Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רבים מחברי ובת זוגתי עובדים בהוט, מכירות, שירות, שימור וכו'.

כולם מתלננים על תנאי עבודה מגוחחים, למשל קמת לעשות פיפי, פגעת לעצמך בבונוסים, החסרת יותר מיומיים עקב מחלה (מגובה באישור רופא) לא תקבל בונוסים באותו החודש, האם זה חוקי!?

הוט עשו כל מה שביכולתם כדי למנוע הקמת וועד עובדים ואף פיטרו בשושו את החבר'ה שניסו להתאגד, הרוב פשוט מוותרים וממשיכים למקום עבודה אחר.

נוצר מצב שהעובדים אוכלים את כל הח*א שההנהלה מחליטה עקב קריזות כאלה ואחרות, אין להם למי לפנות כדי לבלום את ההחלטות הפוגעות בהם באופן קשה מאוד.

ברגע זה חברתי חולה בבית ומתעקשת ללכת לעבודה מחר כי הבונוס חשוב לה, לא ייתכן שזה חוקי לבטל בונוסים (600-800 ש"ח) של חודש שלם בגלל 2 ימי מחלה מוצדקים.

למי ניתן לפנות בנושא?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נשלח מכתב לשלי, רעיון לא רע בכלל, אולי היא תוכל לעזור ולכוון.

פורסם

תראה מעצם הגדרתו "בונוס" הוא הטבה ,ואם הארגון \ מעביד מחליט לא לתת אותו אין לך שום אפשרות לערער על העניין.

לגבי תנאי עבודה שלא מרשים ללכת לעשות פיפי זה כבר חוצפה ויש אפשרות לפנות לדיני עבודה.

מה שכן ברגע שמספיק עובדים ינטשו אותם למתחרה אולי הם יבינו,ואולי לא.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

יש פתרון פשוט מאוד: עובדי מוקדים הם מהעובדים המבוקשים ביותר במשק והחברות עושות מאמצים אדירים לקלוט ולשמר אותם.

שתעבור לחברה אחרת.

פורסם
יש פתרון פשוט מאוד: עובדי מוקדים הם מהעובדים המבוקשים ביותר במשק והחברות עושות מאמצים אדירים לקלוט ולשמר אותם בזול.

אני לא חושב שדייקת, אז הוספתי את ההתרשמות שלי. אם הם היו כל כך מבוקשים, ולא סחורה מתכלה כמו שמתייחסים אליהם, המשכורות והתנאים היו משתפרים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כולם מתלננים על תנאי עבודה מגוחכים, למשל קמת לעשות פיפי, פגעת לעצמך בבונוסים,

למי ניתן לפנות בנושא?

זו חוצפה לומר לאנשים לא להתפנות , וזה גם פוגע בי בתור לקוח של הוט , כי כשאני מתקשר אז יש לי הרגשה תמידית שהנציג שמטפל בי ממש לחוץ .

אז אחרי הההסבר המפורט , יכול להיות שזה נציג באמת טוב , והוא אפילו מקבל בונוסים, והלחץ בגלל ששתה הרבה לפני המשמרת :idea:

פורסם

אין כמעט סיכוי שתקבל יחס טוב , כי מה יכול להיות כבר ? מי שלא מתאפק לא מקבל בונוסים , ואז אין לו חשק לטפל המשכורת נמוכה .

מי שמתאפק מקבל בונוסים , אבל ממש לא נעים לדבר עם אנשים כשהוא חושב על להתפנות

פורסם

הוט עשו כל מה שביכולתם כדי למנוע הקמת וועד עובדים ואף פיטרו בשושו את החבר'ה שניסו להתאגד, הרוב פשוט מוותרים וממשיכים למקום עבודה אחר.

למי ניתן לפנות בנושא?

נתחיל מהסוף. פנה להסתדרות.

ונסיים בהתחלה: יש מילת קסם אחת עבורכם: שביתה.

לוקחים את הטלפונים של כ-ל השמוקדנים בשושו, ובערב כשכולם בבית שולחים SMS עם 2 מילים בדיוק: מחר שובתים.

יש תוכנה שמאפשרת לשלוח הודעות להרבה טלפונים במכה.

תבחרו נציג שחושב כבר על להתפטר ממילא (כי סביר להניח שיפוטר אח"כ באמתלה שונה ומשונה כמו שהוא מכוער ומפחיד לקוחות בטלפון...:shock:), תנו לו רשימת דרישות, ועד שלא תצאו עם הסכם חתום ע"י המנכ"ל, לא תחזרו לעבוד.

הלחץ של יום אחד בלבד יכול למוטט את החברה הזו.

כמו תמיד, אם מישהו מצוות המשימה הבלתי אפשרית שלך ייתפס או ייהרג, אנו נכחיש כל קשר.

בהצלחה, גברת איירין ברוקוביץ'.

הודעה זו תערוך את עצמה בתוך 5 דקות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

1. בעקבות פניות לעזרה בנושא הוט בתיבה האישית, אני לא עובד בהוט! תודה לאאלה, החברה כן.

2. נכון, זה הכי פשוט לעזוב אבל כבר יש קצת וותק והקידום בפתח, אם להחליף כל חצי שנה שנה עבודה זה לא יגמר.

3. ברווז, רעיון מעולה, בחיים לא ילך. רוב האנשים בחברה אדישים ובעיקר פקה פקה. אגב, אני בטוח שברגע שמישהו ינסה לארגן את זה יהיו כאלה שילשינו וידאגו לפיטוריו.

4. לכל נפגעי הוט, הנציג לא לחוץ רק בגלל פיפי, יש להם גם זמן מוגדר ולא הגיוני בעליל לטיפול בלקוח, עד 7 דקות! חרגת מ7 דקות לשיחה, פגעת לעצמך בבנוסים. אז אל תתפלאו אם "פתאום" השיחה מתנתקת לקראת ה7 דקות.

פורסם
1. 4. לכל נפגעי הוט, הנציג לא לחוץ רק בגלל פיפי, יש להם גם זמן מוגדר ולא הגיוני בעליל לטיפול בלקוח, עד 7 דקות! חרגת מ7 דקות לשיחה, פגעת לעצמך בבנוסים. אז אל תתפלאו אם "פתאום" השיחה מתנתקת לקראת ה7 דקות.
7 דקות ? זה הרבה . אני מוכן שהמחשב ינתק לי את השיחה אחרי 3 דקות אבל שיעשו מה שצריך בלי " משחקים " מיותרים .
פורסם

לוקחים את הטלפונים של כ-ל השמוקדנים בשושו, ובערב כשכולם בבית שולחים SMS עם 2 מילים בדיוק: מחר שובתים.

יש תוכנה שמאפשרת לשלוח הודעות להרבה טלפונים במכה.

קוראים את זה שביתה פראית, וזה לא חוקי.

לשביתה חוקית צריך תקופת צינון שבה מנסים לפתור את העניין בדרכי נועם, אורכה שבועיים אם זכרוני איננו מטעני.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

7 דקות זה לא הרבה בכלל כשאתה מתעסק עם לקוח שנופל עליך עם 101 דרישות כי חבר שלו אמר לו שאם תעשה בעיות תקבל ערוץ וחצי חינם. זה גם לא הרבה כשעל הקו עולה חדשה מצרפת שלא מבינה שום שפה אחרת ומתקשה להכניס את התקע לשקע.

• תוכן חדש...