Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים במידה 195.55.15 לפיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני כרגע בשלבי חיפוש אחר רביעיית צמיגים לרכבי, כיוון שהבנה בצמיגים אין, אז אני מבקש את עזרתכם בבחירתם.

הצמיגים שחשבתע עליהם כרגע הם: TOYO T1R.

אשמח להצעות ותגובות.

תודה,

סער.

פורסם

אצלי ב206 מותקן זוג T1R במידה דומה (רוחב 185 במקום 195) בציר הקידמי. צמיג טוב, אחיזת כביש טובה גם ברטוב וכמובן גם ביבש. למרות החשש שלי משחיקה והתיבשות מהירה שלהם, חלפה כמעט שנה מאז שהותקנו והם נראים בסדר גמור ללא סימני יובש.

בקיצור, מבחינת תמורה למחיר מדובר בצמיג טוב. יש פה ושם דיווחים על בעיות עם הצמיגים האלו, באופן אישי לא נתקלתי בהם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

השאלה שלי היא, האם הם מחזיקים מעמד מבחינת זמן, כיוון שאני מצפה שיחזיקו לפחות שנתיים.

אני לא משתולל יותר מידיי, נוהג רגוע רוב הזמן :wink:.

תודה,

סער.

פורסם

יש מישלן מעולים במידה הזו (קוד מהירות H) במחיר 650 לצמיג. אני ממליץ בחום.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

• תוכן חדש...