Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש שם לפחות 2 מקומות שאני לא אכנס אליהם מהרשימה הזאת.

1. מו ומו ברחובות, השר שם ממש לא יותר טוב משל טיב טעם

2. לגעת באוכל בראשון לציון, לא לקנות אצלם דברי אוכל (בגלל הטריות), ולא לקנות כלי בית בגלל המחיר!

לגבי דוד לגזיאל ברמת גן, לפני כמה שנים אכלתי כמה פעמים בשר שנקנה אצלו על ידי חבר שלו, בעיקר כבש. היה באמת מעולה!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מרינדו ברח' אוסישקין ברמת השרון (ובעין גב - חנות המפעל). לא זול, אבל תמורה מלאה למחיר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

על חינאווי התפרסם בעיתון כי בית משפט מצא אותם אשמים, יותר מפעם אחת, בהורדת תאריך לשיווק אחרון של בשר ומכירתו כאילו הוא טרי, מצטער לא נכנס לשם יותר (שוב, לא "שמעתי ש...""אמרו לי ש..." בית משפט מצא אותם אשמים במכירת בשר מקולקל וכנס אותם מספר פעמים, תודה שלום)

עפר, יש בטירה קצב שהלוואי וכולם היו כמוהו, מאושר וטרינרית, טרי אמיתי והמקום נקי בצורה שהמטבח שלי לא היה אף פעם גם כשהיה חדש, אז נכון, אפשר למצוא גם בטירה מקומות מפוקפקים, אבל מסתבר שגם בצפון ת"א הם קיימים (נא לחזור לפסקה הקודמת...) אם Discover מתכוון לקצב הזה אני מוכן לאכול ממנו טרטר כל יום בלי להסס (ולמה באמת Discover לא חוזר לטירה אם הוא כבר היה שם ואמר שהיה סבבה ?)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

דווקא אתמול פקדתי את טיב טעם שבאבן גבירול.

עשיתי מסדר לכ- 10 חבילות אנטריקוט שהיו בוואקום, מתוכן בחרתי 3 חבילות (כ-8 ק"ג) של בשר שאני יודע שלא יאכזב אותי.

החבילות נפתחו, הבשר נוקה ונארז מחדש והכל בסדר גמור עם הבשר הזה.

הוא כרגע שוכב במקרר ליישון אחרון לפני הזלילה הגדולה... :mm_tongue

פורסם
צפיתי בשקט בעץ והתפלאתי שלא העלו את זה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3876308,00.html

רשימה נחמדה, אבל בהחלט חסרים להם כמה מקומות...

הקצב שציינתי מקודם, עם הקציצות, קבבים והמבורגרים מדהימים זה זה -

אטליז פרץ, יהוד

לא נוצץ, לא מפונפן, לא מתוקשר – ובכל זאת, אטליז פרץ הוא מקום שכונתי, שבו תוכלו להשיג קציצות ביתיות, ירקרקות מרוב עשבי תיבול,

קבבים טורקיים תוצרת בית, וגם נקניק סוג'וק יבש שמכינים בני משפחת פרץ.

הבעלים משתייכים לשושלת קצבים מאיזמיר, טורקיה, וניכר בהם שהם גאים במלאכתם.

מומלץ ;)

(אבל לא לסטייקים ונתחי בשר שלמים)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...