Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברים שלום

לא יודע אם אלה מיכם שמגיעים למפגשי נוקיה שמים לב לבעיה חמורה ומסוכנת אבל לאחר שהיום כמעט נדרסתי על ידי אופנועים שנוסעים במהירות בפראות ובחוסר זהירות בשטח מיפגש נוקיה (שמיותר לציין שמלא באנשים, והמון ילדים) .

הגיע הזמן לשים סוף לתופעה .

אני מבקש בכל לשון של בקשה מכל מי שמגיע אם אופנוע למיפגשי נוקיה , שטח המיפגש הוא לא מסלול מירוצים ובשטח מסתובבים מבוגרים, נשים, והמוני ילדים ולא רחוק היום שעוד יקרה חס וחלילה אסון ומישהו עוד ידרס בטעות על ידי אופנוע בשטח המיפגש.

אם אתם שמים לב לאופנוע שנוסע בשטח המיפגש ובמיוחד לכאלה שנוסעים מהר זה לא בושה לגשת אליהם ולבקש מהם לנסוע ולהשתולל במקום אחר.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אם הוא נוסע מהר ובפראות אם נצטרך לגשת אליו נצטרך לנהוג מהר ובפראות ואז זה שיצטרך להגיד לי גם יצטרך לנהוג מהר ובפראות ועכשיו בגללך כולם יסעו מהר ובפראות:lol:.

פורסם
לחברים שלום

לא יודע אם אלה מיכם שמגיעים למפגשי נוקיה שמים לב לבעיה חמורה ומסוכנת אבל לאחר שהיום כמעט נדרסתי על ידי אופנועים שנוסעים במהירות בפראות ובחוסר זהירות בשטח מיפגש נוקיה (שמיותר לציין שמלא באנשים, והמון ילדים) .

אני מבקש בכל לשון של בקשה מכל מי שמגיע אם אופנוע למיפגשי נוקיה , שטח המיפגש הוא לא מסלול מירוצים ובשטח מסתובבים מבוגרים, נשים, והמוני ילדים ולא רחוק היום שעוד יקרה חס וחלילה אסון ומישהו עוד ידרס בטעות על ידי אופנוע בשטח המיפגש.

אם אתם שמים לב לאופנוע שנוסע בשטח המיפגש ובמיוחד לכאלה שנוסעים מהר זה לא בושה לגשת אליהם ולבקש מהם לנסוע ולהשתולל במקום אחר.

אולי גם מיכאל כרמי יסכים להרתם למשימה חשובה זו.ובאותה נשימה זו לא בושה לפנות גם אל נהגי הרכבים,ולמי שלא היה נוכח לפני שבוע לקראת סיום נמפגש,מיצובישי ומסחרית ענקית מתגשים בעוצמה בתוך החנייה,נגמר בהרבה משטרה וכוחות הצלה,מנחשים למה ?כי "חובבי הרכב" ערבים זה לזה,עד כדי כך שהאחד פיצץ לשני את הצורה במכות והוא נאלץ להתפנות באמבולנס.מכוער,אבל אמיתי.

פורסם
לחברים שלום

לא ביקרתי הרבה זמן בנוקיה , האופנוע שלי כבר חודשים מפורק ובכלל איני משתולל , אך ברשותך הייתי שמח להעביר את בקשתך לפורומי הדו"ג השונים .

מדובר בתופעה מסוכנת שלא אמורה לקרות ויש לעצור אותה מייד.

לאישורך אודה

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

פורסם

רצוי מאד להפיץ באתרי הדו"ג השונים.

ולאלה שעונים כאן ומגיבים בהומור הנושא כלל אינו מצחיק והוא רציני מאד!

לא רחוק היום שעוד יקרה אסון .

לכן חשוב לטפל בענין.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

הוא ממש לא "נאלץ" להתפנות באמבולנס וגם המכה לא הייתה בעוצמה.

הוא קיבל מכה אחת לפנים מבן אדם אלים אחד שהתעצבן ותקף אותו כי הוא לא הבין שאם אתה מכניס מיצובישי בסוואנה, אתה תידפק.

אני די בטוח שגם לא היה לו ביטוח.

המכה בין הרכבים הייתה ממש קלה ולא גרמה לאף אחד מהם נזק.

בכל מקום יש ערסים ואין יותר מדי מה לעשות איתם והסיבה לפינוי באמבולנס הייתה כדי שהוא יוכל להגיש תלונה רשמית במשטרה על התקיפה.

