Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי זה היה צפוי, אבל אני ממש לא מסכים עם המסקנה.

זה בכלל לא שווה 13K פאונד.

זה ממש לא 13 אלף פאונד.

זה 13 מאות פאונד, שהם 1300 לירות שטרלינג.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יכול להיות שיש פער של כמה עשיריות משום שהוא עושה זאת על כביש רטוב?

(לא שבאמת חשבתי שהם נותנים מספרים ריאליים ב- 100%, אבל בידני יש פער של כ- 0.5 שניה)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
1300. ב-13K אתה קונה שם סופר-מיני מאובזרת...

זה ממש לא 13 אלף פאונד.

זה 13 מאות פאונד, שהם 1300 לירות שטרלינג.

צודקים, לא הבנתי נכון.

אם ככה אז הוא צודק, אבל עדיין הייתי הולך על ידני.

emotion of motion

פורסם

רק DSG!

בעוד מס' שנים אחדות הגיר הידני יכחד, תזכרו.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
יעלה יותר? יוקרתי? לא רלוונטי. פשוט נדיר יותר, ובנישות מאוד ספציפיות - זה הכל.

הגיר כבר מופיע החל מסופר מיניז ועד מכוניות על, איזה נישות כבר נשאר שהגיר הרובוטי כפול מצמידים לא מופיע\יופיע בהם ?

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
הגיר כבר מופיע החל מסופר מיניז ועד מכוניות על, איזה נישות כבר נשאר שהגיר הרובוטי כפול מצמידים לא מופיע\יופיע בהם ?

לא דברתי על ה-DSG. דברתי על הגיר הידני בתגובה לדבריו של ALEXK.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

יש לי תהייה מסויימת לגבי הDSG. אכן ברוב המצבים כמו האצה רצופה היא תהיה מהירה כי ההילוך הבא מוכן כבר.

השאלה היא מה קורה במצב של נהיגה בכביש מפותל, שבו יש משחק עם ההילוכים למעלה ולמטה, וההילוך הבא לא בהכרח צפוי.

למשל אני נוסע בשלישי פול גז 4K סל"ד. אני מניח שהתיבה תכין את ההילוך הרביעי לשילוב. אבל פתאום הגעתי לפניה חדה ואני רוצה להוריד לשני עם בלימה. במצב הזה לתיבה ייקח יותר זמן מאשר לנהג עם תיבה ידנית להעביר לשני, לא ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

זהו שלא. התיבה יודעת להתאים עצמה גם למצבים האלו. (אתה מוזמן לבוא ולעשות סיבוב על הרכב שלי עם DSG7).מה שכן, התיבה הזו מפתיעה אותי לטובה כל פעם מחדש. ה-DSG6 היתה משתגעת לעיתים ובוחרת, לעיתים נדירות אמנם, את ההילוך ה"לא הכי מתאים" בוא נגיד זאת ככה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אולי על הנייר הDSG מהיר יותר חסכוני יותר וכ'ו ... אבל אי אפשר לקחת את הכיף שיש בידני סוף פסוק !

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

• תוכן חדש...