Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קוראים את זה שביתה פראית, וזה לא חוקי.

לשביתה חוקית צריך תקופת צינון שבה מנסים לפתור את העניין בדרכי נועם, אורכה שבועיים אם זכרוני איננו מטעני.

כן, אבל לדעתי לשם כך צריך ועד, וההנהלה לא תאפשר להם להתאגד.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משרד התקשורת מתכנן להוציא חוק שכל חברה שתעבור את זמן ההמתנה של 3 דק' תיקנס.

בכל אופן זכית בתשומת הלב שלי ועל כן תקבל 2 המלצות. אחת לטווח הארוך ואחת לטווח הקצר.

לטווח הקצר: שחברה שלך תלך לעבודה חולה. וואלה 600-800 שקל לא הולכים ברגל ואם היא מרגישה שהיא יכולה לעשות את זה והיא צריכה את הכסף - שתלך לעבודה. עם כל הצער שבדבר.

לטווח הארוך: חברה שלך צריכה לעזוב את החברה. זאת חברה שהיא המיץ של הזבל מבחינת יחס לעובד. כאחד שעבד בסלקום שעוד נחשבת לטיפה יותר טובה בתחום הנ"ל אני יכול לומר לך שכושי שעובד במכרות הפחם באפריקה מרגיש יותר טוב מעובד שירות לקוחות.

הייתי 3 וחצי שנים בסלקום, וגם כשאתה יוצא מהתחום הזה מתייחסים אליך בצורה הכי מגעילה שיש. אפילו לסיים יפה קשה להם.

חבל על הזמן הזה. אומנם הרווחתי כסף אבל אני מצטער על זה שהעבידו אותי שם לרבות זה שהתקדמתי שם.

אגב, מניסיון מר לצערי, עדיף להיות נציג שירות לקוחות עם ראש קטן מאשר תפקיד בכיר יותר בתחום שירות הלקוחות (אחראי, מנהל). גם מבחינה כספית וגם מבחינת כאבי ראש.

אגב אני לוקח אחריות מלאה על האשמה והתלונות שלי בנוגע למקום. אני זה שנשארתי שם והסכמתי שיתייחסו אלי ככה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

ברווז , עזוב זה לא יעבוד.

כמו שהוא כתב בעבר, רוב העובדים די אדישים וחסרי מוטיבציה.

אחי עובד גם הוא בהוט,לא בשירות לקוחות.

ויום בהיר אחד הודיעו להם חגיגית שהמשרד שלהם עובר למיקום חדש [126 ק"מ]. מי שרוצה להחזיק במשרתו שימשיך לעבוד מהמקום החדש.

מי שוויתר פוטר !

לאחי היה פתרון מדהים ואחרי חצי שנה החזירו אותו למשרד בקירוב למקום הישן.

הוא נסע עם הרכב שלהם [דלק על חשבונם] כל יום לבית הורי שממוקם 200 ק"מ מהמיקום החדש.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

נראה לי שבכל אירגון גדול תהיינה טעויות בשרות ועקב כך תלונות מרובות.

אבל ופה האבל הרציני ,אופן היחס שמקבלים נציגי הלקוחות הינו מחפיר וחוץ מהעובדה שרוב שעות היממה אנשים מתוסכלים צועקים עליהם ומספרים להם שמקצוע אימם הינו המקצוע העתיק בעולם,גם אסור להם לקום להשתין ,זה כבר פשוט ביזיון ומצריך תלונה ישירה לבית דין לענייני עבודה.

אני רוצה לראות את המנכ"ל החכם שלהם עובד באותם תנאים.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
תראה מעצם הגדרתו "בונוס" הוא הטבה ,ואם הארגון \ מעביד מחליט לא לתת אותו אין לך שום אפשרות לערער על העניין.

לגבי תנאי עבודה שלא מרשים ללכת לעשות פיפי זה כבר חוצפה ויש אפשרות לפנות לדיני עבודה.

את מתן הבונוס אני יכול להבין, אבל לקשור בינו לבין צרכים בסיסיים?

ניהול עלוב.

-

פורסם

באורנג' אסור לעבור 6 דק' שיחה! אחרת הפריון יורד ("בונוסים")

כמו בכל מקום כמובן שיש טריקים להעלות את הפריון.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
קוראים את זה שביתה פראית, וזה לא חוקי.

