Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זה הגיע גם אליי-חשוב לקרוא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בלילה נהג מנוול שיכור נכנס במונית שישב שם קרוב משפחה שלי-המונית עמדה ברמזור אדום והוא העיף את הרכב לאמצע הנתיבים הסואנים של דרך נמיר-הוא נפטר במקום נהג המונית נפצע קשה וכך גם הנהג הפוגע-אין לכם מושג איזה נשמה טובה ותמימה מתה שם-לשווא!!

ההורים שלו ניצולי שואה שסבלו המון הגיעו לארץ והקימו משפחה שנהרסה בקלילות דעת ע"י בן אוולה.

בבקשה בבקשה ממכם-אל תשתו ותנהגו ותסעו כמו בני אדם-נמאס כבר תפנימו את זה ותמיד תזכרו את המקרה הזה.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אני משתתף בצערך על הקרוב שלך.

אכן כבר נמאס לשמוע על אנשים שמתים בכבישים לשווא בגלל חוסר אחריות של נהגים אחרים.

לצערי המצב רק הולך ומחמיר- יוצא לי לשמוע יותר ויותר על אנשים שאני לא הייתי נותן להם לשמור על עיתון הספורט בבוקר, מקבלים רישיון נהיגה לידיים.

עצוב :(:cry:

פורסם

אני משתתף בצערך , :cry:

אני לא ממש יודע איך לנחם בדיוק כי כלום כבר לא יחזיר את הקרוב משפחה שלך , ורק יכול לחזק אותך .

אני מקווה מקווה שהמשטרה תשלול את כל הרשיונות של המפגרים עם רישיון להרוג בין הידיים :evil:

פאדי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
אני משתתף בצערך על הקרוב שלך.

אכן כבר נמאס לשמוע על אנשים שמתים בכבישים לשווא בגלל חוסר אחריות של נהגים אחרים.

לצערי המצב רק הולך ומחמיר- יוצא לי לשמוע יותר ויותר על אנשים שאני לא הייתי נותן להם לשמור על עיתון הספורט בבוקר, מקבלים רישיון נהיגה לידיים.

עצוב :(:cry:

לקחת לי תמילים מהפה

אחי אני משתף בצערך אני מכיר תהרגשה שלך מקרוב מאוד ובאמת צריך לקחת מכל הילדים השיכורים האלה תרישיון ומהר ואיפה לעזאל המשטרה שצריך אותם?!?!

פורסם

אחי אי מצטער מאוד על מה שקרה, אני חייב להגיד לך שזה נגע מאוד לליבי!!

אכן מי שמבלה בסופי השבוע באיזור המרכז בכל אופן רואה אינספור אנשים שלא הייתי נותן להם לעלות על אופניים במצב שהם נמצאים בו עולים על ההגה ללא שום בעיה או חשש למצבם ומצב האחרים בכביש..

אם כל אחד פה ייקח את האחריות וינסה להעביר זאת ל3-4 קרובים שלו עשינו משהו :!:

פולו 16V - רק אם אתה מתאים לה...

(מודה - נגנב מאלפא..)

http://www.pbase.com/itays

פורסם

התאונה היתה ליד תיכון חדש בת"א מאוחר בלילה אתמול? אח שלי התקשר אלי אמר הוא ראה את התאונה כמה דקות אחרי שהיא התרחשה, ובדיוק האמבולנס הגיע. הוא אמר שהיה גם אוטובוס שעמד שם, ומונית שנפגעה קשה, כנראה זו אותה תאונה... :cry: .

תנחומי, לך ולשאר המשפחה.

שלא תדעו עוד צער.

גיא. :roll:

פורסם
התאונה היתה ליד תיכון חדש בת"א מאוחר בלילה אתמול? אח שלי התקשר אלי אמר הוא ראה את התאונה כמה דקות אחרי שהיא התרחשה, ובדיוק האמבולנס הגיע. הוא אמר שהיה גם אוטובוס שעמד שם, ומונית שנפגעה קשה, כנראה זו אותה תאונה... :cry: .

תנחומי, לך ולשאר המשפחה.

שלא תדעו עוד צער.

גיא. :roll:

אכן זה המקום..

כשעולים מנתיבי איילון (צפון) במחלף ההלכה ופונים שמאלה לכיוון ת"א..

הצומת הגדולה המחברת בין רחוב פינקס (שהופך לגשר ואז לרחוב ביאליק בר"ג) לדרך נמיר..

ותנחומיי למשפחת ההרוג..

