Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני צריך המלצה לרכב בקבוצה 2/

היום אמא שלי עם הC4 ומרוצה מאוד.

האוטו היחיד שעלה לי לראש זה 308, מה דעתכם?

אשמח לשמוע עוד המלצות, וחשוב שהאוטו לא יהיה פחות נוח מהC4.

***אני לא מצליח לערוך את הכותרת אשמח אם תשנו רק קבוצה 2***

פורסם

התניידתי כחודש על גולף 1.6 DSG7 חדשה - ולמעט המנוע הוותיק, אין לי תלונות עליה. נוחה, מרווחת, מאובזרת, בטוחה מאוד ונעים מאוד לשהות בה.

כפי שכתבתי בת'רד אחר - תיבת ההילוכים מצליחה להוציא את המיטב מהמנוע הותיק והדי עצל.

קח בחשבון שבתנועה אורבנית ה-DSG נוטה להתבלבל לעיתים ולהוריד/לעלות הילוכים בפתאומיות, לפעמים זה מלווה בבעיטה מציקה ולא ברורה.

בבינעירוני לא נתקלתי בבעיות כאלה או אחרות.

הורדות/העלאות הילוכים מהירות וחמאתיות להחריד.

צריכת הדלק (בכללי) לא רעה והיו מקרים שהצלחתי להגיע לצריכת דלק (מדודה בין תדלוק לתדלוק) לצריכת דלק טובה יותר משל הפביה שלי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני חושב ששווה לקחת את אימך לנסיעה מבחן על 308, דווקא יכול להיות רעיון טוב.

מכונית נוחה (לדעתי יותר נוחה מC4) , בידוד רעשים מצויין, אהבתי גם את עיצוב הפנים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
פורד פוקוס האצ'בק ברמת הגימור הפרטית (אם אפשר) זו בחירה מצוינת - נוחה, מרווחת ובטיחותית.

גם גרסת ה"ליסינג" כיום מציעה חבילה טובה עם כל האבזור הבטיחותי ורוב אבזרי הנוחות.

רועי,

הסבר, נמק ופרט את 'רמת הגימור הפרטית'. למיטב ידיעתי משווקות בארץ 3 רמות אבזור לפוקוס; Trend, TrendX ו-Ghia. :wink:

פורסם

טרנד היא רמת גימור הליסינג, מה שהגיע בעבר עם שתי כריות אוויר ופחות אבזרים. היא היחידה שנכנסת גם היום לקבוצה 2

ושווקה/משווקת בעיקר לחברות השכרה, ליסינג וציי רכב למיניהם.

הגרסה הפרטית - מה שדלק מוטורס מכוונים ללקוחות פרטיים - היא הטרנד-X בקבוצה 3.

גיהה קיימת רק ב-2.0 ליטר ומיועדת - למעט חריגים בודדים - רק ללקוחות פרטיים.

• תוכן חדש...