לשביתה חוקית צריך תקופת צינון שבה מנסים לפתור את העניין בדרכי נועם, אורכה שבועיים אם זכרוני איננו מטעני.

כמו שצביקי כתב, צריך ועד בשביל זה

הועד צריך להכריז על סכסוך עבודה, ורק אחרי שבועיים מיום ההכרזה אפשר לעשות שביתה

פורסם

קראתי את הת'רד והחלטתי לתת איזו דקה ורבע של קריאה לכולכם לגבי עניין השירות, לפחות מנקודת המבט שלי.

עד לא מזמן, עבדתי בנטויז'ן כ6 שנים, התחלתי מרמת התומך הפשוט בתמיכה הטכנית האינטרנטית, עליתי לדרגת נציג תמיכה בכיר ותמיכת רשתות , לאחר מכן סיימתי לשוחח עם לקוחות והייתי יועץ לתומכים ואיש צוות ידע שבנה את הפתרונות לבעיות עם הלקוחות - אלו שהופיעו במערכות, בנוסף הידרכתי את כל הקורסים בתמיכה הטכנית וסיימתי את דרכי בחברה כמאזין ומנתח שיחות במחלקה לאיכות השירות.

עולם שירות הלקוחות מעולם לא היה סימפטי ולמעשה, להיות נציג שירות\תמיכה וכד' נחשבת עבודה קשה מאוד ונכללת כחלק מהעבודות המלחיצות והקשות בעולם (דבר שישמע לכם מופרך אבל אמיתי - הופיע בעבר במדרג השנתי של פופולאר סיינס בארה"ב), הצורך לעמוד בזמנים, להיות מנומס, להיות מרוכז שיחה אחרי שיחה, לקבל מעט הפסקות (המינימום בחוק בדיוק), לא להיות זכאי כמעט בכלל להטבות סוציאליות וכמובן לקבל שכר זעום - כל אלה משפיעים על הנציג שאמור "לעזור" לנו מצידו השני של הקו.

אני יכול לומר שמהיכרות עם עולם השיחות בארץ - החברות שמשקיעות בנציגים שלהן יוצרות מצב סביל יותר וע"י כך מספקות שירות טוב יותר, אחת הבעיות היא מיקור חוץ של המוקדים - למשל עם החבר'ה של HOT שלדעתי מועסקים ע"י "תיקשוב" וגם אם לא כרגע, בעבר כך היה, חברה זו היא מהגרועות בשוק ותנצל כל פירצה בחוק כדי להרוס את חיי העובד שלה (כמו שעושות חברות כוח האדם ל"שומרים" בקניונים ולאנשי הניקיון).

לעומתה, ניתן לקחת את אורנג' שפעם אחר פעם זוכה במשאלים כחברה שאנשים רוצים ונהנים לעבוד בה - ולא שנה אחת או שנתיים. כאשר החברה ממש רוצה, היא משקיעה בעובדים שלה וכך נראות התוצאות.

מהניסיון שלי, אם מתן שירות היא העבודה שכרגע ניתן לעשות (אם כי אין ניסיון ואם כי אני סטודנט ואם כי פשוט לא מצליח להתקבל לשום דבר אחר כרגע) אז ללכת לחברות שידוע שמוקדיהן הם הטובים ביותר - עם כל הביקורת שלי כלפי נטויז'ן - ויש לי טונות תאמינו לי - כמוקד, הם מאפשרים תנאים סבירים פלוס, נותנים הפסקות כמו שצריך לרוב, תנאי העבודה במקום נהדרים (חדר אוכל חדש עם אוכל לא רע בכלל, חדר הפסקות עם קונסולות משחק, מחשבי מקינטוש ופלזמה עם חיבור אל "יס" ואם אני זוכר נכון גם שולחן סנוקר) , לא חוסמים אתרי רשת בעמדות וניתן להתקדם אם משקיעים מספיק. זה אם אתם בצפון.

כמובן שיש את סלקום שהם נחשבים גם למוקד טוב אם כי מחברים שעובדים שם (לי יש איתם סיפור אחר - לא לת'רד הזה) וכפי שתואר קודם לכן פה , הם דיי מגעילים ביחס לעובד ודורשים המון ולא בצורה נעימה - יאמר לזכותם שהנציג זוכה למספר הטבות כמו אוכל מסובסד בהמוני מסעדות וכאלה, מכשירי טלפון אישיים עם שיחות מוזלות וכד' (בנטויז'ן אפילו האינטרנט לא בחינם לעובדים אם להשוות). במרכז לדעתי אורנג' הם הכתובת אבל אני מכיר רק שני אנשים שם והם במשרות יחסית מנותקות מעולם השירות וקשורות יותר לענייני רשתות ובסך הכל נהנים ממשרות בכירות יותר.

