Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זה הגיע גם אליי-חשוב לקרוא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כי אני לא בא בטענות לאף אחד, גם אני בדעתו של איתי.

אני מקווה שדבריו *אינם* נכונים, ורוב חברי הפורום אינם שותים ונוהגים.

נהיגה בשכרות היא כמו משחק באש, שאתה לא יודע איך תיגמר!

האדם השיכור לרוב אינו מודע לאובדן היכולת שלו (תגובה איטית, חוסם שימת לב וכו')

מכל הפרופגנדה של משרד התחבורה והמשטרה, יש דברים בודדים איתם אני מסכים, בניהם איסור השילוב של שתיה ונהיגה, וכמו כן חגירת חגורות בטיחות.

נהג ששותה ואז מצליח לעלות על ההגה ולחזור הביתה, דבר זה אינו מעיד על מיומנותו הרבה כנהג, אלא רק על טיפשותו הרבה, שכן זהו רק עניין של זמן עד שיעשה תאונה... אף אחד אינו חסין בפני אלכוהול!

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

אם שותים לא נוהגים.

ולא חייבים להיות שיכורים לגמרי כדי לעשות תאונה - גם אחרי 1-2 משקאות, כשעדיין לא מגיעים לשלב של לדבר שטויות ולא ללכת ישר - קיימת פגיעה חמורה בזמן התגובה, בראיה (בעיקר בלילה), בזמן ההתאוששות מסינוור, קואורדינצית יד-עין ועוד כמה דברים קריטיים לנהיגה.

אני אישית לא שותה גם את הכמות המותרת בחוק - גם בליל הסדר הסתפקתי ב4 "טעימות" סמליות שלא הסתכמו אפילו ברבע כוס, כשאני על הכביש אני צריך 100% מהיכולת שלי, לא פחות. (וכדי שלא תגידו שאני מתחסד - היו 3 מקרים בהם שתיתי משקה אחד ואח"כ נהגתי הביתה- עדיין במסגרת החוק אבל החלטתי שאני מעדיף שלא לשתות יותר)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מתי כבר נבין שכל הפרסומות ה"סתומות" שמפרסמים בטלויזיה על שתיה הם נכונות

ואפשר לעשות דבר כזה אם לצאת עם החברה אז בתורות מישהו לא שותה ואז יוצאים כולם בריאים יותר

נ.ב אני משתתף בצערך ומקווה שלא תדע עוד צער מדבריםשיכלו להימנע עם קצת יותר היגיון

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תוכן חדש...