי המראה חילופית או משהו לא תקין בה

פורסם

הבדיקה במכון רישוי אמורה לתת לך תשובות כלליות על מצב הרכב ביחס לשנתון ולק"מ שהוא עבר

ותו לא ! כלומר לא צריך להיות מומחה גדול , אלא לקבל אנדיקציה מהבוחן שיושב עמך ועם המוכר

בסיום הבדיקה ומסביר לך בעברית פשוטה על מצב הרכב .

מה שאתה צריך לשמוע מהבוחן זה שהרכב לא פגוע שלדה , ושהמנוע והגיר פלוס מינוס סבירים לק"מ

שהרכב עבר , זה הכל! הריי לא מדובר ברכב חדש ואף אחד לא יתקן לך את כל לקויי הבדיקה על חשבונו.

יש מקרים שבבדיקה מגלים נזקים שהתיקון שלהם יכול להיות גבוהה מאד ולכן אם יש חשד כזה , אפשר

אחרי הבדיקה לקפוץ לחברה ולשאול כמה עולה לתקן את הנזקים .

כמובן , שאם מדובר בנזקי בלאי רגילים שמסתכמים בכמה אחוזים בודדים מערך הרכב , ואינם קשורים

לגיר, מנוע, ושילדה , אינך יכול לדרוש מבעל הרכב לשלם עבורם , מאחר ובכל זאת מדובר ברכב יד שנייה

שהבדיקה למעשה מתייחסת לבלאי ממצב של רכב חדש , שכזה עולה הרבה יותר כסף ואנני צריך לומר לך

איפא נמצאת החברה וכמה עולה רכב חדש......

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

• תוכן חדש...