Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רשמים מאוטומוטור 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 211
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סה"כ מאוד נהנתי,

הכרטיס עלה לי "רק" 30 ש"ח

ובכל זאת לדעתי זה היה שווה את זה,

אני הגעתי לשם אחר הצהריים

אכן כמו שאריאל אמר, סמלת השקיעו בבנות המין הנשי

הנה דוגמא:

resize_of_113_1325.jpg

Resize of 113_1325.JPG

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

הייתי היום בתערוכה ו ... יותר מדי אנשים

היה מפוצץ עד כדי גועל, לא היה אפשר לזוז, מלא אגואיסטים שנעמדים בדלתות של כל ביתן ולא זזים שאתה מבקש מהם, ואז שאתה דוחף אותם כדי להיכנס דופקים לך פרצוף של אני אקרע לך את הצורה ...

מלא ערסים, אבל מלא מלא מלא ... אבל נגד זה אין מה לעשות לצערי :mad:

ובכלל ליד כל אוטו שהוא קצת שונה ממה שרואים בכביש עשרות של אנשים נדבקים אליו, כולם חייבים לגעת בו ולהרוס את הברק שלו עם הטביעות אצבעות שלהם (עדיין לא הבנתי, כאילו מה הם לא מאמינים שזה אמיתי או שזה פשוט מה שעושה להם את היום ... ?)

בכללי היה נחמד, לא משהו מיוחד מדי, יש מכוניות יפות, אבל הרוב זה לא משהו נדיר

האמת שאפילו נהנתי באוטו יותר שנה שעברה, היה הרבה יותר עלוב אבל לא היו הרבה אנשים, היה אפשר להיכנס לכל המכוניות, לשבת שם להרגיש הכל ... בלי שמלא צוציקים דוחפים את הגלידה שלהם לג'אנטים של המכוניות, וערסים בודקים איך אפשר "להשאיל" דברים מהמכוניות ...

אשת התערוכה זאת כמובן הכוסית מהביתן של פיאט, ההיא סטייל בר רפאלי ...

אה וראיתי שם את השר פורז 8) עם השומר ראש :wink:

P1010001.JPG

P1010002.JPG

P1010006.JPG

P1010008.JPG

P1010022.JPG

פורסם

קודם כל אני חייב להגיד שרוב רוב התערוכה היה ממש אבל ממש לא מעניין.

מה שכן אני הייתי מגיע רק בשביל הכוכבות הגדולות של התערוכה ובראשן הביתן הראשון שכלל את ב.מ.וו ופורשה.

המלצה שלי, להשאיר את הביתן הזה לסוף.

אחד הדברים שעלו לראשי היתה הפנדה.

חשבתי אולי לארגן לאחי את הפנדה החדשה, המחיר ממש נמוך (75K לידני) והרכב קיבל המון שבחים ...

נ.ב לפני כ ארבעה ימים ראיתי בכביש את הקררה GT. עקפתי אותה, ראיתי את הצד שלה וקיבלתי שוק, נתתי לה לעקוף אותי וראיתי עוד פעם את השם מאחור.

פשוט מדהים:!:

עקפתי אותה עוד פעם בקלילות (אותה ואת המשאית שהיתה מתחתיה (-: ) ונסעתי שליבי סוער.

איזה אוטו ...

פורסם
שמוליק ידידי,אין לך גם מה ללכת.ההיתי היום בצהריים(כמובן שקיבלתי הזמנות)חבל על כל דקה שביזבזתי שם!מארגן התערוכה הצליח בפעם החמישית לשטות בכולם(בעיקר בתקשורת)ובתערוכה השנה לא היו שום דברים שלא ראינו קודם,מבחינת אטרקציות,למרות שפע ההבטחות שפיזר המארגן דורון גילר שהצליח לגייס אפילו את דני קושמרו מחדשות ערוץ 2,לטובת יחצנות משומנת היטב.אגב,גם בתעורוכות הקודמות הבטיח המארגן הרים וגבעות,ובסוף הכל היו שקרים...מה שמוביל אותי לתובנה שהמארגן הזה פשוט נוכל.

יש מישהו בשם רוני אהרונוביץ שמסכים איתך מומלץ לכולם לקרוא !

http://www.netcar.co.il/magazin/ed/editors.asp

:roll:

אלי55, האם שמת לב שרוני אהרנוביץ', בדבריו בקישור שהבאת, אינו מתייחס כלל לתערוכה הנוכחית? אף לא במילה אחת?

ו-SRONIS, לא ברור לי משהו: האם לדעתך הפעלת מערכות בקרת המשיכה בקאדילאק ובוולוו שהשתתפו בהדגמה היתה משנה את התוצאות?

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

הוא...

ובכן גם אני הייתי היום בתערוכה, וניכרת השקעה,

שלל תמונות פרסמתי בתפוז מכוניות

כן היו דחיפות, וקהל רב...... WELCOME TO ISRAEL

אך עם סובלנות ודרך ארץ, התערוכה הפכה ליום נחמד,

בו ראית כמה מכוניות מעניינות , עם כל הכבוד לדוגמניות

הייתי מעדיף שיציגו איזו אנזו, לרפואה...

