Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם צריך לאפשר את זה באופן חוקי באופן מפורש, אבל לרדוף מריחואנה באופן פרטני (בניגוד לאקסטזי, קוקאין ושאר מזיקים) זה בזבוז משאבים של המשטרה לדעתי. בניגוד לאלכוהול (שהורג כל שנה אלפי אנשים בעולם וכנראה גם כמה בישראל) וסמים אחרים שאפשר בקלות למות מהם משימוש לא נכון ומופרז, מריחואנה לא תהרוג אותך. אולי היא תהפוך אותך לאהבל ובטלן אבל זה כבר בחירה שלך. בנוסף - כשהמריחואנה לא חוקית אז עפ"י רוב ארגוני הפשיעה מרוויחים. כשהיא כן חוקית אז חקלאים מרוויחים :-P

בקיצור, לדעתי לגליזציה לא. אבל גם לא צריך להתרגש מאנשים שמגדלים מריחואנה, בדיוק כמו שלא מתרגשים ממועדוני הימורים שקמים פה כפטריות אחרי הגשם.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה לא כזאת בעיה גם במצב הנוכחי, ואותם האנשים יכולים לברוח מהבעיות שלהם גם בעזרת אלכוהול, וגם בעזרת סמים שהשיגו באופן לא חוקי (ולא כזה קשה להשיג).

נתחיל בזה שהעובדה שעישון סמים נחשב כיום לעבירה פלילית במדינת ישראל , מרתיעה לא מעט אנשים.

ולכן אפילו אם רכישת חשיש היא מעשה קל, לא מעט אנשים נורמטיבים יחשבו פעמיים (ואפילו שלוש) לפני שהם יבצעו את אותה עבירה.

שנית, לא כולם חובבים אלכוהול. לגליזציה כזאת פשוט תיפתח עוד אפשרות לבריחה. בימיוחד לכאלה שלא אוהבים אלכוהול, ובכל זאת מעוניינים לצלול לוונדר-לאנד.

פורסם
נתחיל בזה שהעובדה שעישון סמים נחשב כיום לעבירה פלילית במדינת ישראל , מרתיעה לא מעט אנשים.

עד שנות ה80 היה חוק פלילי בארץ האוסר מין אנאלי בין זכר לזכר או בין זכר לנקבה.

נראה לך שמשהו סגר את "כניסת הספקים" בגלל שיש חוק נגד זה?

יש כמעט מליון מעשנים בארץ!! אז כולם פושעים ועבריינים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אני לא מכיר הרבה אנשים שמסוגלים לערבב את שני אלו ולא לשנוא את עצמם ממש אחר כך.

ותן לי לשאול אותך שאלה גם כן.

שעה מאוחרת בלילה, אתה הולך הביתה ברחוב שומם, במי היית מעדיף להיתקל?

א. שני צעירים שרוקנו בקבוק וודקה.

ב. אותם שניים, אבל אחרי ג'ויינט שמן.

אני מכיר כמה שמערבבים בלי בעייה.

לגבי השאלה, אף אחד מהם ובכלל כשאני רואה אנשים תחת השפעות של חומרים כלשהם (חוקיים או לא חוקיים) אני פשוט משתדל לא לעבור לידם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בעבר היה שרשור בנושא,

אני לא אכנס לדיון, רק אציין כמה דברים:

1. לגליזציה היא לא הכרחית כמו דיקרימינליזציה.

2. עקב חוסר פיקוח על "החומר" הנכנס לארץ - המדינה שלנו "מתגאה" באיכות הירודה בעולם (עשבים, הדולן, ואפילו צואת גמלים).

3. מי שחושב שמריחואנה יותר מסוכנת מאלכוהול - שיפתח קצת ספרים לפני שהוא בא בהצהרות מטופשות.

4. המשטרה (שהיא לדעתי המיץ של הזבל של החברה הישראלית) היא האשמה הגדולה. הרוב הגדול של "עברייני סמים" שנעצרים בארץ הם בכלל סתם סטלנים שהחזיקו איזה בוף או ג'וינט, ולא עבריינים אמיתיים שסוחרים בקוק, הירואין, ושאר סמים מסוכנים באמת.

את המשטרה זה לא מעניין - אותם מעניין רק כמות המעצרים וההרשעות (שיראו שהם עושים משהו, ולא מגרבצים כל היום).

בסופו של דבר, מריחואנה מסוכנת כמו (ואפילו פחות) ניקוטין, קפה, ואלכוהול - הכל עניין של כמות הצריכה.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

לגבי השאלה, אף אחד מהם ובכלל כשאני רואה אנשים תחת השפעות של חומרים כלשהם (חוקיים או לא חוקיים) אני פשוט משתדל לא לעבור לידם.

יופי של תשובה, אבל אתה מתחמק מהנקודה שניסיתי להעביר, והיא שמריחואנה ומוצריה מסוכנים לסביבה הרבה פחות מחומרים שהם חוקיים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לפי דעתי שני החומרים מסוכנים באותה המידה, זה כמו שאני ישווה אקדח ל M16 , שניהם הורגים אם לוחצים על ההדק.

באותה המידה נהג מסטול לא פחות מסוכן מנהג שיכור.

אודי A4

דימה.

