Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבחינתי הייתי משאיר את הדלת חשופה בלי ריפוד בכלל,אם הכל מצופה דנמייט, שתי שכבות מבפנים של הדלת וגם מהבחוץ שלה, זה ממש יפה, אבל הבעיה היא שגירזתי את כל הכבלים,החיבורים והצירים, עדיין לא מפריע לי, הבעיה היא שלאשתי זה כן מפריע.

בכל מקרה העסק מחזיק כבר למעלה מ 6 שנים ונראה לא רע .הכי כיף לעשות לבד!

0808.jpg

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תגובות 129
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הניטים כן אוניברסלים, יש פשוט 3 או 4 צורות שונות עבור החור שרואים בתמונות, אבל כולם יכולים להתאים.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
אני מבחינתי הייתי משאיר את הדלת חשופה בלי ריפוד בכלל,אם הכל מצופה דנמייט, שתי שכבות מבפנים של הדלת וגם מהבחוץ שלה, זה ממש יפה, אבל הבעיה היא שגירזתי את כל הכבלים,החיבורים והצירים, עדיין לא מפריע לי, הבעיה היא שלאשתי זה כן מפריע.

אתה מוכן בבקשה להרחיב את ההסבר, ולפרט על מהות החומר (דנמייט) לצרף עוד קצת תמונת,

מחירים דרך העבודה וכד'?

תודה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אפשרות 1 : תלך לנגריה ותקנה כמה פלטות של דיקט עם פורמייקה לבנה לפחות מצד 1, תחתוך לפי המידה שכבר יש לך לפי הדיפונים הישנים ותשים אותה על הצד החיצוני של הרכב, כמובן לפני זה תקנה ריפוד עמיד ותרפד מהצד הפנימי-

כבר חשבתי על הרעיון של להרכיב דיפונים מדיקט, אבל היישום יהיה מסובך בגלל שאי אפשר לעשות את זה מפלטה אחת שטוחה. למה? כי הפח הפנימי עצמו לא שטוח. אם תסתכל בתמונות תראה שלאורך מרכז הדיפון יש שקע/בליטה.

quote=subaru_loyale;2567727]

ת.

אנרפד את הדלת עצמה מבפנים(עכשיו זו ההזדמנות שלך כי כל הרכב מפורק) בדינמייט אקסטרים או בחומר דומה, אתה תרוויח שקט בנסיעה ואטימות מוחלטת נגד חלודות,רעשים,הדלת תהיה מאסיבית יותר , וכל מערכת שתתקין תישמע לך אחרת ממה שאתה רגיל, אתה תסגור חלון בנסיעה ותשמע כל לחישה בתוך הרכב (כן,זה עד כדיי כך...) י

מבחינתי הייתי משאיר את הדלת חשופה בלי ריפוד בכלל,אם הכל מצופה דנמייט, שתי שכבות מבפנים של הדלת וגם מהבחוץ שלה, זה ממש יפה, אבל הבעיה היא שגירזתי את כל הכבלים,החיבורים והצירים, עדיין לא מפריע לי, הבעיה היא שלאשתי זה כן מפריע.

נשמע רעיון טוב, אנא פרט: היכן רוכשים את הדינמייט אקסטרים? מה העלויות? כמה זמן עבודה?

אגב הפחח המליץ לי לרסס ספריי חלודה על פנים הדלת. מה דעתכם?

הניטים כן אוניברסלים, יש פשוט 3 או 4 צורות שונות עבור החור שרואים בתמונות, אבל כולם יכולים להתאים.

אתה יודע איפה אני קונה את זה? בחנויות חלקי החילוף בשונצינו לא היה מושג...

אגב אילן - פירסמת את מס' הטלפון שלך על שמשת השבדית שלך !

זה בשביל כל הבחורות שירצו להתקשר אלי כשיראו אותי חולף בוולוו היפיפיה שלי. חחח.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

אני קניתי סט שלם של חומר שנקרא דמפליפייר פרו של חברת סקונד סקין,הוא מתחרה לדיינאמט ולא נופל ממנו בכלום

באלק שלם של 36 sqft עלה לי 800 ש"ח

אם אתה מעוניין בפרטים דבר איתי בה"פ

שניהם חומרים שמזכירים זפת,מיועדים לאודיו ברכב.