בואו נצא מנקודת מבט מאוד ברורה:

זו עבודה קשה ולא ממש מתגמלת אלא אם כן אתם תטפסו במעלה הדרגות וגם אז יחלבו אתכם פי כמה עבור כל שקל נוסף שתקבלו, הפתרון ? ללמוד ולמצוא עבודה אחרת או למצוא תחום פחות תובעני ומתיש.

כיום קשה לי להמליץ על כניסה לתחום הזה מרצון - אין מה לעשות אחרי 6 שנים במערכת אני מכיר אותה היטב מרמת הגיוס דרך ההדרכה ועד לפיטורי נציגים - לא משנה את מי תפגשו - רוב הסיכויים שחוויית העזיבה של המקום לא תהיה חיובית אצלו - ולא משנה איזה מוקד שירות\תמיכה הוא עזב, ובתור אדם שמסיים (אם ירצה השם) את התואר הראשון שלו (בין השאר) בתחום משאבי האנוש אוכל להעיד שהחברות הללו עושות המון טעויות ביחס לעובדים, במיון ובגיוס של העובדים ובהכשרה שלהם אבל זה כבר נושא אחר לגמרי.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
ברגע זה חברתי חולה בבית ומתעקשת ללכת לעבודה מחר כי הבונוס חשוב לה, לא ייתכן שזה חוקי לבטל בונוסים (600-800 ש"ח) של חודש שלם בגלל 2 ימי מחלה מוצדקים.

מישהו שאני מכיר ועבד באחד המוקדים וכמובן תומרץ ע"י בונוסים, קיבל סוג של פריחה והתברר שחלה פתאום באבעבועות רוח. למרות שהבחור לא חש צורך לשהות בבית, הרופא נתן לו חופשת מחלה והסביר לו שמדובר במחלה מדבקת מאוד. הבחור התקשר לעבודה, הודיע לאחראי שהוא חולה (אך לא ציין במה), הזכירו לו את ענין אובדן הבונוסים ועוד במהלך השיחה הוא אמר שבעצם הוא יבוא לעבודה. הוא אכן בא לעבודה.

צחוק הגורל היה שהאחראי עליו נדבק וחלה במה שמוגדר "שלבקת חוגרת" - סוג של אבעבועות רוח. אח"כ כעסו על העובד שהגיע חולה לעבודה ולכאורה הדביק אחרים.

גם אם הוא לא התכוון לכך, זה סוג של נקמה שקטה ומתוקה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מצחיק לחשוב שבתחילת החורף הפצרתי בעובדים שמתחתי שלא להגיע לעבודה (הייטק) כשהם חולים, ושעדיף שינוחו בבית ולא ידביקו עוד אנשים. ולא מורידים אצלנו כסף על העדרות בגלל מחלה.

:turn-l:
פורסם

מבחינה כלכלית נטו [ונעזוב רגע את הערך המוסף של כיף ונאמנות למקום העבודה],

לעסק תמיד כדאי שעובד חולה ישאר בבית יחלים בתקופה קצרה יחסית ואז יחזור לעבודה,

על פני עובד שמושך מחלה ,מגיע לעבודה לא מרוכז ומדביק עוד עובדים.

היה סקר כלכלי של חברת נילסן ,המספרים פשוט מטורפים.

אני מקווה שמנהלי החברות השונים גם ראו את המסמך.

לגבי עובדים שמנצלים את התנהלות החברה באופן הנ"ל כן הייתי מוריד ימי חופש \מחלה מעל למספר ימי העדרות.

כך עשיתי עם עובד ממורמר שהיה לי בצוות ובממוצע כל שבועיים הודיע על מחלה של יום עד שלושה.

לאחר מספר חודשים לקחתי אותו לשיחה והבהרתי לו שעם כל הכבוד לבעיות האישיות שלו ולחוסר הרצון לעבוד , אם ימשיך בצורה כזאת יפוטר, כמובן שלאחר שבועיים הוא המשיך ולכן פוטר.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...