Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה עדיף אם היית מגדיר במדוייק מה אתה מחפש.ידני או אוטומטי בלבד?ארוך או קצר?רכב שייראה הרבה שטח או בעיקר כביש?תן כיוון ונוכל להמליץ לך במדוייק.אגב,אל תיפסול על הסף את הטנדרים כפוליי ההנעה,הם אופצייה טובה בהחלט.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לא משנה אוט' או ידני, עדיפות לג'יפ ארוך.

טנדר לא כל כך בא בחשבון משום שיש ילדים קטנים ובדרך כלל אין מספיק מקום בטנדרים

בקשר לשטח אז רוב הזמן בכביש אך כשיורדים לשטח אז רצוי שתהיה אפשרות לעבור מגבלות קשות

ר.א

פורסם

יש לך את האיסוזו טרופר מרווח,שוק טוב(יחסית),טוב בשטח והוא באמת יגיע לך לגבולות בשנת 99'

יש יונדאי גאלופר,גם גדול אולי פחות מרווח מהטרופר,וגם פחות טוב ממנו בשטח

ואני מתאר לי גם בכביש.אבל אתה יכול לקנות אותו בשנים 01'

יש לנד-רובר דיסקברי שנת 98',בשטח הוא מצויין,בכביש פחות,תא נוסעים טוב ומרווח אבל ההנדסת אנוש דפוקה וגם איתו תגיע למגבלות בשטח

מיצובישי פאג'רו(דגם קודם) שנת 99'-98',הוא לא כמו הנוכחי אבל הוא גם טוב בשטח נוח,ומרווח,ושתרד לשטח אז תגיע למקומות רחוקים

סאנ-יאנג מוסו שנת 99'-00'-01,נו גם הוא מרווח,בכביש ובשטח הוא גבולי

יש משהו יותר צנוע

אבל מכיוון שאמרת שאתה נוסע הרוב בכביש ואז קצת בשטח אז לדעתי חשוב יותר נוחות כביש והתנהגות

אז לכן אני גם מציע את ה-סובארו אאוטבק 2.5 ל' שנת 99'

• תוכן חדש...