פורסם

אני לא רואה הבדל בהשפעה של סמים קלים ואלכוהול,שניהם ממסטלים וגורמים לאדם להתנהג באופן שונה.

עישון סמים קלים,פחות מזיק לגוף מאלכוהול ויש לו יתרונות בזה שהוא גורם בדר"כ לתגובות חיוביות,לעומת אלכוהול שלעיטים גורם לתגובות שליליות.

אף אחד לא מפקפק בעובדה שנהיגה תחת השפעה כל שהיא,הינה עברה על החוק ומסוכנת.

במיקרה והעישון יהיה חוקי יש לאכוף עישון ונהיגה כמו שתיה ונהיגה,יותר עבודה למשטרה לא תהיה וגם אם כן לא יקרה להם כלום.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם

אני משתדל להתרחק מאנשים שעושים את אחד מהם על בסיס קבוע, לא רק כשהם תחת ההשפעה. מהניסיון שלי מדובר באנשים חסרי תועלת ברוב הגורף. (ואני לא מדבר על אנשים ש"מתנסים" או שותים קצת אלכוהול בפאבים)

גם אם יעבירו אלף חוקים המתירים שימוש בסמים, אני לא אגע בשטויות האלה.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
אני משתדל להתרחק מאנשים שעושים את אחד מהם על בסיס קבוע, לא רק כשהם תחת ההשפעה. מהניסיון שלי מדובר באנשים חסרי תועלת ברוב הגורף. (ואני לא מדבר על אנשים ש"מתנסים" או שותים קצת אלכוהול בפאבים)

גם אם יעבירו אלף חוקים המתירים שימוש בסמים, אני לא אגע בשטויות האלה.

יש הרבה אנשים מאוד מצליחים בכל מיני תחומים שמשתמשים באופן קבוע אז הקביעה שלך חסרת ביסוס.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני רוצה לגעת פה כודם כל בנקודה קצת אחרת והיא מה קוראים אותה: דמוקרטיה (כן כן אמור להיות דבר כזה בארצנו)

בארץ, ואני לא אציין מספרים פשוט כי לא ספרתי את כולם (וקשה לעשות סקר מלא כשזה לא חוקי), יש הרבה מאוד מעשנים, יותר ממה שהרוב מתארים לעצמם, הרבה יותר, ואותם המעשנים מתחלקים לכל סוגי האוכלוסיה שיש כאן - מהסטלן הקטן, לאם חד הורית, לרואי חשבון ואנשי היי טק מאד בכירים ועד למנכ"לים.

אז איפה בדיוק הדמוקרטיה כאן כשיש כל כך הרבה אנשים שמעשנים כי זה מה שעושה להם טוב (ורק טוב זה עושה) וכוווולם סובלים פה כי מישהו (הנציג של כלל אוכלוסיית המדינה) מכליט שיסבלו?!

הריי לא זכור לי שמישהו פה בפורום, או בכל מיני דיונים אחרים,העלה (וביכלל לא היה קרוב לכך) לדוגמה את נושא האלכוהול כלא חוקי - הרי אתם כאן היפיי נפש שאומרים שאסור שזה יהיה חוקי כי זה יגרום לתאונות דרכים וכאלא, אז למה אתם לא קמים וצועקים חזק להוריד את האלכוהול מהמדפים? וכולם פה, במדינה ובעולם, יודעים שזה אחד הגורמים הכי הבולטים בגרימה לתאונות!!! :x

למה מיבחנתכם אלכוהול הוא בסדר - כולם פה אחד טוענים שהוא מזיק! כנ"ל גם לגבי הסיגריות! כולם יודעים את זה! אתם רוצים לצעוק - סמים, אסור שיהיו חוקיים, אז תיצעקו, אבל אני לא חושב שיש פה (לא רק בפורום אלא בכל המדינה) למישהו זכות ביכלל להגיד שאסור שזה יהיה חוקי ליפני שהוא יצעק להוריד את האלכוהול והסיגרים מהחוק!

כי זאת בידיוק ההגדרה של צביעות!

אגב, אני מעשן (סיגריות) ושותה כל דבר נוזלי עם אחוז אלכוהול (רוסים, לך תבין :wink:)

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

אני מעשן,ולא סיגריות, למרות שאחרי המעצרים הארץ כמעט לחלוטין יבשה, אז גם את האלטרנטיבה לא. אני שותה, אפילו שותה די הרבה, בשני המקרים ללא הבדל כמות אני לא נוהג. מה שכן אומנם כשאתה מסטול או שיכור אתה לא בדיוק יכול לתת אומדן למשהו אני כן יכול להגיד שאני הרבה יותר מפוקס וסגור על עצמי כשאני מסטול (אפילו עוזר למחסומים יצירתיים לפעמים) מאשר כשאני שיכור. בקשר לליגליזציה, who gives a fuck זה רק משנה באמת רק כשחותכים את האספקה הקבועה. לפחות שלא כמו אלכוהוליזם , עם סמים אני יכול להסתדר שבועות בלי.

כל אדם שחושב שסמים קלים יוצרים איזהשהי בעיה מהותית, חי בסרט לדעתי, הבעיה היא כשאנשים עם קשיים בורחים לסמים. אבל אם הם לא בורחים לסמים הם בורחים למקומות אחרים, לא פעם לאלכוהול, ומשם הדרך לסמים קשים/מוות קצרה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...