Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתכנן לקנות מיצובישי לנסר שנת 2008 מאלבר, הרכב היה רכב ליסינג. הבדיקה שאלבר יזמו בקומפיוטסט יצאה סה"כ די טובה. היו שני סעיפים שלא קיבלו ציון מקסימלי אחד לגבי צביעה של הרכב והשני אשר מטריד אותו הוא:

"בלוק מנוע: רעש אביזרי מנוע/רצועה/מותחנים וגלגלות".

רציתי לדעת מה זה אומר? אשמח לקבל עזרה, בכל מקרה אני מתכנן לקחת את הרכב לבדיקה במוסך בו אני מטפל ברכבים שלי.

אם זה רלוונטי האוטו עשה 52,000 ק"מ, מחירון 87,700 סגרתי על מחיר 72,000 ש"ח. האם העסקה כדאית ובדגש מה אוצר הסעיף שנמצא לקוי בבדיקה?

בתודה מראש,

יאיר

פורסם
שלום,

אני מתכנן לקנות מיצובישי לנסר שנת 2008 מאלבר, הרכב היה רכב ליסינג. הבדיקה שאלבר יזמו בקומפיוטסט יצאה סה"כ די טובה. היו שני סעיפים שלא קיבלו ציון מקסימלי אחד לגבי צביעה של הרכב והשני אשר מטריד אותו הוא:

"בלוק מנוע: רעש אביזרי מנוע/רצועה/מותחנים וגלגלות".

רציתי לדעת מה זה אומר? אשמח לקבל עזרה, בכל מקרה אני מתכנן לקחת את הרכב לבדיקה במוסך בו אני מטפל ברכבים שלי.

אם זה רלוונטי האוטו עשה 52,000 ק"מ, מחירון 87,700 סגרתי על מחיר 72,000 ש"ח. האם העסקה כדאית ובדגש מה אוצר הסעיף שנמצא לקוי בבדיקה?

בתודה מראש,

יאיר

אל תסמוך על הבדיקה שאלבר יזמו, קח לבדיקה במקום מטעמך.

72K על רכב ליסינג שהמחירון הרגיל שלו הוא 88K זה מחיר המחירון כי מורידים 19% בגלל ליסינג, אני חושב שאפשר ללחוץ אותם עוד...במידה והאוטו יוצא טוב בבדיקה אני חושב ש- 68K זה מחיר טוב.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בהתאם למחירון, חברות הליסינג מורידות 12% ולא 19% על ליסינג. ביד 2 אני רואה עכשיו שבכלל מורידים 10% בלבד. לי זה נשמע כמו עסקה לא רעה אם הרכב נבדק על ידך ונמצא תקין.

פורסם

אל תתרגש מהסעיף הזה, הוא מופיע כמעט בכל בדיקה, בעיקר של רכבים חדשים שאין כסת"חים אחרים להדביק להם כמו לרכבים ישנים (סימני קורוזיה/צריכת שמן מהצלינדרים וכו').

בכל מקרה תוכל לעבור במוסך מורשה שיבדוק האם יש רעש חריג מהרצועות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
בהתאם למחירון, חברות הליסינג מורידות 12% ולא 19% על ליסינג. ביד 2 אני רואה עכשיו שבכלל מורידים 10% בלבד. לי זה נשמע כמו עסקה לא רעה אם הרכב נבדק על ידך ונמצא תקין.

תסתכל במחירון של לוי יצחק בסעיף של רכב עם עבר של חברת ליסינג ותראה כמה צריך להוריד.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אל תסמוך על הבדיקה שעשו בחברת הליסינג.

מה שנכתב שם לגבי המנוע זה כנראה כסת"ח. ברשותך פותח השרשור - אני מחזיר אותך להודעתך הראשונה, בה רשמת שהיה רשום בבדיקה לגבי "צביעה של הרכב". זה היה יותר מטריד אותי ממה שרשום לגבי המנוע, וכדאי שתבדוק זאת עם גורם שני בלתי תלוי (פחח / מכון בדיקה מטעמך) ולו רק לשם השקט הנפשי שלך.

alfa 156 2.5.

פורסם
לפי מחירון לוי יצחק באינטרנט, בגין ליסינג תפעולי עם נהג יחיד יש להוריד 12%.

זה ידוע, אבל יש התנגשות בסוגי ההורדות, על חברה בע"מ לשעבר מורידים 18% וכל חברות הליסינג הן חברות בע"מ.

הבעיה עלולה להתעורר במכירת הרכב בעוד מספר שנים...אז הקונה לא יסכים להתייחס לחברת ליסינג לפי מה שלוי יצחק קובע אלא ידרוש הפחתה של חברה בע"מ לשעבר.

• תוכן חדש...