הנהג השיכור במכונית שהעיפה את המונית לצומת צריך להשפט על רצח.. ולא רק על נהיגה בשכרות ואולי רשלנות - שבהן הוא יואשם.. :x

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

משתתף בצערך...:(

האנשים פה הוציאו לי את המילים מהפה...:(

צחי

ראיתי איך ענייך היפות דיברו בלי קול,במבטך בחיוך סיפרת לי את הכל,בכל מילה היכול צחוקך עולם אחר לא שלך!!!

רצית לדעת מדוע נישארתי טוב ונחמד איתך!!!

שלאא תעצביי עודד,לאא תכאביי עודדד,לא תהיה לבד יושבת בעולם אכזררר

יאסוו איציק קלה!!!

פורסם

סליחה שאני ככה צוחק פה על כולם, אבל כל אחד "משתתף בצערך" ואני די מטיל ספק אם יש פה מישהו שאוהב לשתות ולא נהג שיכור, כי אתה יודע, נכנסים לפאב, אנשים שאוהבים לשתות זה לא ממש מעניין אותם שהם נוהגים אחרי זה, והם פשוט שותים...

אני אישית לא נהגתי שיכור, כי מעולם לא השתכרתי, אלכוהול לא ממש מדבר אלי...

ושוב, חבל שזה קרה, הדברים הם כואבים, ומה שקרה לך אני לא מאחל לאף אחד, אני תמיד מאחל לכל מופרע על כבישי ישראל לרסק רכב על עמוד חשמל או רמזור או מדרכה, לצאת מזה בנס ולהבין שכביש זה לא משחק, כמו שקרה לי...

משתתף בצערך מעומק לב, ומקווה שלא תדע צער לעולם....

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מפחיד.פשוט מפחיד להיות בתאונה.

השמן,הדם,אמא בוכה.

היה לי חבר שנסע באופניים נפל משולי הדרך ונדרס ע"יי משאית.

אני לא יכול לכתוב מה בדיוק ראיתי שנשאר ממנו(אנשים יתחילו להקיא מול המחשב)

זה היה לפני שעשיתי רשיון,אני עדיין מתרחק כל פעם שאני רואה רוכב אופנים/אופנוע.

רועי,היה חזק.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
סליחה שאני ככה צוחק פה על כולם, אבל כל אחד "משתתף בצערך" ואני די מטיל ספק אם יש פה מישהו שאוהב לשתות ולא נהג שיכור, כי אתה יודע, נכנסים לפאב, אנשים שאוהבים לשתות זה לא ממש מעניין אותם שהם נוהגים אחרי זה, והם פשוט שותים...

מי שנוהג שיכור שקול מבחינתי לרוצח .

אם יש כאן אנשים כאלה שנהגו או נוהגים שיכורים, אני מאחל להם איזה מחלת כבד מיסתורית שתכריח אותם או להפסיק לשתות, או להפסיק לנהוג או (כמו ששמר אמר) להיצטרף לסטטיסטיקה שמוכיחה את טענותיו של דרווין , אבל שיעשו את זה לבד.

פורסם

לא, אני לא "..יודע.." איך זה לא אני ולא מישהו מחבריי הקרובים בכל אופן התנגנו ככה, תאמין לי שהבעיה היא בקומץ, שאותו למעשה צריך להוקיע לגמרי!!

פולו 16V - רק אם אתה מתאים לה...

(מודה - נגנב מאלפא..)

http://www.pbase.com/itays

פורסם

מחזק את דבריו של איתי..

אני לא מבין איך אדם יכול לנהוג , לקחת את האחריות על חייהם של מספר לא מבוטל של אנשים, בידיעה גמורה שהוא לא מסוגל לנהוג בצורה כזאת שתהיה הכי פחות מסוכנת לציבור..

אדם שעולה להגה במצב של שיכרות שקול לרוצח שביצע רצח מדרגה ראשונה..

כי הרי הוא ידע שהוא לא כשיר מלכתחילה..

אדון ORSE האם היית עולה לרכב שאתה יודע שהנהג בו שתה...

אפילו לא השתכר.. שתה כוסית וחצי..

אני לא :!:

ואני לא מדבר באויר כי כבר קרה יותר ממקרה אחד שלא הסכמתי שחבר ששתה ינהג ברכב שלו..

אדם שמדבר כמוך נותן פריוילגיה לכל האינפנטילים שביננו לחשוב שזה בסדר לשתות ולנהוג.

זה לא :!::!:

זה הדבר הכי מסוכן שאפשר לעשות בכביש..

אפילו ושתית כוסית אחת..

אל תנהג.. רוצה לנהוג.. שתה קולה..

לילה טוב לכם.

גיל. שבחיים לא שתה ונהג.

נ.ב ואני אחד שאוהב לשתות בבילויים..

ובגלל זה אני שונא לצאת למסיבות עם האוטו.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

• תוכן חדש...