ראיתי את זה קורה מול עיני.

בכל אופן, מסכן הילד שהרביצו לו.

פורסם

מה אני קשור לעסק?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
מה אני קשור לעסק?

אתה קשור כי גם רוכבים עושים בעיות.

הנה תלונותיך:

"אני לא צריך לקבוע כלום, העובדות מדברות בעד עצמן

עבריינים התחרו בכביש כתוצאה מזה נהרג(נרצח?) אופנוען.

אתה מנסה להגן עליו בכל מיני טענות מוזרות ולא נכונות, מנסה להאשים את המערכת שהיא לא בסדר ושבעצם כולם נוסעים שם 100 שאין טעם להעניש אותו כי זה ידפוק לו את העתיד,

אז או שאתה באמת לא מבין מה קרה פה, או שאתה מתנהג כמוהו ולכן מגיעה לך התיחסות כמו שקיבלת.

לצערי כרוכב אופנוע אני נתקל כל יום ברוצחים על הכביש שלא מעניין אותם שום דבר חוץ מלהגיע לפניי לרמזור האדום גם אם הוא יצטרך לדרוס אותי בדרך.

מדברים בסלולרי, לא מסתכלים במראות עוברים באדום מלא, בעצם עושים הכל חוץ מלנהוג. אלה רוצחים בפוטנציאל שמחכה להתממש לי פשוט נמאס לשמוע על אופנוענים שנקטלים בזה אחר זה (26 מתחילת השנה) כאשר ברוב המוחלט של התאונות נהגי הרכב היו אשמים בתאונה, ומה יהיה שנה הבאה? ניחשתם מכון יעלו לי את הביטוח כי נהרגו הרבה רוכבים."

" פשוט נמאס לשמוע על אופנוענים שנקטלים" אתה צודק מיכאל,פותח השרשור מתלונן עליכם..

פורסם

יש לך אופנוע- אתה חייב להשתולל, אחרת זה לא בסדר!:lol::wink::twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

איזה שנאה לאופנועים.

אני הייתי שם עם אופנוע ובמפגשי נוקיה יש יותר אופנועים ממכוניות.

כל מכונית שרירים אמריקאית שעוברת ברחוב משאירה סימני צמיגים על הכביש והרבה עשן.

כל מכונית משופרת שמגיעה למפגש ליד עושה הרבה יותר רעש ובדרך כלל גם עוברת את הרמזור באדום.

מה שמפריע לך זה איזה אופנוען סורר אחד.

תגיד שמפריע לך שזה הפך להיות מפגש אופנועים.

הרבה יותר פשוט.

אייל

פורסם

אין שנאה, מסבירים ובמידה רבה של צדק וטוב שכך שגם אופנועים וקטנועים וגם רכבים מתנהגים שלא בצורה נאותה. וזה לא משהו שממציאים, אלא זה חוזר על עצמו.

פורסם

מישהו מוכן לכתוב מה זה משתוללים? מה עושים שם האופנוענים שמסכן חיי אדם?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

תשמע, אני אישית מכיר מישהו (חבר), שיש לו נטיה לפעמים (די מעצבנת גם לטעמי:?) לצאת בפול גז מהמפגש- ולא משנה, אם הוא בא עם האופנוע הקלאסי, או עם אפנוע הספורט החדש (ויש לו גם וגם). עדיין, הוא לא ממש מסכן אחרים, לטעמי, כי כשעושה זאת- אין לו "מכשולים חיים" במרחק די רב מכל הכיוונים. ועדיין- אני חושב, שמכוניות שבאמת משתוללות- יש הרבה יותר. יחד עם זאת, הרבה פעמים יש תופעה של "להראות שריר" מצד המכוניות ה"חזקות", שהיא בלתי מזיקה- אבל מושכת צומת לב: לתת גז לשניה ו"לשרוף" צמיגים- גם לא ממש מועיל לתדמית, אבל לא מסכן אף אחד. אז יש להבדיל בין שני הדברים! והלייצנים מהמיגרש החניה, שלא יודעים לנהוג- אבל מנסים לעשות דאווינים- מה לעשות, לא קשורים למפגש שלנו, וגם אין ממש טעם להסביר לבן אדם, שבודק איך האוטו שלו מאיץ בחניון מלא בבני האדם- שהוא מסכן אחרים, כי מה לעשות- לא כולם התברכו בהיגיון הבריא!:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...