Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי מאזדה לאנטיס שנת 2001 וקניתי דאבל דין של חברת אודיו תאץ' :-D

עכשיו הבעיה היא שיש מלא רווח כנראה המאזדה הזאת לא מתאימה לדאבל דין

יש משהו לעשות בנידון כדי לסתום את החור?

פורסם

זה לא המאזדה שלא מתאימה לדאבל דין, אלא ההפך.

אממ איך התקנת את הדאבל דין? אנימקווה שלא חתכת פלסטיקה מיותרת שהפריעה לך, אתה צריך כנראה כדי לסתום את "הרווח" שנוצר לך מתאם פלסטיקה שייתן לך התאמה מושלמת לדאבל דין שלך.

בהצלחה. =]

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

[זה לא המאזדה שלא מתאימה לדאבל דין, אלא ההפך.]

איפה אפשר להשיג מתאם כזה? ולא חתכתי שום פלסטי הוצאתי את השעון וזהו הדאבל דין פשוט קטן

אם אין פלסטיק אז צריך לעשות בניה או משהו לא?

פורסם

תעלה תמונה של התא לרדיו שלך איך שהוא במצבו הנוכחי.

פלסטיק כזה תוכל לקנות כאן בארץ ממתקינים, או באינטרנט אפילו EBAY.הכל תלוי בעלות ובנוחות שלך.

תכנס לאתר חברת מטרה "metra" הם מתמחים בייצור ושיווק פתרונות שונים להתקנה ברכבים,תבדוק אם קיים אצלם דבר כזה.

http://www.metraonline.com/default.aspx זהו האתר שלהם.

אני אנסה בעצמי גם לחפש משהו כזה בשבילך,אם אמצא אני אעדכן כאן.

פורסם
תעלה תמונה של התא לרדיו שלך איך שהוא במצבו הנוכחי.

פלסטיק כזה תוכל לקנות כאן בארץ ממתקינים, או באינטרנט אפילו EBAY.הכל תלוי בעלות ובנוחות שלך.

תכנס לאתר חברת מטרה "metra" הם מתמחים בייצור ושיווק פתרונות שונים להתקנה ברכבים,תבדוק אם קיים אצלם דבר כזה.

http://www.metraonline.com/default.aspx זהו האתר שלהם.

אני אנסה בעצמי גם לחפש משהו כזה בשבילך,אם אמצא אני אעדכן כאן.

תודה.אני אעלה תמונה כדי שתראו את הרווח אבל בגדול תחשוב על ריבוע שריבוע קטן יותר נכנס בתוכו ויש רווח בכל מקום

אפשר אולי ללכת לנגר לעשות בניה ולסיים את כל זה אני חושב

הייתי בקאדנס שלא נתנו לי מענה שם סיננו אותי ליתר דיוק

פורסם

אתה חייב מתאם פלסטיק כדי שהדאבל דין ישב לך כמו שצריך. זה עולה בסביבות 250 ש"ח.

כמעט כל מערכת דאבל דין מחייבת מתאם.

פורסם

מאיפה אפשר להשיג את המתאם הזה?

הלכתי לכמה חנויות בירושלים ואמרו לי שצריך לקמבן משהו לקחת עץ ואזולירבנד נשמע לי דיי חובבני לחנות כמו קאדנס

או דוקטור סאונד שאמר לעשות בניה מעץ ולרפד אותו בלבד כיאילו זה סאב וופר

מצאתי את זה באייבי אני לא יודע מזה הקיט הזה אם שווה לי להזמין ולחכות בנתיים המכשיר באוויר עם כל עצירה הוא יוצא החוצה

http://cgi.ebay.com/Mazda-MX5-01-06-626-323-Double-Din-Facia-Multi-Kit-/200463006982?cmd=ViewItem&pt=UK_CarsParts_Vehicles_FasciaPlates_SM&hash=item2eac86bd06

פורסם

יפה..אני לא הצלחתי למצוא!

