Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אחרי שהחלטתי לעשות כמה תיקונים קלים לבד ליד הבית קניתי חומר פחחים מקשה נייר זכוכית וניגשתי לעבודה,

שייפתי את האיזור --->נקיתי טוב---->ערבבתי חומר עם מקשה ביחס של 2:100 -----> מרחתי על המקומות המיועדים לתיקון

עכשיו לבעיה החומר פשוט לא מתקשה לא משנה מה אני עושה הוא נשאר פלסטלינה, גם לאחר 4 שעות ייבוש נסיתי לשייף ויצאו חתיכות שלמות בדיוק כמו פלסטלינה

מה יכולה היות הבעיה?

תודה לעוזרים!!

פורסם

כניראה שלא שמת מספיק מקשה

או שאם הישתמשת במקשה משפורפרת לפעמים בהתחלה יוצא מן חומר נוזלי משהו כמו מים כאלו ואח"כ יוצא המקשה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

כמו שכתבו לך, או שלא ערבבת, או ששמת פחות מדי מקשה או שאתה גר בגרינלנד 8)

אם זה לא התקשה לך אתה יכול לחכות עוד אבל יש מצב שזה לא יתקשה בכלל ותצטרך להוריד הכל ולעשות מהתחלה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

כן סביר להניח שאני אצטרך לעשות הכל חדש (9 שעות עברו וזה עדיין לא התקשה) לא נורא מטעויות לומדים אולי בסוף אני אתגלה כפחח מדופלם(:

פורסם

את החומר עצמו(לא המקשה) תערבב טוב טוב, לאחר מכן תיקח ממנו כמות קטנה, ולכמות הזו תוסיף מעט מקשה, תערבב היטב(תשקיע זמן בערבוב) ואז תוכל לעבוד.

תכין כמויות קטנות, תחכה שיתייבש ושוב תכין עוד כמות קטנה עד שתסיים.

• תוכן חדש...