Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד שבוע יום העצמאות וההכנות לקראת אירוח של כ35 חברים כבר בעיצומן.

רוב הדברים כבר נרכשו (שתייה, אלכוהול, כלים חד פעמיים (העשויים תירס (?!) וידידותיים לסביבה) וכו').

מה שנשאר זה האוכל. עם דגש עיקרי על הבשר. ודגש עוד יותר עיקרי על איפה?!.

אחרי שסגרו לפני כשנתיים את הקצב שכלכך אהבתי, נותרתי בלי מקום טוב לבשר איכותי;

את האפיטייזרים שעשויים מבשר טחון (קבבים/המבורגרים) חשבתי לקנות אצל קצב ליד הבית.

אבל הקצב הקל"ב מאוד בעייתי מבחינת סטייקים, הם נעים אצלו בין "היה עדיף לקנות את הקפוא בסופר" ובין "סביר".

שנה שעברה נסעתי לחנות ב-טירה וחזרתי עם 2 נתחי אנטריקוט בני 4 ק"ג כ"א. האמת? היה סבבה.

הפעם נדרשת המלצתם למקום טוב לקנות בשר :)

כאמור, מדובר בעיקר על כמה ק"ג של אנטריקוט, שכן את הבשר הפשוט אני יכול לקנות ליד הבית.

חנויות וקצביות מכל איזור המרכז פתוחות להצעות.

המלצותיכם יתקבלו בברכה :)

5245lal(1).JPG

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני כבר כמה שנים קונה אנטריקוט מיושן אצל "בלאדי".

נכון לכרגע הבשר שלהם יותר טוב משל מו ומו ברחובות, יש סניף של בלאדי בבת ים באזור תעשיה וגם ברחובות (אלה מה שאני מכיר). אגב, בסניף ברחובות, מוכרים שומן כבש טרי למי שמעוניין להכין בבית קבבים ומעוניין להוסיף שומן בעצמו.

בכל מקרה, אם אתה לוקח כמות, תבקש שיפתחו לך נתח בשר חדש מהשקית ולא את זה שעומד ושכל פעם מורידים ממנו חתיכה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

עוד דבר קטן, אם אתה מתכוון לקנות סטייקים ולהקפיא אותם עד החג, רצוי תעשה את זה כבר מחר מחרתיים כי לקראת החג יהיה פשוט מפוצץ ולא בטוח שתמצא בשר, לפחות לא בשר טרי.

in the face

with a chair

פורסם

טיב טעם.

תקנה את האנטריקוט המופשר מיושן (עכשיו במבצע 60 ש"ח לק"ג לחברי מועדון).

תבדוק את הבשר לפני שאתה קונה אותו: לחיצה עם האגודל כשהבשר בוואקום, אם הוא צמיגי - תשאיר בחנות, רך - תיקח למקרר שלך.

אני קונה נתחים שלמים כשהם סגורים בוואקום ומשאיר אותם במקרר בטמפ' של סביבות ה 0 מעלות (לא בהקפאה) עוד כמה ימים .

בהצלחה.

פורסם

http://www.para-para.co.il/

בשר טוב ונקי עד הבית.

מניסיון.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
לא קניתי שם, אבל שמעתי שחינאווי טובים:

אולי למישהו פה יש ניסיון איתם ויוכל להמליץ או לשלול.

יש לי נסיון עם חינאווי... פעם הם היו טובים.

ואז הם תפסו תחת, פתחו עוד כמה חנויות והפכו לרשת של "בשר מובחר".

מאז האיכות ירדה והמחירים סתם קפצו.

לטיב טעם יש יציאות ויש נפילות. מאוד קשה לדעת על איזה בשר נפלת אצלהם.

מה גם שמתוך ה30 ומשהו איש שיגיעו, יש כמה שומרי מסורת, ככה שאני מעדיף מקום עם בשר כשר (או לפחות כזה שלא צועק "אני מוכר לא כשר").

mayrun - אשמח לפרטים.

לגבי בלאדי - נבדוק את הנושא. גם כאן אשמח לפרטים (איפה ברחובות? טלפון?).

את הקנייה תכננתי לעשות ביום שישי (היומיים הקרובים יהיו עמוסים שלא יהיה לי זמן לנשום).

תודה לכולם :)

פורסם

http://www.d.co.il/80026272/2490/

בלדי רחובות, ממליץ לך שלא ביום שישי כי חניה לא תמצא שם (אלא אם אתה מוכן ללכת 100 מטר ברגל ואז אני אגיד לך איפה להחנות), גם אל תשכח שבסוף שבוע כולם בחופש מצטיידים בבשר. יש להם גם קבבים תוצרת בית שלהם, הטעם לא בשמיים אבל סבבה.

אני יודע שהם עושים גם הזמנות בטלפון ככה שנשאר לך רק להגיע ולקחת בלי להתברבר יותר מידי, אבל אישית אני לא סומך על זה כי אתה אף פעם לא יודע מה תקבל (בשר פחות מוצלח וכ"ו)

in the face

with a chair

פורסם

יש לבלאדי האלה קשר לבלאדי הארוזים הקפואים שאפשר למצוא בסופר? :roll:

• תוכן חדש...