זה בדיוק מה שאתה צריך..בקיט הזה יש לך תושבת לחיבור הרדיו למקומו וגם את המסגרת פלסטיק שחסרה לך עכשיו (היכן שעכשיו יש לך "חור" או "רווח")

פורסם

תודה רבהה

אני מקווה שזה החלק המתאים באמת למה רשום מאזדה 626 ומיאטה גם בכל מקרה הזמנתי מאייבי ואני מאמין שהחלק יגיע עוד שבועיים בערך ואז אני אעשה הקפצה לדווח בנתיים רק לאכול את הלב שיש רווח :(

פורסם

שלום בוקר טוב

למזדה לנטיס 2001 עד כמה שאני יודע אין מתאם דאבל דין מהסיבה הפשוטה שלא צריך מתאם לדאבל דין

מעבר לזאת חבל על הכסף שלך תנסה לבטל את ההזמנה של הפנלים

אין לי מושג למה אתה מזמין פנל של 626 ושל מיאטה כשיש לך לאנטיס (מעבר לעיניין שהלאנטיס לא צריכה פנל)

חוץ מזה יש פנלים בארץ ואין סיבה להזמין באינטרנט כשהמחיר בארץ הוא הגיוני ואתה קונה את מה שאתה רואה וצריך!

כנראה שמשהוא לא נכון בהתקנה שלך

או שהמכשיר שלך הגיע ללא מסגרת הפלסטיק החיצונית שבדרך כלל מגיע בתוך הקופסא

לגבי פנלים תחליפיים אשמח לתת יותר פרטים למכוניות רלוונטיות

בגדול אציין שוב שפנלים תחליפיים של METRA יש אצלנו באופן סדיר כמעט לכל הרכבים הסטנדרטיים בארץ

המשך יום טוב וחג שמח

דרור

פורסם

קודם כל רשום באתר שזה ל626 323 ומיאטה ולא קיבלתי את הפח שמסביב לדאבל דין וגם אם היה פח זה לא היה עוזר עדיין יש לי רווח ענק.. רשום באתר שהקיט בא עם תופסנים של הרדיו ועם המסגרת אז אין לי מה להפסיד כי גם מהמסגרת וגם מהגוף עצמו של המערכת "מרקדת" לי בכל ברקס

פורסם

עוד משהו בעניין הדאבל דין

יש לי ביציאות מאחורה 2 חיבורים של 3.5 מ"מ שאני יודע שאחד מהם זה אנטנה לטלויזיה והשני אני לא יודע מה זה יש למישהו מושג מה אומר היציאה הזאת? היציאות אחד בצבע שחור ואחד בצבע אפור

פורסם

בטח זה כניסת אוקס לחיבור התקני שמע חיצוניים. בצורה אנלוגית.

פורסם

כמו שכבר כתבו כאן - מסגרות כאלו מיוצרות בסין ונמכרות באי-ביי בגרושים, או בחנויות בארץ באזור ה- 300 ש"ח.

גם אני עשיתי מחקר ובסוף רכשתי עצמאית במחיר שגם בחנות נדהמו ממנו. סתם מרגיז אותי כשיבואן מפריז במחירים, אז עקפתי אותו.

אצלי ההתאמה לא מושלמת אבל מומחה בהתקנות עזר לי ועם קצת שיופים הכל נכנס בסוף למקום.

דרך אגב, גם הגימור והצבע של הפלסטיק לא בהכרח ייראה כמו מה שיש לך ברכב אבל זה זניח.

לגבי החיבורים - אצל במכשיר יש גם חיבור לאנטנת ג'י.פי.אס וטלביזיה דיגיטלית, וגם ראיתי כבר מפרט של מכשיר עם שתי אנטנות לרדיו! כלומר הכל אפשרי...

פורסם

לגבי החיבורים - אצל במכשיר יש גם חיבור לאנטנת ג'י.פי.אס וטלביזיה דיגיטלית, וגם ראיתי כבר מפרט של מכשיר עם שתי אנטנות לרדיו! כלומר הכל אפשרי...

יש אפשרות לקנות אנטנת טלויזיה לרדיו?

• תוכן חדש...