Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

אהלן כולם,

אני מתרגש להודיע שלפני בדיוק 3 שבועות נולד לי ולאשתי בן בכור! :-)

אין איך לתאר את זה. אי אפשר באמת להתכונן לדבר שכמה שהוא זעיר פיזית, הוא הופך את החיים לגמרי.

כל הלידה היתה כ"כ מהירה, ראינו "ממזרים חסרי כבוד" (טרנטינו מתחיל להעיק), כל הסרט אשתי אומרת

לי שיש לה תחושות מוזרות בבטן. אז עם כל הרגישות שאגרתי, אמרתי לה שתלך לשירותים ותשחרר את זה :lol:

בשניה שנגמר הסרט - בום - "זה צירים". מאותה שניה ספרנו ציר כל 3 דקות ובי"ח זה 45 דקות נסיעה! ועוד עם לאנטיס!!

אז מסתבר שבפועל, כשהאישה שלך צורחת, גם לאנטיס יודעת לקצר טווחים - 25 דקות והיא במיון.

פחות משעה אח"כ הוא יצא (שזה מאוד מהיר לכל הדעות, מה שאולי רומז על יכולות הנהיגה שלו בעתיד).

קראנו לו עומר, נולד 3.260 קילו, ב-03:24 בדיוק. אפילו חתכתי לו את חבל הטבור.

הברית לא היתה טראומתית מדי, להיפך. התינוק המגניב הזה דאג לשבור את הקרח עם השתנה בקשת

בול למצח של אבא שלי, שסינדק.

סיום קלאסי לשנה עמוסה. יאללה, שחררו אותי לישון.

איתי :-)

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מזל טוב גבר,אני ממש יכול להבין אותך למרות שלי לעומתך כבר יש נסיון קודם(טוב לקורות חיים?:shock:),ההתרגשות וההתלהבות של לידת הבת השניה שלי (שנולדה כנראה סמוך ללידת הגבר שלך ב4\4),היו בדיוק כמו אצל הראשונה.

אני לא יבלבל לך יותר מדי את השכל,אני רק אמליץ לך להנות ולחוות את הכל בכיף הכי גדול,גם ברגעים הכי קשים(שאני בטוח שכבר היו ועוד יהיו),ותצלם,כמה שיותר ואם אפשר גם סרטונים,זה ישתלם בעתיד,באחריות.

שוב המון מזל טוב ותהנו.

לילה טוב.

פורסם
תתחדש!! שיגדוש ויגדל..(סליחה, הוא אלפיסט, אז שיגדל וידע "תלתן ירוק" כל חייו)

:roflmao:

אשכרה ברכה לרכב חדש ;)

ולפותח השרשור - מזל טוב :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

פששש הפורום מתחיל להתמתן ,הרבה התחתנו,יצרו חיים חדשים,השנים עושות את שלהן-מדהים!

מזל טוב שיהיה לך אבא צעיר ופעור:lol:.

אני מאמין שהתפוח לא יפול רחוק כולכך,ובעוד כמה שנים הבן הבכור יתחיל לגלוש איתנו בפורום שהפך כבר ממיזמן למשפחה מוטורית גדולה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

המון המון מזל טוב!!!

שתגדלו את עומר לגדישה ומעשים טובים :) התקופה הקרובה לא קלה, אם יש משהו שאתה רוצה לשאול - הפרטי שלי פתוח ואני הרבה אונליין באיזור 04:00 בלילה :twisted:

אצלנו הבכור שלי (שנתיים וחודשיים) מגלה חיבה בלתי מוסברת למרצדס וכל אוטו מבחינתו זה מרצדס :shock:

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מזל טוב!

גיבורה אשתך, זאת לידה ממש מהירה.

בפעם הבאה אל תחכה, וברגע שיש "משהו מוזר" רוצו למחלקת יולדות,

כי בקצב הזה, השני יוולד באוטו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אצלנו הבכור שלי (שנתיים וחודשיים) מגלה חיבה בלתי מוסברת למרצדס וכל אוטו מבחינתו זה מרצדס :shock:

תביא אותו אלי, אני אעשה לו סיבוב :)

לפותח השרשור, המון מזל טוב ובריאות לקטן!

• תוכן חדש...