Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה יפה מאוד,

הטוראן נמכר במחיר מאוד נוח למוניות (אני יכול לברר לך במדוייק אם אתה רוצה)

בהתחשב בעובדה שמי שמוציא אותו מהחברה מוציא אותו באחריות,

ולרוב מי שמוציא מונית מהחברה מחזיק אותה בין שנתיים לשלוש שנים

הריי שרוב הזמן הרכב באחריות והתקלות האלו מטופלות במסגרת האחריות,

הטוראן היום הוא בין הרכבים היותר זולים למוניות, ונותן מענה למי שצריך מינימום השקעה.

לדוגמא מי שמשכיר את המוניות שלו לנהגים ולא נוהג עליהן בעצמו, או לחילופין אין לו את הסכומים לשלם

על רכב בקטגוריה יקרה יותר

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שאלה לעתיד.

האם יש אפשרות לקבל עלות תיקונים לגיר במידה והייתם נאלצים לשלם על תיקון כזה או אחר ?

ומתי האחריות על החלק \ גיר אמורה להתפוגג 3 שנים או X קילומטר ?

אני בשלבים של בדיקת רכישת רכב משומש, כנראה פאסאט בין השנים 2007 - 2009.

אם אתקל בגיר DSG לעומת גיר אוטומטי "רגיל" מה ההבדלים באמינויות בניהן ?

תודה לעתיד ולכל מי שיענה.

טל.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

מחקתי בטעות את ההודעה שמעליך.

מה שרשמתי שם היה :

זוג מצמדים : 4500 ש"ח (יותר זול מקלאץ' בידני)

מכטרוניק : 4500 ש"ח

לא כולל עבודה.

מאיפה אני יודע את המספרים האלה? כי "עתיד" הלחיץ אותי בעניין כשחיפשתי גולף GTI ולכן ביררתי מראש מה המחירים למקרה ואמצא אחת DSG ואחליט ללכת עליה ולמקרה שייקרה הגרוע מכל :)

אגב, לפי מה שאני הבנתי רוב הבעיות במוניות היו בסקודה והיו בשל בעייה בגלגל תנופה ולא בגיר עצמו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
על הגיר כמו על שאר הרכב, יש שנתיים אחריות בלבד לרכבי VAG.

הוא מתכוון לאחריות על תיקון/חלקים ולא על הרכב עצמו, אבל זה מתאים גם לזה.

האם יש אפשרות לקבל עלות תיקונים לגיר במידה והייתם נאלצים לשלם על תיקון כזה או אחר ?

ומתי האחריות על החלק \ גיר אמורה להתפוגג 3 שנים או X קילומטר ?

על חלפים ועבודה יש שנתיים אחריות.

פורסם

אייל ,סליחה על ההתעלקות \ ניג'וס.

יש מצב שגם המכנטרוניק וגם הקלאצ'ים ילכו או רק אחד מהם ?

גם אם שניהם הולכים המחיר לא גבוה בהרבה מגיר אוטומאטי רגיל [למרות שאם אצטרך להחליף כל 48,000 ק"מ זה כן נהיה מלחיץ].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

לפי מה שהבנתי ברוב המקרים זה אחד מהם, אבל אני לא רוצה לתת מידע שהוא לא מספיק מבוסס.

אני אישית לא מפחד לקנות רכב עם DSG ואני דיי בטוח שזה יהיה הרכב הבא.

הסיבה העיקרית שלא קניתי כרגע DSG היא בגלל תקציב (הDSG יקרה משמעותית במחירון) ובגלל חוסר בהיצע,

בוא נגיד את זה ככה :אם הייתי מוצא GTI שנת 2006 במצב שעומד בסטנדרטים שלי ועם DSG, לא הייתי פוסל אותה אלא מנסה למתוח את התקציב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אייל ,סליחה על ההתעלקות \ ניג'וס.

יש מצב שגם המכנטרוניק וגם הקלאצ'ים ילכו או רק אחד מהם ?