אינני אוהב לבוא הראשון ולחכות בתור, אני הגעתי כשעתיים אחרי הפתיחה

ונשארתי עד הלילה, הסתובבתי בין הדוכנים,צילמנו המון,מעל כ-500 תמונות

מועדון STI,קישט את ביתן סובארו,ואכן נהנתי מהSHOW, של יובל מלמד

את TSavit, הפורשה באמת מיוחדת במינה, באם לא שמתם לב באותה תערוכה בה ביקרתם היום, הוצגו מכוניות שזו להם הצגת בכורה (שנייה) מיד אחרי ג'נבה

ע"ע A6,IBIZAFR,סיאט אלטיאה, וולוו S40 T5, אלפאGT, האלפא 166,156

מתוחות הפנים, הלנצ'יה אפסילון,הפיאטים -אידאה, פנדה,ועוד...,רנו מגאן בשלל גרסאות,כולל הCC,וכן המגאן ספורט טורבו225 ,הסמארט פור פור,מרצדס SLK, סקודה אוקטביה החדשה, ב.מ.וו 645 קבריולט,וכמובן ה M3CSL, הפולקסווגן גולף החדשה,הקאדי,הטרנספורטר החדשה, הפלוריאל,פיז'ו 407,פיז'ו 206RC, מיני קבריולט,חיפושית קבריולט,A8, מיצובישי וואן, וכמובן כמה דוגמניות חינניות,וקצת מוזיקה.

לעיתים יש להסתכל על דברים בפרופורציות, ויחסית לשנים עברו,שוב אומר,ניכרת השקעה. האם מישהו הרגיש בחסרונה של MAZDA?

הא,כן היתה CARRERA GT ,כסופה

והמאייבך איכזבה...

לסיכום נחמד,אוטומוטור זה גם סוג של תרבות מוטורית.

חג פסח שמח

בכבוד רב

turbo

Picture 014.jpg

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

חבר'ה....אני לא יודע מי ראה... אבלהיו שם הרבה מכוניות מדומות..

לדוגמא... צילמתי במקרה איזה בחור שפתח במהירות את מכסה המנוע של הסיטרואן קסארה WRC ולהפתעתי, תא המנוע ריק! לגמרי... רק BODY KIT יש על האוטו?!

למי שעוד מתעניין, גם ב M3 CSL הפריעו לי כמה דברים... ממבט קליל היא נראית מדהימה... רק חבל לדעת שב CSL המקורית לא אמורים להיות חלונות חשמל, מזגן ועוד כל מיני פיצ'יפקעס קטנים.... אמיתית או לא?

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

theshadowmaster תגיד "אני יפה?" (ציטוט- אורי זוהר,סליחה הרב אורי זוהר)

שלל תמונות, בפורום תפוז מכוניות.

2.תגידו אתם מאמינים,תערוכת מכוניות בישראל, בלי MAZDA?

Picture 107.jpg

Picture 027.jpg

אילן פ ייביש - turbo

פורסם
אם תביטו היטב, תשימו לב למשהו מוזר בתמונה...

נו... אף אחד לא שם לב לתופעה המוזרה בתמונה של הקאררה GT בעמוד הראשון של השרשור????

אם תסתכלו טוב בתמונה, תראו שלכל הצופים ממין זכר המכונית גורמת להתעוררות באיזור שמתחת לחגורה. :wink:

אז יש חובבי רכב בארץ!

פורסם

תודה לכולם על הרשמים .

הת'רד הזה הפך להיות מעייף עד מעייף עד מאוד, מי רוצה צ'אט שיפנה לאחד ממיליוני החדרים שישנם באינטרנט ויצ'טט על התערוכה מעכשיו ועד סיומה.

למי שיש מידע רלוונטי ולא כזה שנטחן כאן כבר עד דק מוזמן להוסיף.

פורסם
תודה לכולם על הרשמים .

הת'רד הזה הפך להיות מעייף עד מעייף עד מאוד, מי רוצה צ'אט שיפנה לאחד ממיליוני החדרים שישנם באינטרנט ויצ'טט על התערוכה מעכשיו ועד סיומה.

למי שיש מידע רלוונטי ולא כזה שנטחן כאן כבר עד דק מוזמן להוסיף.

הנה מידע רלוונטי(לדעתי)

הנושא: הנעה קדמית,אחורית,כפולה, מה כדאי?

במתחם חניון,אשר הוסב למגרש הדגמה בביתן סובארו,אשר הציגה את מרכולתה,וקושטה במועדון סובארו טורבו ישראל (STI),בו הוצגו לראווה,שלל האימפרזות של חברי המועדון, הראויים להערכה ולכבוד,על מועדונם המפואר וחבריו הנפלאים, נערכה הדגמה של נהג הראלי יובל מלמד,בעזרת הקריין המהולל TSavit, בו הודגמו יתרונותיה של ההנעה הכפולה (סובארו B4),על ההנעה הקדמית (וולווS80T6),והאחורית (קדילאקCTS),כל הכבוד ערוך, מוגש,מופק, ומבוצע לתפארת. מומלץ לצפות בהדגמה.

בתמונות :

1.המכוניות המשתתפות

2.חוץ מ"משיכה בחבל",ועליה על משטך תלול ,פשוט מרתק, בוצעו האצה מן המקום כאן הנעה כפולה מול קדמית,

3.האצה מן המקום הנעה אחורית מול כפולה

4.הנעה קדמית - תת היגוי

5.הנעה אחורית -היגוי יתר

Picture 003.jpg

Picture 010.jpg

Picture 011.jpg

Picture 012.jpg

Picture 013.jpg

אילן פ ייביש - turbo

• תוכן חדש...