Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן לאופל אסטרא 94

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה אמורה לעלות החלפת שמן לאופל אסטרא(מודל 94 מנוע 1600 123,000 ק"מ)? מתי מומלץ להחליף שמן?

המוסכניק המליץ לעשות בדיקת פילטר שמן, פילטר אויר, החלפת שמן ובדיקה-ולא החלפת שמן לבד. כמה זה אמור לעלות?

אני קצת חוששת, כי נלחצתי שאין מספיק שמן באוטו כי זה היה מעל המינימום ומילאתי עוד ממש מעט שמן (פחות מ-50 מ"ל לדעתי), אבל אז מישהו אמר לי שאם יש מעל המינימום, אז לא אמורים למלא, וגם שצריך להקפיד שהשמן מתאים. מאז לא הנעתי את הרכב, ואני מחכה למחר כדי לבדוק שהשמן לא מעל המקסימום בטעות. אשמח לחוות דעת מיודעי דבר.

תודה ולילה טוב!

פורסם

דנה שלום רב, וברוך בואך לפורום !

ראשית צייני את מקום מגורייך, ונפנה אותך, למוסך אמין מומלץ, ובעל שם בתחומו, שהאמינות היא נר לרגליו, ולכן מחיר החלפת השמן הוא שולי, והשרות וההדרכה, לשם שמירה ותחזוקת הרכב בעתיד, היא הגורם שצריך להיות משמעותי בעינייך.

בשלב זה קבלי מספר טיפים:

שמן מנוע מוסיפים ובודקים, רק במנוע קר, או שלא פעל מספר שעות, ובמקום ישר , ולא בשיפוע.

הוספת השמן, היא רק בצמיגות שמומלצת על ידי היצרן, אין לערבב שמנים מצמיגיות שונות, ומיצרנים שונים.

אין להוסיף שמן במחסור של כמה מאות מילליטר/ גרמים, אלא ממחסור של כליטר ומעלה.

מצב רצוי, הוא בין קו המנימום למקסימום, במדיד השמן.

עדיף חצי ליטר פחות, מאשר חצי ליטר יותר !!

רצוי ומומלץ, להחזיק כליטר שמן לפחות, בצמיגות המומלצת על ידי היצרן, בתא המטעין, לשימוש במצב חירום, של חוסר גדול.

לא מומלץ להוסיף שמן בתחנות הדלק, מהסיבה שאין בודקים שמו במנוע חם, שעצר לשם תדלוק, המחיר יחסית יקר, ולא התמיד השמן שמוזגים למנוע, הוא השמן הנכון.

אלא היו מספר טיפים, לחברה חדשה בפורום על חשבון הפורום, וכקבלת פנים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

דנה שלום רב !

פני לרון ממוסך רון, שהוא גם חבר כבוד של הפורום, ואת התודה, תודי לי בתגובתך הבאה, בבקשה:

http://rongarage.co.il/main.html

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...