גם אם שניהם הולכים המחיר לא גבוה בהרבה מגיר אוטומאטי רגיל [למרות שאם אצטרך להחליף כל 48,000 ק"מ זה כן נהיה מלחיץ].

אין קשר בין השניים

זה מכלולים עצמאיים ולא תלויים והיות ואין שום מגמה ברורה למה מתקלקל מי מהם

אין מניעה ששניהם ילכו כל אחד בזמן אחר ואכן כך קורה לעיתים

לרוב הולך אחד מהם,

אגב המחירים אותם ציין אייל הם מחירים לא כוללים מע"מ ולא כוללים עבודה,

4500 + עבודה על קלאטצ'ים זה בערך 6500 שקל + מע"מ - זה כבר 7500 שקל,

וכמעט תמיד שיפרקו יציעו להחליף פה גומיה ושם צינור וזה נהיה 8 וצפונה

מניסיון !,

אין מניעה לרכוש DSG, וזה לא גיר נורא ואיום, פשוט מי שרוכש צריך להכיר קיימת אפשרות להוצאה לא צפויה

אם אני הייתי קונה DSG הייתי שם 12 אלף שקל בצד בפק"מ אם בסוף התקופה עם הרכב ה-12 אלף עוד קיימים,

הרווחתי !

אם הם בדמות ג'קוזי בבית של הבעלים של פליקס - לא נורא, כי זה היה ידוע מראש וזה היווה חלק מהשיקול,

דוגמא נוספת - שבן אדם קונה BMW סידרה 7 ב-750 אלף שקל הוא יודע שאחרי 3 שנים הוא ימכור אותה ב-550 נגיד,

הוא מבין מראש שהוא מפסיד פה 200 אלף שקל בשנתיים, אם זה שווה לו רק הוא יוכל להגיד, אבל במידה והוא החליט שכן אז על הכיפאק לגמרי

גם פה אם אותו בן אדם החליט שהיתרונות שוות לו את הסיכון הכלכלי, בכיף

פורסם

אצלי למשל השיקול, הוא לא רלוונטי.כפי שרבים פה יודעים ומכירים אותי, אני מחליף כל שנתיים לרכב חדש. אז תגידו שזה לא כלכלי? צודקים.מעדיף שהרכב שלי יהיה במסגרת אחריות תמיד בגלל בעיות כאלה או אחרות. אבל בינינו? גם אם לא הייתי מחליף כל שנתיים, לא הייתי מפחד מגיר ה-DSG. זה הכל עניין של מזל לפי דעתי ובאופן השימוש והטיפול השוטף ברכב.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

יפה מאוד בדיוק על זה אני מדבר

אתה מוכן לספוג את הירידות ערך של רכב חדש - תמורת שקט נפשי בידיעה שאתה מוגן במסגרת האחריות על הזמן

שני יגיד לעצמו - ירידת אחריות של שנתיים עלולה להיות במקרה קיצוני 45 אלף שקל, הסיכוי שאני אפגוש בשנתיים 45 אלף שקל תקלות לא קיים, ולכן אני קונה רק משומש

פורסם

אגב אחריות, לשותף שלי הלך השבוע איזה מנגנון בהגה בפאסאט 2.0T בת שנתיים וחצי. נדלקה נורה שהודיעה על תקלה, אח"כ נעלמה, אבל המוסך איתר תקלה.

תוקן ע"י צ'מפיון בלי להתווכח בכלל, במסגרת האחריות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אייל - גם על פאסאט יש רק שנתיים אחריות.איך צ'מפיון הסכימו בכלל להסתכל עליו לאחר שנתיים וחצי?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אני ממש אשמח להבין מה לעזאזל יכול להתקלקל במכנוטרוניק הזה ?

ממה הוא עשוי , מה תפקידו בכל המערכת ?

קלאצ'ים אני מבין, אבל האם זה אומר שהמכנטרוניק הנ"ל הוא המוח ?

אם כן למה הוא נשחק , יש בו תנועה מכנית או רק מחשב ?

תודה לעונים.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...