תפקידם בגדול להוסחף מסה לפח הרכב כדי שהפח לא ירעד כשהרמקול מנגן בעוצמות גבוהות. על הדרך הם סופגים רעשי רקע שבאים מבחוץ.

אני מתכוון לבודד את הרכב שלי עם החומר הנ"ל (בתקווה שיספיק לי)

ניתן לראות בשרשור השיפוץ הNSU של ליאור ברוך שהוא עשה משהו דומה ברכבו. וכמובן ניתן להריץ חיפוש בפורום אודיו על מנת לקבל יותר מידע+מדריכים מצולמים.

פורסם

החומרים האלה, דיינאמט ודמפליפייר, יקרים מידי לשלב הזה. כך שאיני עומד להשתמש בהם. תודה על היעוץ.

קניתי ספרי זפת כדי לרסס את פנים הדלתות (מצורפת תמונה).

אשמח לקבל הנחיות שימוש בחומר.

תודה

פורסם

את הניטים/קליפסים ניתן למצוא במוסכים מורשים או בחנויות "כמו ג'אן חלפים" על המסגר,

ראיתי כאלו גם במוסכים של כלמוביל.

באמת שלא בעיה למצוא את זה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
החומרים האלה, דיינאמט ודמפליפייר, יקרים מידי לשלב הזה. כך שאיני עומד להשתמש בהם. תודה על היעוץ.

קניתי ספרי זפת כדי לרסס את פנים הדלתות (מצורפת תמונה).

אשמח לקבל הנחיות שימוש בחומר.

תודה

הנה התמונה

04Jun_0003.jpg

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
עדכונים?

האם העבודה הסתימה?

יש המלצות?

העבודה לא הסתיימה. ולמען האמת בקושי התחילה. מאז התמונות שפורסמו פה לא חלה כל התקדמות. כלום. כשאני מנסה לזרז את העניינים זה מייד הופך לוויכוח אישי מצידו של בוחבוח. שלשום הבטיח שיסיים את העבודה עד יום ש'. כל ההתנהלות הזו מרגיזה מאוד, אבל ככה זה אצל בעל המקצוע הכי זול בשוק. יש למישהו בפורום חתימה בסגנון: "זול וזוגלובק שניהם מתחילים בזין ובשתיהם תקבל נקניקיה". הלכתי על שירות זול - זה המחיר. מקווה שהעבודה תהיה יותר טובה מהשירות.

אעדכן כשהיו תוצאת

פורסם

אני מחכה לראות מה התוצאה אני רוצה להכניס אליו אולי את הוונדורה ...

נראה לי שהתכוונת לחתימה שלי:arrow:

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

זה לא נכון.

כשהכנסתי את הוולבו שלי לפחחות, הפחח היתחייב לסיים את העבודה תוך 3 שבועות, והוא עמד במילה שלו.

אבל מצד שני, למה אפשר לצפות כשמשלמים 3K ?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אנ מופתע אצלי הוא עמד במילה

אני בדוק איתו מה קרה

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

חן, אנחנו באותה דעה. במחיר הזה, גם אם הוא היה אומר שהרכב יהיה מוכן אחרי חודשיים הייתי מסכים.

העניין הוא שסוכם על 10 ימים, ועכשיו כשעבר כבר חודש והוא כמעט לא עשה כלום, זה מרגיז מאוד, במיוחד כשלו עצמו אין שום בעיה עם זהו, ההיפך בכל שיחה הוא מייד מוצא איזה תירוץ כדי להתחיל לצעוק בשניה שאני מציין שהעבודה לא זזה למרות הסיכום בינינו.

וכמילות השיר של ברי סחרוב: "דברים זולים עולים פחות".

נמתין בסבלנות ויהיה בסדר.

• תוכן חדש...